Prośba o interpretację ... testu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
@ 2 dni spóźnia mi się a do tego jak nigdy dzisiaj rano temperatura wynosiła 37,12 (zazwyczaj w takim dniu to mam coś 36,15). Proszę spójrzcie na ten test, zrobiłam go zaraz jak wróciłam z pracy (czyli popołudniowy test). Pierwsze zdjęcie jest zrobione zaraz po 1 minucie a drugie po 15 minutach. Cień cienia jest (chyba), ale czy takie coś już może świadczyć o ciąży?
Najlepsze jest to, że za 2 tygodnie mam pierwszą inseminację i przez to że @ zaczynała się spóźniać to wczoraj próbowałam pewnych sposobów na to by przyśpieszyć ją tzn. ćwiczenia + gorący prysznic. Nie testowałabym w tym miesiącu gdyż z mężem totalnie odpuściliśmy sobie staranie, serduszkowanie było ale jakoś nie wg kalendarzyka tak więc nie wiem też czy była a jak była to nie wiem kiedy - owulacja. Po test sięgnęłam tylko dlatego, że od dwóch dni szybciej chodzę spać niż zazwyczaj i w tą noc co chwilkę się budziłam... oraz dzisiejsza temperatura nie pozwoliła mi olać totalnie testowanie. Betę zrobię dopiero w sobotę... jeśli do tego czasu nie przyjdzie @ ZWARIUJĘ.
1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2d7c2e1f113893a.html
2. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57c8e12e4228f75b.html
Co o tym myślicie?Presja czasu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rok już minął, międzyczasie miałam już laparoskopie, HSG, sprawdzanie drożności jajowodów. Oboje z mężem jesteśmy zdrowi i ta inseminacja była tylko po to aby mieć in vitro... Lekarze obiecali mi wejście w darmowy program in vitro zaraz jak przejdę 3-4 inseminacji... Ucieszyliśmy się z mężem że jest nadzieja...
Nie wierze że udało nam się bez udziału medycyny )))
Gratulację eneska :*wiola0912 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Przez 3 dni robilam testy ciazowe z porannego moczu i wszystkie daly wynik pozytywny. Dzis robilam test takze w dzien 2h bez picia. Ale,ze pojawil sie u mnie wodnisty sluz zrobilam takze test owulacyjny, ktory takze byl pozytywny (pierwsza kreska zdecydowanie ciemniejsza od tej drugiej). Moje cykle sa bardzo nieregularne.. sredni wynosi ok 52-56 dni (dzis jest 46 dzien cyklu). Mam straszne bole podbrzusza, klucie w pochwie (czego nigdy wczesniej nie mialam) i mega bolesne piersi.
Czy to jest ciaza czy moze jednak owulacja? Sporo czytalam i wiem,ze test ciazowy moze wykrywac owulacje.. ;/ -
nick nieaktualny
-
a ja niestety slyszalam,bo znam dziewczyne,ktora miala taki przypadek.. spoznial jej sie okres (cykle miala regularne) zrobila test ciazowy (pozytywny),poszla do lekarza i okazalo sie,ze byla to owulacja.. ale moze cos zaburzylo wtedy jej cykl.. mam nadzieje,ze w koncu sie udalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, czy mozecie pomoc mi w interpretacji testu? Czy to cien cienia kreski?? Jestem 1 dzień po spodziewanaj miesiaczce, test wykonany dzisiaj z porannego moczu. Co myslcie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93cdb0beb3f9.jpg
Na zdjęciu kreska jest jeszcze bledsza niż na zywo... Mam ndzieje zecos widac
Totoro lubi tę wiadomość