SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Dr Cygal to nasza lekarka anioł nie człowiek spróbuj do niej wbić się przez Invimed ewentualnie na NFZ w CM Graniczna
Słyszałam o niej same najlepsze opinie, ale naprawdę trudno ja złapać, kiedyś udało mi się zapisać, ale niestety odwołała nie ukrywam, ze ze wzgldu na $$ wolałabym z Enelu, ale spróbuje ja złapać jeszcze w innych miejscach.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Słyszałam o niej same najlepsze opinie, ale naprawdę trudno ja złapać, kiedyś udało mi się zapisać, ale niestety odwołała nie ukrywam, ze ze wzgldu na $$ wolałabym z Enelu, ale spróbuje ja złapać jeszcze w innych miejscach.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Czesc ,dzis niby 4 dpo a temperatura spadla,od wczoraj okresowe odczucia,martwię się czy ten cykl nie będzie stracony.
Albo jest inny bo w brzuszku mały lokator ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Czesc ,dzis niby 4 dpo a temperatura spadla,od wczoraj okresowe odczucia,martwię się czy ten cykl nie będzie stracony.Aniołek 07.2017
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:
Nie zapomniałam i nie zapomnę, będę tu tak długo aż fasol ostatniej weteranki pomacha mi z podobnego zdjęcia. A Ty Kochana za chwilę wychodzisz z okopow i wracasz na pole walki i czuje, ze Twój pomacha mi już niedługoCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anushkie wrote:Okresu brak juz 2 dzień.. biały śluz. Temp. W pochw. 37.7
W poniedziałek powtórzę test...
Ładnie się zapowiada powodzenia!
Hej Kobiety! miłej niedzieli Wam życzę i idę się pocić na weselu, u mnie 35C i zero ruchu powietrza, mam nadzieję, że w lokalu będzie klimatyzacja!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ładnie się zapowiada powodzenia!
Hej Kobiety! miłej niedzieli Wam życzę i idę się pocić na weselu, u mnie 35C i zero ruchu powietrza, mam nadzieję, że w lokalu będzie klimatyzacja!!!Lunaris lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Nie zapomniałam i nie zapomnę, będę tu tak długo aż fasol ostatniej weteranki pomacha mi z podobnego zdjęcia. A Ty Kochana za chwilę wychodzisz z okopow i wracasz na pole walki i czuje, ze Twój pomacha mi już niedługo
Już w tym roku nie zobaczę dwóch kreseczek bo kolejny cykl mam zakaz starań bo biobsja mam być 6-8 dpo i w zależności od wyniku kolejne cykle od 1 do 3 na antykach.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Ładnie się zapowiada powodzenia!
Hej Kobiety! miłej niedzieli Wam życzę i idę się pocić na weselu, u mnie 35C i zero ruchu powietrza, mam nadzieję, że w lokalu będzie klimatyzacja!!!Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Inna mam do Ciebie pytanie bo ty chyba jeździłas do Czech po ten ultrageston. I on jest dostępny tam we wszystkich aptekach czy trzeba jechać do jakiejś konkretnej? I czy lepiej płacić koronami czy kartą?
-
staraczka1111 wrote:Inna mam do Ciebie pytanie bo ty chyba jeździłas do Czech po ten ultrageston. I on jest dostępny tam we wszystkich aptekach czy trzeba jechać do jakiejś konkretnej? I czy lepiej płacić koronami czy kartą?
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości