SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gg88 wrote:staraczka przywołuje cię do odrabiania "obowiązku" wpisania siebie na listę i dodania serduszek przy twoim nicku )
P
Staraczka wpisz ♡♡ przy nicu bo w myśl kto zakłada ten zachodzi się sprawdza ( edit: ja wyjątek)
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Wpisze się jak mi kolejna beta wyjdzie ok jutro idę. Na testach dalej bladziochy jeszcze kupiłam jakieś takie z apteki bo rosmanna już wczoraj mi zamknęli.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Zgadzam się!!!!!!
P
Staraczka wpisz ♡♡ przy nicu bo w myśl kto zakłada ten zachodzi się sprawdza ( edit: ja wyjątek) -
nick nieaktualny
-
Flo kochana zobaczysz już nie długo jak to będzie. Myślałam że beta pozytywna to będzie taka radość ogromna i te kreski na testach marzenie. A tu dalej mam stan przedzawałowy.
-
Ciekawe czy mi dziś zrobi usg.? Jak myślicie? Chociaż by może popatrzyla na endo czy coś tam się dzieje
-
staraczka1111 wrote:Boję się że to jednak nie będzie ciąża:( jutro wpisze dziewczynki jak beta wyjdzie ok.na testach ta krecha powinna już ściemnieć a tu nic. Nawet chyba bladsza jest na tych testach z apteki
A co ja ci ostatnio pisałam....mi po 3 dniach nic nie ściemniał dopiero na 5 była mocniejsza ale szału nie było teraz ten kropek ma już 2kg ! Więc nie patrz na test bo on ci przyrostu bety nie pokaże !staraczka1111, Bocianiątko, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Na USG dopiero widac jak beta ma >1000. wtedy jest pecherzyk. a >6000 serduszko. to i tak sa wartosci mniej wiecej, bo czasem potrzeba i wiecej bety na poszczegolne etapy
pokaz ten dzisieszy test, chce nacieszyc oczyzubii, Flowwer, Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Na USG dopiero widac jak beta ma >1000. wtedy jest pecherzyk. a >6000 serduszko. to i tak sa wartosci mniej wiecej, bo czasem potrzeba i wiecej bety na poszczegolne etapy
pokaz ten dzisieszy test, chce nacieszyc oczy
Nie mam go przy sobie a jadę już do gin jak przyjadę to pokaże ale rewelacji nie ma. Bo bobaskow żółtych nie zdążyłam kupić -
staraczka, gratulacje! ja w 10dpo miałam bete 16. Co do testów to niepotrzebnie robiłaś inne, bo przecież przy takiej becie to nie ma ciula żeby kreska była ładna, mi dopiero na chyba 3 dzień wyszła widoczna dla męża:)
U mnie najgorszy etap, jestem po owulce i czekam na testowanie:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Dostałam l4 ciążowe bo ma lit B zacznie się gadanie w pracy heh. Usg nie zrobiła mam przyjść dopiero 16 sierpnia i oczywiście betę jutro powtórzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 11:16
zubii, Jedna_z_Wielu, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka i Inna super, że szkrabki rosną!!! Gratuluję i oby tak dalej
Aksamitna wrote:Dzisiaj dostałam info z kliniki. Podzieliło się 10 zarodków. W czwartek mam nadzieję że zabiorę ze sobą dwa maleństwa.
Aksamitna super wiadomość. A jak to jest przy In Vitro? Tzn wiadomo pełno badań, stymulują cykl i co? Pobierają komórki? Jak to się odbywa? Co potem?
staraczka1111 wrote:Boję się że to jednak nie będzie ciąża:( jutro wpisze dziewczynki jak beta wyjdzie ok.na testach ta krecha powinna już ściemnieć a tu nic. Nawet chyba bladsza jest na tych testach z apteki
Kochana ja bym nie patrzyła na krechę na testach. Miarodajna będzie powtórzona beta. Nie nakręcaj się jeszcze. Czekamy na betę i kontrolę u gina. :*
Ja dostałam @. Ufff, w sobotę lecę do Kliniki na kontrolę. Trzymać kciuki, żeby torbiel się wchłonęła i żebyśmy mogli dalej walczyć!zubii, staraczka1111, Meśka, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Aleksandra0000, oli123. dziewczyny gdzie są te testy pozytywne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 12:38
zubii, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Karma do jakiej kliniki chodzisz ? Ja kiedyś myślałam że przez te torbiele osiwieje, paskudy wredne czasem nie chcą odpuścić. Jak twój gin chce zmienić stymulacje na letrizol to dobrze.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Karma do jakiej kliniki chodzisz ? Ja kiedyś myślałam że przez te torbiele osiwieje, paskudy wredne czasem nie chcą odpuścić. Jak twój gin chce zmienić stymulacje na letrizol to dobrze.
Do Bociana w Warszawie.
Torbiel malutką miałam rok po pierwszej ciazy i mialam laparoskopie. Wedlug obecnego gina jesli dobrze odczytalam jego zachowanie bylo to kompletnie nie potrzebne wtedy.
Ale teraz to duza przy stymulacji sie zrobila...
Zobaczymy co powie w sobotę.
No ten nowy lek podobno inaczej niż Clo działa na organizm. Zobaczymy.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Justya85 wrote:U mnie najgorszy etap, jestem po owulce i czekam na testowanie:)
Kiedy testujesz ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄