Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
farmaceutka77 wrote:
Dziewczyny widzicie cos?
No jakosc nie powala...
Tutaj jeszcze z daleka:
https://zapodaj.net/37cc1ea898e69.jpg.html
Na tym z bliska to nic nie widze, ale na tym oddalonym to jakis cien cienia sie czai
Mam nadzieje ze to nie wyobraźnia staraczkowa
Idziesz na betę?????
Lis, trzymam kciuki za was..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Witam serdecznie mam wynik z Beta Hcg 89,64 MlU /ml dodam że ostatnią miesiączkę miałam 01 lipca 2016 a cykle mam co 35-39dniu co to oznacza. Jestem tu nowa nie wiem czy w dobrym temacie się wpisałam ale będę wdzięczna za każdą odpowiedź pozdrawiam
-
Monicza wrote:Witam serdecznie mam wynik z Beta Hcg 89,64 MlU /ml dodam że ostatnią miesiączkę miałam 01 lipca 2016 a cykle mam co 35-39dniu co to oznacza. Jestem tu nowa nie wiem czy w dobrym temacie się wpisałam ale będę wdzięczna za każdą odpowiedź pozdrawiamhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Nie wiem dziewczyny czy wy tez tak miałyście ale odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko to cykl mi się rozregulował a dodam ze wcześniej było jak w zegarku 27-28 dni a teraz jet jak mu się chce 25 - 31 nie wspomnę już o owulacji którą zawsze czułam i doskonale wiedziałam ze to to. Teraz ? nic nie wiemStarania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
madziura12 wrote:Nie wiem dziewczyny czy wy tez tak miałyście ale odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko to cykl mi się rozregulował a dodam ze wcześniej było jak w zegarku 27-28 dni a teraz jet jak mu się chce 25 - 31 nie wspomnę już o owulacji którą zawsze czułam i doskonale wiedziałam ze to to. Teraz ? nic nie wiem
-
lis87 wrote:Oni w ogóle nic nie powiedzieli o tym polipie. Specjalnie wzięłam ta wizytę wczorajsza aby widzieli coś sie dzieje. Zrobili mi usg jak mnie przyjmowali. Takim starym starym sprzętem ze ja tam sama ledwo widziałam ten pęcherzyk, ale był jeszcze na miejscu. Lekarz nic więcej nie widział (co tam zobaczyć jak ten sprzęt taki stary, ze chyba jeszcze moja babcia miła nim robione usg ) pózniej juz nic. Czekać na lekarza. Ten wezwał badanie minuta wziernik włożył nic nie mówił o polipie na szyjce i powiedział leżeć i sie nie ruszać i tyle. Wiec leżę i chodzę co chwila do kibla obsesyjnie siku zeby sprawdzić co sie dzieje. Leżałam tu w styczniu, sie obok wraz leżę...a myślałam ze historia nie lubi sie powtarzać, ze teraz na pewno bedzie wszystko dobrze. Tym bardziej, ze Milan dość dobre bety przyrosty i były duże. No nic natura wie najlepiej co robi tylko szkoda, ze to tak bardzo boli
Lis modlę się za was jeszcze będzie wszystko dobrze kochana! Leż i odpoczywaj, choc wiem, że w takim miejscu to nie łatwe :* -
Monicza wrote:Dziękuję tylko niestety nie powtórzę bety za 2 dni bo jest święto, najpierw powtórzyć bete czy lepiej odrazu do lekarza?
Do lekarza - jesli nie masz jakiejs historii poronień wczesniej i nie potrzebujesz leków to umów sie na za tydzień jakos, to bedzie pecherzyk widać. teraz moze jeszcze nie byc nic widać.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Czincja wrote:Hej olcc doczytałam jesteś księgową. Powiedz mi mam swoją firmę i opłacam składkę od 1 sierpnia. Wiec kiedy mogę dać zwolnienie żeby mi się coś należało?7 cs szczęśliwy
-
Madlene nie stosowałem antykoncepcji hormonalnej wlasnieStarania od 05.2016
AMH 0,2
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Hej kochana lis mocno trzymam kciuki za kropeczka napewno wszystko bd dobrze
Ja juz sie poddaje w zaszlym cyklu owu przyszla w 9dc za szybko i iui nie zrobilismy a w tym cyklu tez na puregonie i nie ma dominujacego pecherzyka co jest kur** grane. Ja wiedzialam ze mam owu co dwa cykle bo nawet na CLO tak mialam ale teraz przeciez to jest silniejszy lek na ta glupia ineminacje chyba nigdy sie nie doczekam.
Czekam do 18dc i biore dupka pierdziele czekanie na @ a w nastepnym cyklu to sie zastanowie czy nie odpuscimy bo tylko sie klocimy bo niedosc ze tyle czasu i ciazy niema to jeszcze robilismy sobie remont i ja nie wiedzialam ze wybor farby i plytek potrafi tak irytowac dobrze ze meble wczesniej uzgodnione bo chyba bysmy sie pozabijali
Przepraszam ze sie wyzalam ale nie mam juz sil czemy inni zachodza w ciaze a my nie ?! To jest takie niesprawiedliwe.... !!To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
madziura12 wrote:Madlene nie stosowałem antykoncepcji hormonalnej wlasnie
-
zonaboba wrote:Hej kochana lis mocno trzymam kciuki za kropeczka napewno wszystko bd dobrze
Ja juz sie poddaje w zaszlym cyklu owu przyszla w 9dc za szybko i iui nie zrobilismy a w tym cyklu tez na puregonie i nie ma dominujacego pecherzyka co jest kur** grane. Ja wiedzialam ze mam owu co dwa cykle bo nawet na CLO tak mialam ale teraz przeciez to jest silniejszy lek na ta glupia ineminacje chyba nigdy sie nie doczekam.
Czekam do 18dc i biore dupka pierdziele czekanie na @ a w nastepnym cyklu to sie zastanowie czy nie odpuscimy bo tylko sie klocimy bo niedosc ze tyle czasu i ciazy niema to jeszcze robilismy sobie remont i ja nie wiedzialam ze wybor farby i plytek potrafi tak irytowac dobrze ze meble wczesniej uzgodnione bo chyba bysmy sie pozabijali
Przepraszam ze sie wyzalam ale nie mam juz sil czemy inni zachodza w ciaze a my nie ?! To jest takie niesprawiedliwe.... !!zonaboba lubi tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi bardzo jesteście miłe bo na innym forum zostałam źle potraktowana. Jedyne co mnie martwi to to że licząc od ostatniej miesiączki niby to 6 tydzień a beta wskazuje na jakiś 2-3 tydzień i oczywiście już się zmartwiam:( a 8 sierpnia robiłam test ciążowy który nic nie wykazał a w piątek bete i już coś jest więc pocieszam się że wzrasta
panan12 lubi tę wiadomość
-
Monicza wrote:Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi bardzo jesteście miłe bo na innym forum zostałam źle potraktowana. Jedyne co mnie martwi to to że licząc od ostatniej miesiączki niby to 6 tydzień a beta wskazuje na jakiś 2-3 tydzień i oczywiście już się zmartwiam:( a 8 sierpnia robiłam test ciążowy który nic nie wykazał a w piątek bete i już coś jest więc pocieszam się że wzrasta
Beta tez zależy od momentu kiedy było zagnieżdżanie zarodka. Niektórzy maja szybciej zagnieżdżanie a inni pozniej i stad różnice.
Powodzenia i zazdroszczę!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Powiem wam ze jestem zaskoczona efektami wiesiolka do którego
podchodziłam sceptycznie pierwszy cykl lykania i już widać efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 17:43
Starania od 05.2016
AMH 0,2
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️