Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Bettylou93 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi. Czy faktycznie dopiero po 3 miesiącu L4 jest płatne 100%? mi się nie opłaca chodzić do pracy już jak dostanę zaświadczenie, bo i tak nic nie mogę robić w swoim zawodzie..
innamorata88, Taśka22 lubią tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
Dziewczyny czy to normalne że jajnik kłuje tak promieniująco po owulacji? jestem w 5 dpo i 3dnia też miałam podobne odczucie,czy powinnam się niepokoić?
Do tego okropny ból pleców jak przed dniem @.Dodam że nigdy wcześniej na tej fazie cyklu mi się to nie zdarzało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:55
-
madlene88 wrote:Dziewczyny czy to normalne że jajnik kłuje tak promieniująco po owulacji? jestem w 5 dpo i 3dnia też miałam podobne odczucie,czy powinnam się niepokoić?
Do tego okropny ból pleców jak przed dniem @.Dodam że nigdy wcześniej na tej fazie cyklu mi się to nie zdarzało.
Może u Ciebie idzie intensywna produkcja progesteronu dla kropka:)innamorata88 lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Dziewczyny czy to normalne że jajnik kłuje tak promieniująco po owulacji? jestem w 5 dpo i 3dnia też miałam podobne odczucie,czy powinnam się niepokoić?
Do tego okropny ból pleców jak przed dniem @.Dodam że nigdy wcześniej na tej fazie cyklu mi się to nie zdarzało.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
farmaceutka77 wrote:No właśnie ja wczoraj tak miałam. Jajnik tak kłuł, że aż mi noga zdrętwiała, do tego ból w krzyżu, ale niezbyt mocny. Dziś rano zobaczyłam wodnisty śluz, jakby plamienie z jednym, dosłownie jednym małym skrzepikiem...(sorry za dosłowność). Teraz plamienia nie widać, pojawiło się dużo mleczno-żółtozielonego śluzu. Ból małpowy ustał, ale jajniki dalej czuję co jakiś czas.
Może u Ciebie idzie intensywna produkcja progesteronu dla kropka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:38
-
Olcc. wrote:Jestem kadrową to coś tam na ten temat wiem l4 lekarz wystawia Ci z kodem B jako ciążowe i od razu jest płatne 100%Mikołaj 25.04.2011
-
Olcc. wrote:Jestem kadrową to coś tam na ten temat wiem l4 lekarz wystawia Ci z kodem B jako ciążowe i od razu jest płatne 100%https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:A jak to jest ze zwolnieniem, L4 i macierzyńskim jesli jest sie na umowie na okres próbny 3 miesieczny? Np. jak dowiem sie w drugim miesiacu ze jestem w ciazy, i gin wysle mnie od razu na L4, to moga mnie zwolnic czy nie, czy są jakies warunki (skonczony 1 trymestr)? i czy normalnie nalezy mi sie L4 i macierzyński w takiej sytuacji?
http://mamopracuj.pl/ciaza-w-trakcie-umowy-na-okres-probny-i-co-dalej/#
A tutaj masz wszystkie szczegółyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 15:19
bertha lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
Olcc. wrote:Uuu dopiero we wrześniu ten cykl bez niczego i potem kolejny monitorowany ale bez stymulacjiMikołaj 25.04.2011
-
Inna jak tak sie czujesz? Masz jakieś objawy ciążowe? Widzę, ze testy pozytywne to bardzo dobrze trzymam mocno kciuki, szybko Ci wyszedł test i beta to teraz trzeba swoje odczekać mam nadzieje, ze będzie dobrze, gin tez jest dobrej myśli masz jakieś dodatkowe wskazania? Więcej luteiny albo coś?
-
lis87 wrote:Inna jak tak sie czujesz? Masz jakieś objawy ciążowe? Widzę, ze testy pozytywne to bardzo dobrze trzymam mocno kciuki, szybko Ci wyszedł test i beta to teraz trzeba swoje odczekać mam nadzieje, ze będzie dobrze, gin tez jest dobrej myśli masz jakieś dodatkowe wskazania? Więcej luteiny albo coś?
3X100 luteiny i czekać. Byle dotrzymać w dwupaku do przyszłego piątku:)Mikołaj 25.04.2011
-
Jasne ze jest, ja tam cały czas na Ciebie czekam na fioletowej stornie jak maluch to przetrwa to juz nic dla niego straszne nie będzie ja tez teraz chora byłam, antybiotyk brałam, dzisiaj mi wyszło ze mam jakiegoś polipa ciążowego. My wszystkie zawsze musimy mieć pod górkę, bardzo chcemy i jak zwykle kłody pod nogi i gdzie tu sprawiedliwość