SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia współczuję, moj Maz jest fanem angielskiej ligi i juz mi oznajmił ze od jutra zaczyna sie Premier League i tak przez 38 kolejek...
never_lose_hope lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
A i co do wymiotów to wymiotowałam w tej ciąży aż 1 raz kilka dni temu z powodu choroby lokomocyjnej
W pierwszej ciąży pare razy, ale to na palcach jednej ręki by się zmieściło
Monika - ja najdłużej czekałam 48h na progesteron jak kurier z badaniami pojechał już bo co dwa dni wysyłają u nas, najszybciej tego samego dnia byly.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Emiilka wrote:Czołem Dziewczyny
Dziewczyny, podbijam to pytanie. U mnie dzisiaj 6dpo i progesteron 16,26 ng/ml, mam wrażenie, że już zbytnio nie podbije. Brałybyście luteinę?
(...)
Mi się wydaje że przy takim progesteronie nie trzeba brać lutki. Ładny miałaś przyrost, do jutra pewnie jeszcze podskoczy więc ja bym nie brała:) -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Sylwia współczuję, moj Maz jest fanem angielskiej ligi i juz mi oznajmił ze od jutra zaczyna sie Premier League i tak przez 38 kolejek...
Mój mąż jest fanem każdej możliwej ligi, u nas mecze w weekend lecą przez całe popołudnia.. Do tego jest trenerem piłki nożnej..
A żona nawet nie wie co jest spalony
-
Bo u nas spalony to może być obiad hihi
never_lose_hope, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Flowwer haha jutro piątek dzień kurwiątek! Hahahahahahha
Amy333, Flowwer, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Dziś czwartek -już siedzę bez majtek ...z nocki wróciłam. Zgon na dzień dobry, drugi na do widzenia... cała noc na nogach- kocham taką pracę! jak tu w ciążę zajść? ale nic to nie marudzę już. Zaraz odeśpię i będzie fajnie.
Monia- nie poddawaj się, nie myśl negatywnie :*
Miałam dziś dokładnie tak samo,też nocka,też na nogach a dziś kolejna i też zastanawiam się jak tu zajść w ciąże przy takim trybie życia. Ale cóż pracować też trzeba.Lunaris lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KateKum wrote:Amy głowa do góry, zawsze możesz odwiedziać męża w delegacji na szybki numerek
no nic, bede sie faszerowac w tym czasie Metformina, moze na nastepny razm cos zaskoczy... -
Mi dopiero goście poszli z domu fantastyczny reset !!!
malka, summer86, Maja84, innamorata88, never_lose_hope, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aksamitna wrote:No i mam wyniki 7dpt beta 17 i progesteron skoczyl do 35
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzień dobry wszystkim koleżankom u Was też były takie burze w nocy? U nas się już wieczorem zaczęło. Nawet prądu nie miałam przez parę godzin co wykorzystałam na bo nic innego nie było do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 08:36
summer86, Anna Stesia, staraczka1111, KateHawke, zubii, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Nas burze ominęły a byłam pewna, ze Ok 3/4 bedzie nawałnica bo zerwał sie straszny wiatr. Ale po godzinie wszystko ucichło.
Mamy piatek od dzis mam drucha w odchudzaniu razem z sąsiadką zaczynamy ćwiczyć (piatek złego początek, ale będziemy działać Hahahah) i na szczęście jutro juz weekend! muszę odpocząć bo w tym Tyg dałam za wysokie obrotysummer86 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć Nas burze ominęły a byłam pewna, ze Ok 3/4 bedzie nawałnica bo zerwał sie straszny wiatr. Ale po godzinie wszystko ucichło.
Mamy piatek od dzis mam drucha w odchudzaniu razem z sąsiadką zaczynamy ćwiczyć (piatek złego początek, ale będziemy działać Hahahah) i na szczęście jutro juz weekend! muszę odpocząć bo w tym Tyg dałam za wysokie obroty
Trzymam kciuki:) Ja tez walcze od tygodnia, na razie 1,5kg w dół.
Jakaś aktywność fizyczna, czy sama dietka?
Ja ostatnio marszobiegi zaliczamMeśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Trzymam kciuki:) Ja tez walcze od tygodnia, na razie 1,5kg w dół.
Jakaś aktywność fizyczna, czy sama dietka?
Ja ostatnio marszobiegi zaliczammalka, Meśka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A jutro bedzie 50 !!! I fasolki walczą !!!!
KateHawke, zubii, malka, staraczka1111, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, never_lose_hope, Anna Stesia, Maja84, Taliana85, Madżka89, Yoselyn82, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim! Piąteczek!!! U mnie @ zawitała o 2 dni za szybko co oznacza, że owulka była wcześniej. To by wyjaśniało aż tak niski progesteron ( to musiał być 12dpo więc był w porządku).
Jak skończy się @ muszę się wziąć za siebie... Dzisiaj weszłam na wagę a tam 75kg (przy 176cm wzrostu) - nie ma tragedii wg BMI ale mnie to załamuje. Amy dobry pomysł z tym marszem - dołożę do tego jakieś lekkie ćwiczenia typu brzuszki i może coś w końcu ruszy w dół. Powiem wam że czasem żałuję że przestałam palić 4 lata temu. Ważyłam wtedy 56kg i czułam się dobrze, a potem jak waga poleciała w górę to nawet nie wiem kiedy... -
nick nieaktualny