SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W każdej ciąży miałam krwawienia, w tej pierwszej też, wtedy miałam najwięcej jednorazowo, nie wiem, jakiś krwiak może no ii to 11tc już był, ale wielka plama intensywnie czerwonej krwi...
A dziś jak u ciebie?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Izape przykro mi tule mocno :*
ja dziś upuściłam rano krew na progesteron i zastanawiam się czy wogole dziś patrzec na ten wynik bo jak sie okaze ze niski to tez moja nadzieja umrze i juz nawet nie ma co czekac na jakikolwiek test...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Blue - nie mam pojęcia czy rodzinny może dać receptę na Luteinę, hmmm... Mogłabym Ci z 2 listki podesłać, mam tą 100mg dopochwową, na poczcie jest coś takiego jak gwarancja dostarczenia w 24h niby tak z tego co się orientuję. Jade dzisiaj na wizyte do poradni po skierowanie, to mogłabym dolecieć na pocztę.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
blue00 wrote:Wzięłam rano nospe,narazie czysto,ale brzuch delikatnie pobolewa,czy rodzinny też może przepisać luteine?ide na popoludnie do pracy a tylko wtedy gin przyjmuje#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Flowwer wrote:kolka to nie możliwe że 15 tc !!!! jak samopoczucie !!! brzuszek widać ?
taaaak
szybko ten czas leci samopoczucie ok, brzuch moim zdaniem już widać, dla reszty świata jeszcze nie jest widoczny
także kolejny raz wysyłam Wam dziewczyny wiruski!!!!! &&&&&&&&&&&&%%&&&%%%
trzymam za wszystki i za każdą z osobna mocno kciuki i będę trzymać do ostatniej zaciążonej, bo to forum i Wy pomogłyście mi uwierzyć, że i mi się kiedyś udaMeśka, staraczka1111, KateHawke, Flowwer, Bocianiątko, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Chciałabym, aby każda ciąża z komplikacjami na początku jak krwawienia, nieprawidłowe przyrosty bety mogłaby się potoczyć jak moja do tej pory się toczy
więc rozsyłam wszystkim masę wirusków co by takie ciąże które nie rodziły wielkich nadziei na początku z obiektywnego punktu widzenia, żeby mimo wszystko było okstaraczka1111, KateHawke, Czrna 81, blue00, Karma88, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
blue00 wrote:Wzięłam rano nospe,narazie czysto,ale brzuch delikatnie pobolewa,czy rodzinny też może przepisać luteine?ide na popoludnie do pracy a tylko wtedy gin przyjmujeSyn ur. 2011 r.
-
Blue gratulacje, czekamy na ładną betę!
Izape przykro mi :*
Wracam po urlopie i ciężko was dziewczyny nadrobić
Bella1412 a prowadzisz wykres? u mnie też bóle jak na @ a piersi najlepiej bym sobie ucięła bo tak mnie bolą dotknąć ich nie mogę7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Blue gratulacje, czekamy na ładną betę!
Izape przykro mi :*
Wracam po urlopie i ciężko was dziewczyny nadrobić
Bella1412 a prowadzisz wykres? u mnie też bóle jak na @ a piersi najlepiej bym sobie ucięła bo tak mnie bolą dotknąć ich nie mogęSyn ur. 2011 r.
-
nick nieaktualny
-
Witam Wracam po urlopie, chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić...
Gratuluję nowych pozytywów! ♡
I tulę wszystkie do których przyszła @ ♥
Blue ja bym wystartowała do rodzinnego. Wytłumaczysz co i jak, napewno przepisze. Luteina chyba mocniejsza od duphastonu.
Izape bardzo mi przykro ♥Czarna81
22 cs. -
Bella1412 wrote:U mnie tez 12dpo, cykl mialam monitorowany że wzgledu na clo i wg gin owulacja byla W sobotę 5 sierpnia...
Hehe no to jesteśmy cyklowe siostry ksero u mnie też owulka 05.08 planujesz testować?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Flowwer wrote:ja tylko w tym cyklu test CBA bo muszę do Łodzi, do Paśnika no i mój M a ja z krwi dopiero w przyszłym cyklu.
(...)
tylko po części to wina nieświadomych matek synów z powodów pampersów jajeczka w pampersach są mocno nagrzewane a nie wspomne przy takich temp jak teraz są.
Chyba masz racje z tymi pampersami. To w ogóle nie przepuszcza powietrza i wszystko się gotuje. A potem żony dostają "sadzone" w posagu
Ja teraz wybieram się na urlop a po urlopie zacznę ogarniać badania przed IVF chociaż częściowo (dzięki Agniechaaa za ściągę - buziaki za to :* :* :* )
Mam od 2 lat dosyć pracy. Ale jako że nie chciałam nowemu pracodawcy robić problemów to stwierdziłam, że zmienię pracę dopiero po ciąży. No i siedzę juz 2 lata w tym bagnie firmowym... Plan mam taki żeby zajść teraz w ciąże z in vitro, iść na L4, potem macierzyński na rok (żałujcie, że nie będziecie widzieć buraczanej twarzy szefa jak się dowie ). A potem znowu in vitro na drugie boboszczęście. Taki jest plan ale wiadomo jak to z planami...Amy333 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Jadę już do lekarza,rano sprawdzałam to tylko przy szyjce mała ilość brązowego śluzu,o szóstej wypilam ulubioną kawę a teraz żałuję heh
-
KateHawke wrote:Mam od 2 lat dosyć pracy. Ale jako że nie chciałam nowemu pracodawcy robić problemów to stwierdziłam, że zmienię pracę dopiero po ciąży. No i siedzę juz 2 lata w tym bagnie firmowym... Plan mam taki żeby zajść teraz w ciąże z in vitro, iść na L4, potem macierzyński na rok (żałujcie, że nie będziecie widzieć buraczanej twarzy szefa jak się dowie ). A potem znowu in vitro na drugie boboszczęście. Taki jest plan ale wiadomo jak to z planami...
Kate mam to samo w pracy, lubie ją ale szefa poprostu nie znoszę. Nie mogę się doczekać dnia kiedy powiem: "Jestem w ciąży, od przyszłego tygodnia idę na zwolnienie"
KateHawke lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok