Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zonaboba wrote:Czesc kochane mnie nie bylo bo codziennie w pracy a wczoraj ostro robilam weki na zime i dzis padam na pysk. Do mnie @ zawitala niestety . A mam pytanie bo od 3 dni mialam brazowa plamienia ale tulko w srodku (przepraszam ze tak doslownie) ale czy wam sie tak zdarza i czy mam zaznzczyc jako plamienie? bo niby na bieliznie nic a nic nie bylo
Dziękuję u mnie takie plamienia były ściśle powiązane z żałośnie niskim poziomem progesteronuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Basia, a jaką dokladnie mialas ta bete - bo napisalas tylko ze negatywna? 0, czy moze 3... bo moze jednak jest cien nadziei ze dopiero zaczyna rosnąć?...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
U mnie pisało -poniżej 1.2 jedn nie pamiętam.ale wiecie co ja trochę się lidze ze plemniki jakoś mogły przeżyć i późne zagniezdzenie baaardzo teoretycznie i bardzo magicznie byłoby 7 dni co ze niby plemniki max żyją i 12 dni na zagnieżdżanie wiec 19 dni!BasiaAnia
-
Wlasnie pytanie kiedy bylo owu, bo jajo zyje 12h po owu.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Z tymi bocianami coś jest na rzeczy my z mężem pojechaliśmy na Mazury na urlop, po drodze widzieliśmy chyba z 70bocianow, naprawdę ogrom- każdego kogo widziałam prosiłam o kropka wróciliśmy w urlopu dzień pózniej test dodatni chyba jednak bajka o przynoszeniu dzieci sie spełniła
panan12, 91Ewela09, Taśka22, Helmi lubią tę wiadomość
-
Lis, dobrze ze nie przyniosł kazdy z boćków po kropku, bo byłby problem
Gratulacje!lis87 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
lis87 wrote:Z tymi bocianami coś jest na rzeczy my z mężem pojechaliśmy na Mazury na urlop, po drodze widzieliśmy chyba z 70bocianow, naprawdę ogrom- każdego kogo widziałam prosiłam o kropka wróciliśmy w urlopu dzień pózniej test dodatni chyba jednak bajka o przynoszeniu dzieci sie spełniła
lis87 lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Z tymi bocianami coś jest na rzeczy my z mężem pojechaliśmy na Mazury na urlop, po drodze widzieliśmy chyba z 70bocianow, naprawdę ogrom- każdego kogo widziałam prosiłam o kropka wróciliśmy w urlopu dzień pózniej test dodatni chyba jednak bajka o przynoszeniu dzieci sie spełniła
lis87 lubi tę wiadomość
-
U mnie brzuch jak balon, bolesnosc jak na okres a sutki to bym wyciela żeby tak nie bolały. Temperatura skoczyła lecz jest nieniarodajna bo mierzona po 3h snu... Ciekawa jestem czy jeśli nawet była owulacja to plemniki by przeżyły aż do owulacji...niby 2-3dni ale jak na tak wrażliwe miejsce to AZ....Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
-
91Ewela09 wrote:Hej lisku jaki zbieg okoliczności dawno tu nie zagladalam a dzis mam chwile a tu taka niespodzianka. Gratuluje kochana i nudnych 9 miesięcy. Powodzenia :*
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i cały czas pamietam nasze zmagania i rozmowy -
Wiecie co,tak sobie siedze i w akcie desperacji zrobilam znowu test..znowu zostalam sama w domu,z mieszkaniem nie wyszlo. Im dluzej sie wgapiam tym bardziej mi sie wydaje ze jakis szary cien tam widze,tylko widac pod swiatlo..jutro jestem caly dzien w pracy,ale pojutrze powtorze,nie chce wydawac kasy na bete,wole poki co domowy test,jednak zawsze przestrzegaja przed falszywie dodatnim testem po 5minutach..pewnie znowu moje urojenia..zrobilam test,bo mialam nadzieje ze moze cos bedzie i zdaze mezowi przekazac dobre wiesci przed wyjazdem,ale dupa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 18:04