Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
lis87 wrote:Jasne ze jest, ja tam cały czas na Ciebie czekam na fioletowej stornie jak maluch to przetrwa to juz nic dla niego straszne nie będzie ja tez teraz chora byłam, antybiotyk brałam, dzisiaj mi wyszło ze mam jakiegoś polipa ciążowego. My wszystkie zawsze musimy mieć pod górkę, bardzo chcemy i jak zwykle kłody pod nogi i gdzie tu sprawiedliwość
Dzisiejszy test ciążowy gdzieś tam pozwolił mi odcapnąć, jutrzejszy brak @ też mi trochę ciężaru zrzuci, a później tak jak pisałam byle wytrzymać do wizyty.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Inna, przykro mi bardzo
Olcc, dzięki za informacje i linka!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
91Ewela09 wrote:Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy możliwa jest owulacja w 8-9 dc?
Inna bardzo mi przykro ;( sciskamMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
No u mnie 3 cykle pod rzad bezowulacyjne, a teraz chyba w lewym jajniku bedzie za moment a w prawym rosnie pecherzyk. Pierwszy raz mnie tak jajniki bola. We wtorek mam wizyte wiec wszystkiego sie dowiem
Milego dnia wszystkim zycze. -
innamorata88 wrote:U mnie @ przyszła, może jeszcze z końcem sierpnia zatestuję.
-
lis87 wrote:Ja w szpitalu krwawię niestety
mialas juz usg?? wiadomo skad krwawienie? oby wszystko bylo dobrze..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Tak się miesiąc dobrze zapowiadał a teraz same złe wieści. Trzymajcie się!!!
Ja postanowiłam odpuścić z temperaturą żeby się nie nakręcac to teraz się denerwuje bo testy mi nie pokazują owulacji i nie wiem czy miałam czy nie i to taka robota.Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
nick nieaktualny