SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc dziewczynyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kto wymyślił wstawanie tak rano jak to środek nocy jest hehe
Miłego dnia dla wasCzrna 81 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
A ja w ogóle nie spałam w nocy...
EMek dostał pyszne śniadanko, pojechał już do pracy, pies wyprowadzony...więc mam czas na prasowanie i dobrą książkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 06:48
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Dziewczyny gratuluję pięknych bet staraczka inna dzidzia piękna
Ja byłam wczoraj na ostatnim badaniu wymaz na bakterie i grzyby teraz tylko czekać na wynik i 10 sierpnia jadę do kliniki zobaczymy co to będzie ale mam straszne uplawy więc pewnie będzie jakaś bakteriaFlowwer lubi tę wiadomość
-
Ja też już w drodze do pracy. Po becie kolejnej, ale chyba wieści będą dobre, bo spadła mi dziś tempka do 36,54. Wygląda to tak jakbym miała sama się oczyścić. Byłoby dobrze...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Bocianiątko wrote:Dzięki Kochana :* jak zwykle niezawodna Flo
Amy, trzymam kciuki żeby lekarz wdrożył mądre i skuteczne pro-fasolkowe leczenie -
Lena21 wrote:Wiecie może czy są jakieś łagodne uspokajacze które można brać starając się ? Mam ciężki tydzień w pracy, a nie chcę sobie zaszkodzić.
Miłego dnia
Najlepiej idź do specjalisty, jeśli potrzebujesz pomocy. Ja dostałam leki na receptę, które będę mogła zażywać nawet w ciąży.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Ja też dzisiaj nieprzytomna jestem. Pobudka o 5:40 to zdecydowanie za wcześnie. Do tego wszystko mnie boli po wczorajszym treningu! Masakra! I ogólnie jestem zła. Wczoraj przy emek zrobił mi malinek na pół szyi. Wyglądam jak jakaś idiotka. Żaden fluid tego nie dał rady zakryć. Już tylko czekam aż w pracy się zaczną komentarze i smiechy. Grrrr ale mu wczoraj nagadałam! Oczywiście wczoraj nie widział w tym nic złego, ale jak rano zobaczył moją szyję to sam stwierdził że może jednak przesadził.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 08:17
E_w_c_i_a, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia
Kciuki za testujące
Amy powodzenia u lekarzaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnymalka wrote:Ja też dzisiaj nieprzytomna jestem. Pobudka o 5:40 to zdecydowanie za wcześnie. Do tego wszystko mnie boli po wczorajszym treningu! Masakra! I ogólnie jestem zła. Wczoraj przy emek zrobił mi malinek na pół szyi. Wyglądam jak jakaś idiotka. Żaden fluid tego nie dał rady zakryć. Już tylko czekam aż w pracy się zaczną komentarze i smiechy. Grrrr ale mu wczoraj nagadałam! Oczywiście wczoraj nie widział w tym nic złego, ale jak rano zobaczył moją szyję to sam stwierdził że może jednak przesadził.
-
Przeczucie mnie zmyliło dostałam okresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 08:54
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
staraczka przywołuje cię do odrabiania "obowiązku" wpisania siebie na listę i dodania serduszek przy twoim nicku )
Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
starawyga wrote:Przeczucie mnie zmyliło dostałam okresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 09:10
-
A ja dopiero wstałam z łóżka i po deszczu jest rześko teraz. Byczę z kawą w ręku w ogrodzie.
Malka hahaha ale Cię załatwił, najwidoczniej dobrze się bawił albo ma konkurenta i zaznaczył swoją własność
hura2017 co słychać ???
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:staraczka przywołuje cię do odrabiania "obowiązku" wpisania siebie na listę i dodania serduszek przy twoim nicku )