Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
lis87 wrote:Ja w szpitalu krwawię niestety
Ja jutro idę na betę, znowu wszystko przeszło w brązowe plamienie. Chcę wystartować z clo, ale wolę poczekać aż beta spadnieMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Nic czekam, zrobili usg kropek jeszcze jest. Trzyma nie ma bo za mały. Niestety dalej krwawię. Położyli mnie na oddział i kazali czekać. Nie dostałam żadnych leków nic. Mam czekać na lekarza przeprowadzi ze mną wywiad i zrobi badanie takie normalne. Mam czekać. Teraz długi weekend nic mi nie zrobią niestety. Boje sie okropnie bo cały czas leci. To jest chyba jakis koszmar. Po raz kolejny
-
nick nieaktualny
-
lis87 wrote:Nic czekam, zrobili usg kropek jeszcze jest. Trzyma nie ma bo za mały. Niestety dalej krwawię. Położyli mnie na oddział i kazali czekać. Nie dostałam żadnych leków nic. Mam czekać na lekarza przeprowadzi ze mną wywiad i zrobi badanie takie normalne. Mam czekać. Teraz długi weekend nic mi nie zrobią niestety. Boje sie okropnie bo cały czas leci. To jest chyba jakis koszmar. Po raz kolejny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBettylou93 wrote:Ja jak sie dowiedzialam o ciazy tez zauwazylam u siebie rozpulchnienie..bede doslowna: nie da rady sprawdzic sluzu,bo palca nie wloze:/ o serduchach z mężem nie wspomnę,sucho jak pieprz i nie ma w tym nic przyjemnego..
Ale w oogóle nie bolą mnie piersi, wrażliwe są same sutki tylko -
Z tymi piersiami to zalezy od przypadku:) niektore kobiety odczuwaja juz w pierwszych tygodniach ciazy dotkliwy bol calych piersi,inne samych sutkow. Ja tam w ogole nie czuje,ze mam piersi:) w budowie zawsze były żylaste,takze niewiele sie zmienilo. Aksamitna,uwazam ze w ciazy jest wszystko na odwrot niz sie mialo dotychczas:)
-
Ja mam termin @ za tydzień, ale zauważyłam, że w ogóle się nie nakręcam, chyba się pogodziłam, że się nie uda w najbliższym czasie, nawet nie będę testować, i dobrze mniej rozczarowań.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc