Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
BasiaAnia wrote:Hej ja po wizycie u gina ... endometrium 14 mm sliczne, jajniki wszystko super. No a ze 44 dc. to tak bywa a @ kiedy? No idea mam sine wargi sromowe tak dla jaj i szyjkę zamknieta wysoko. Ale kazał czekać na miesiączkę.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lisku trzymam mocno kciuki za kropka ;* moja koleżanka miała podobnie ale to wynikało właśnie z jakiegoś torbiela. A kropek był bezpieczny. Także mam nadzieję że i u Ciebie będzie wszystko dobrze ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 20:32
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna Kochana, powiedział, że czekamy na @.
Mysle, że nie chce mi robić nie potrzebie nadziei, wogole stwierdził że w wielu cyklach się dzieje a tylko 2p% się dobrze kończy. Wiec ja to zrozumiałam jednoznacznie. Gość jest mądry i odpowiedzialny świetnie się z nim czuje i ufam mu odpowiada mi ten powściągliwość styl. Jak się spozni wiadomo ze przyjdę a jak będzie @ to tak ma być. Nie robi mi nadziei. A może to a może tamto. .. gdybanie. Fakt stwierdził se jestem zdrowa i ten moment cyklu wygląda super.BasiaAnia -
Dziękuje ze sie pytacie, bardzo mi miło. My leżymy na ginekologii operacyjnej. Badali mnie tylko wziernikiem po przyjęciu, oczywiście nic sie nie dowiedziałam. Mam leżeć i chodzić tylko siku, tak do wtorku, we wtorek usg. Krwawienie nie ustało, jest raz mniejsze raz większe. Mam jeszcze nadzieje, ale coraz bardziej sie boje. Dali mi tylko duphaston 3x1 i tyle. A jak wiadomo taki szpital i ginekologia to okropny oddział. Tyle tu tragedii, tyle placzu. Wzrok w ścianę i czekasz na swój wyrok nie znają przyczyny krwawienia. Wczoraj byłam jeszcze na usg u mojej gin i wszystko było dobrze, nie mam pojęcia skad to wszystko każde wyjście do toalety to modlenie sie...nie wiem czemu mu kobiety jesteśmy tak doświadczane.
-
nick nieaktualny
-
Oni w ogóle nic nie powiedzieli o tym polipie. Specjalnie wzięłam ta wizytę wczorajsza aby widzieli coś sie dzieje. Zrobili mi usg jak mnie przyjmowali. Takim starym starym sprzętem ze ja tam sama ledwo widziałam ten pęcherzyk, ale był jeszcze na miejscu. Lekarz nic więcej nie widział (co tam zobaczyć jak ten sprzęt taki stary, ze chyba jeszcze moja babcia miła nim robione usg ) pózniej juz nic. Czekać na lekarza. Ten wezwał badanie minuta wziernik włożył nic nie mówił o polipie na szyjce i powiedział leżeć i sie nie ruszać i tyle. Wiec leżę i chodzę co chwila do kibla obsesyjnie siku zeby sprawdzić co sie dzieje. Leżałam tu w styczniu, sie obok wraz leżę...a myślałam ze historia nie lubi sie powtarzać, ze teraz na pewno bedzie wszystko dobrze. Tym bardziej, ze Milan dość dobre bety przyrosty i były duże. No nic natura wie najlepiej co robi tylko szkoda, ze to tak bardzo boli
-
Masakra jak Ci się w końcu uda zajść to potem jeszcze takie historie to straszne...a inne do 4 miesiąca nie wiedzą, że w ciąży są...taka sprawiedliwość. Trzymaj się tam kochana przyciągaj myśli, że będzie wszytko ok, bo będzie i tak sobie powtarzaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 22:37
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
lis87 wrote:Oni w ogóle nic nie powiedzieli o tym polipie. Specjalnie wzięłam ta wizytę wczorajsza aby widzieli coś sie dzieje. Zrobili mi usg jak mnie przyjmowali. Takim starym starym sprzętem ze ja tam sama ledwo widziałam ten pęcherzyk, ale był jeszcze na miejscu. Lekarz nic więcej nie widział (co tam zobaczyć jak ten sprzęt taki stary, ze chyba jeszcze moja babcia miła nim robione usg ) pózniej juz nic. Czekać na lekarza. Ten wezwał badanie minuta wziernik włożył nic nie mówił o polipie na szyjce i powiedział leżeć i sie nie ruszać i tyle. Wiec leżę i chodzę co chwila do kibla obsesyjnie siku zeby sprawdzić co sie dzieje. Leżałam tu w styczniu, sie obok wraz leżę...a myślałam ze historia nie lubi sie powtarzać, ze teraz na pewno bedzie wszystko dobrze. Tym bardziej, ze Milan dość dobre bety przyrosty i były duże. No nic natura wie najlepiej co robi tylko szkoda, ze to tak bardzo boli
lis87 lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:
Dziewczyny widzicie cos?
No jakosc nie powala...
Tutaj jeszcze z daleka:
https://zapodaj.net/37cc1ea898e69.jpg.html