SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena21 wrote:No widzicie dziewczyny, a ja wazę 50kg przy wzroście 160 cm, ale naprawdę musiałam się napracować żeby waga wzrosła, ważyłam 46 kg i nie wyglądałam fajnie... zero cycków i szkielet i nie zmienia to niestety faktu, ze bez kondycji i tak jestem . Każda ma swoje problemy zna się ktoś na tych wynikach? Wg norm wyglądają ok, ale nie wiem jak przy staraniu się
Ja niestety też ci nie pomogę bo nie znam się na tej reszcie oprócz tsh. Musisz zagadnąć Kwiatuszka
Z tym wzrostem wagi to miałam tak jak byłam w wieku 20 lat. Jadłam jak słoń a wyglądałam jak szkielet. A teraz jedzenie jak słoń odbiło się na wadze. I ciężko się odzwyczaić choć się staram. -
A ja Wam dziewczyny powiem, że też przed zajściem miałam nadwagę (170cm i 78kg). Teraz to już w ogóle jest kosmos a mój mąż twierdzi, że krągłości są sexi i dla niego to mogę tak wyglądać :p
Byle bym tylko kształtu regularnej kuli nie przybrała
Więc dziewuszki - bez spiny z kilogramami wiadomo ruch i zdrowa żywność są ok, ale nie ma co się katować.KateHawke, zubii, Lunaris lubią tę wiadomość
-
To też musze do was dołączyć w zmaganiach zrzucenia wagi bo przy 175 cm waże 81 chciałabym zejść do 70...Tylko mnie gubią słodycze nie potrafię ich wyeliminować czasem jestem w stanie zjeść całą czekoladę na raz...
No i u mnie sierpień idzie na straty M jest cały weekend poza domem... dziś widziałam go na 3 godz od 3 do 6 ale nawet nie miałam sumienia go "wykorzystać" eh..
No nic to ja pakuję się po pracy i jadę do mamy a tam czeka mnie gromadka ( trójka) dzieciaków ( w wieku 6, 4, 4)bo są u "babci na wakacjach" przynajmniej się trochę rozerwię a nie będę siedziała sama w 4 ścianach uwielbiam je chociaż po ostatnim weekendzie tylko z jednym szkrabem miałam zakwasy od grania w piłkę ;p heheh
Dla was wszystkich miłego weekendu, odpoczywajcie i czekam w poniedziałek na dużą ilość dobrych informacjiKateHawke lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dzięki za odp,powiem Wam ze tak czy siak mi ulżyło po tym wyniki bo jeszcze z początkiem roku miałam ponad 3. Nie brałam leków i samo trochę spadło, zobaczymy co powie gin... tutaj na form czytałam, ze norma dla starających się jest <2,5 ale im niższe tym lepsze. Po prostu zawsze dobrze znać Wasze zdanie
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Dzięki za odp,powiem Wam ze tak czy siak mi ulżyło po tym wyniki bo jeszcze z początkiem roku miałam ponad 3. Nie brałam leków i samo trochę spadło, zobaczymy co powie gin... tutaj na form czytałam, ze norma dla starających się jest <2,5 ale im niższe tym lepsze. Po prostu zawsze dobrze znać Wasze zdanieTomasz 09.2018
KateHawke wrote:Niech @ przyłazi bo na następną już czekamy
Ja chcę ważyć 64kg - więcej nie pragnę. Przy tej wadze czułam się najlepiej. Nie byłam przeraźliwie chuda ale tego tłuszczu też nie było. Z cycków mogę też trochę oddać komuś jakby chciał
Biorę z cycków!
A 64 to tez taka moja optymalna waga. Był czas że ważyłam 56- ale jak nieboszczyk wyglądałam, szczególnie na twarzy. No i łopatki bardziej mi odstawały niż cycki :pKateHawke lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:To ja chyba mam najwięcej do zrzucenia. przy wzroście 173 cm ważę 88 kg. W pięknych panieńskich czasach ważyłam 60 kg potem przed pierwszą ciążą dobiłam do 80 kg. Niestety po ciąży nie zbiłam wszystkiego a wręcz nadrabiam następne kg. Teraz wiem, że było to po części winą IO, jestem mądrzejsza i ucze się na nowo jeść. Nie cały tydzień za mną a na wadze już 1 kg mniej.
Moja teściowa do niedawna myślała, że poprostu się objadam i dlatego tyje a od kiedy się dowiedziała o IO to przestała dogadywać.
Mesia i będzie leciało w dół, zobaczysz:)
Ja się jak wariatka cieszę ze tego 1,5kg:)a ochota na słodkie przy Mecie już dużo mniejsza, wiec damy rade:*
PSs. Kate, co do czekoladek, hehe;-) to właśnie kupiłam Wawel gorzką 90%- przy IO można takie właśnie powyżej 80%. Powiem Wam, że calkiem niezla, do kawusi w sam raz:)KateHawke, Meśka lubią tę wiadomość
-
Meśka a jak tam twój pęcherzyk po zastrzyku??? byłaś na usg do kontroli???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 13:00
Meśka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Dziewczyny, nie róbcie brzuszków! Ja sobie brzuszkami zniszczyłam kręgosłup. Tu ponoć trzeba przejść trening, żeby wiedzieć, co i jak. Widzę, że większość z Was jest wysoka, ja z kolei maluch - 159 cm, zawsze ważyłam 47-48 kg, teraz niestety 54. Przy takim wzroście każdy dodatkowy kilogram widać, ale po 30-tce zwolnił mi metabolizm i nie mogę już się tak bezkarnie objadać. A jestem łasuch.
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, nie róbcie brzuszków! Ja sobie brzuszkami zniszczyłam kręgosłup. Tu ponoć trzeba przejść trening, żeby wiedzieć, co i jak. Widzę, że większość z Was jest wysoka, ja z kolei maluch - 159 cm, zawsze ważyłam 47-48 kg, teraz niestety 54. Przy takim wzroście każdy dodatkowy kilogram widać, ale po 30-tce zwolnił mi metabolizm i nie mogę już się tak bezkarnie objadać. A jestem łasuch.
Dobrze wiedzieć. Będę musiała uważać, żeby chronić swój żyrafowy kręgosłup bo i tak już mnie boli (praca siedząca)never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tego co widzę do przewaga wysokich babeczek w gronie znajomych i przyjaciól zawsze byłam ta najwyższa (173cm) nawet kilku kolegów jest nizszych
GG nie wiem jak moj pecherzyk bo u tego "lekarza" juz nie byłam. Temp skoczyla dzis wiec moze tak ? Mam ostatnia darmowa wizyte u niego w poniedzialek wiec pojde z ciekawosci zobaczyc czy jest cialko zolte. Chociaz nie wiem czy on potrafi rozroznic cialko zolte od pecherzyka...KateHawke, Anna Stesia, never_lose_hope lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Hej co do wagi - ja was dziewczyny rozumiem, wiadomo, że dla maluszka zrobimy wszystko i jeśli trzeba brać hormony, które maja wpływ na nasze kg to o tym nie myślimy. Ale myśle, ze każda sama dla siebie chce wyglądać jak najlepiej, przynajmniej ja tak mam. Źle się czuje z nadprogramowymi kg, po prostu
Co do TSH, u mnie w ogóle dziwne rzeczy były. Tzn odchyleń od normy nie miałam, ale zaraz po pozytywnym teście zrobiłam TSH, wynik 1,8. Dwa miesiace później 0,7 czyli spadło i to dosyć sporo (bez zadnych wspomagaczy), co było dla mnie dziwne, bo słyszałam, że w ciazy tarczyca szaleje, ale bardziej idzie w gore a nie w dol
U mnie dzisiaj 15:40 wizyta u gina, mam nadzieje, ze w końcu dowiem sie, co dzieć ma miedzy nogamiKateHawke, zubii, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:Hej co do wagi - ja was dziewczyny rozumiem, wiadomo, że dla maluszka zrobimy wszystko i jeśli trzeba brać hormony, które maja wpływ na nasze kg to o tym nie myślimy. Ale myśle, ze każda sama dla siebie chce wyglądać jak najlepiej, przynajmniej ja tak mam. Źle się czuje z nadprogramowymi kg, po prostu
Co do TSH, u mnie w ogóle dziwne rzeczy były. Tzn odchyleń od normy nie miałam, ale zaraz po pozytywnym teście zrobiłam TSH, wynik 1,8. Dwa miesiace później 0,7 czyli spadło i to dosyć sporo (bez zadnych wspomagaczy), co było dla mnie dziwne, bo słyszałam, że w ciazy tarczyca szaleje, ale bardziej idzie w gore a nie w dol
U mnie dzisiaj 15:40 wizyta u gina, mam nadzieje, ze w końcu dowiem sie, co dzieć ma miedzy nogami
Trzymamy kciuki za wizytę
Niesamowite z tym tsh. Ja też słyszałam, że w ciąży szaleje.
Ja też z kilogramami ponad moją normę czuję się źle - dlatego coś zaczynam ze sobą robić. -
Melevis wrote:Hej co do wagi - ja was dziewczyny rozumiem, wiadomo, że dla maluszka zrobimy wszystko i jeśli trzeba brać hormony, które maja wpływ na nasze kg to o tym nie myślimy. Ale myśle, ze każda sama dla siebie chce wyglądać jak najlepiej, przynajmniej ja tak mam. Źle się czuje z nadprogramowymi kg, po prostu
U mnie dzisiaj 15:40 wizyta u gina, mam nadzieje, ze w końcu dowiem sie, co dzieć ma miedzy nogami
Czekamy na relację z wizyty
Tomasz 09.2018
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, nie róbcie brzuszków! Ja sobie brzuszkami zniszczyłam kręgosłup. Tu ponoć trzeba przejść trening, żeby wiedzieć, co i jak. Widzę, że większość z Was jest wysoka, ja z kolei maluch - 159 cm, zawsze ważyłam 47-48 kg, teraz niestety 54. Przy takim wzroście każdy dodatkowy kilogram widać, ale po 30-tce zwolnił mi metabolizm i nie mogę już się tak bezkarnie objadać. A jestem łasuch.
Jestem tego samego wzrotu co Ty i przy 54 wyglądałam i czułam się świetnie PRzy 48 cierpiałam na brak cycków, teraz co prawda ważę powyżej 60 No ale to już hormony i sterydy... mimo, że jadłam 1400 kcal dziennie i ćwiczyłam nie chudłam - grunt, że nie tyłam Ale teraz w ciaży, po odstawieniu tych wszystkich leków tyję niedużo
A po porodzie przyłączam się do wspólnego odchudzania !KateHawke lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Jestem tego samego wzrotu co Ty i przy 54 wyglądałam i czułam się świetnie PRzy 48 cierpiałam na brak cycków, teraz co prawda ważę powyżej 60 No ale to już hormony i sterydy... mimo, że jadłam 1400 kcal dziennie i ćwiczyłam nie chudłam - grunt, że nie tyłam Ale teraz w ciaży, po odstawieniu tych wszystkich leków tyję niedużo
A po porodzie przyłączam się do wspólnego odchudzania !
A bo widzisz, Tobie ewidentnie "szło w cycki", a mnie niestety w tyłek i brzuch. Dochodzi do tego, że bluzkę kupuję jednego rozmiaru, a spódnicę drugiego. Najgorzej jest z zadkiem, śmieję się, że mój mąż ma prywatną Kim Kardashian w domu (ale tak naprawdę nie jest mi do śmiechu, bo to trochę brak proporcji). -
Meśka wrote:Mam ten sam pomysl na wieczor Karma co Ty
...
Wierze ze karma wraca...
Wróciłam wróciłam. :*
Meśka uczciwie postąpiłaś. Brawo!
Oj jak miło było z winkiem. Seksy zaliczone, więc git.
Pracowity dzień dzisiaj mam, a i weekend też się taki zapowiada.KateHawke, Meśka, zubii lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hej dziewczyny, mam problem jak idę do ubikacji to na papierze zostaje mi delikatne plamienie... W xasadzie sluz leciutko zabarwiony bardzo malo, wrecz bezowy lub lekko rozowy, jesli wiece o co chodzi, wczesniej taki Nie był, dziś w pracy musiałam przechodzić przed dość wysokie rurki, myślicie ze to od wysiłku fizycznego? Umowilam wizytę u ginekologa polskiego w prywatne polskiej klinice tu w nl, ale nie wiem czy nie panikuje. Nie mam bólu ani nic, nie wiem czy też to nie za wcześnie na wizytę. poradzcie bo ja panikara jestem
-
nick nieaktualny