SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha przepraszam. faktycznie 520 !!! hihi wygrywasz fasolkę!!
a Inna buziaki od fasolek !!Karma88, innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
kasia_pra wrote:U mnie niestety negatyw
Smutno. Ściskam.
Flowwer, a może ta torbiel tak wali?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 18:58
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
kasia_pra tulę z całych sił. walczymy dalej!!!
kasia_pra lubi tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Aha i witamina D w czerwcu była 36,7, gdzie od tego czasu biorę po 2000 jednostek dziennie.
Raczej nie. Nic sobie nie przypominam. O tych limfocytach myślisz? Może to z tarczycy?
Bo jednak łajza idzie w górę.
Dlatego ja biorę 6000j d3 bo nawet na 4000j mi powoli spadała a teraz niby sezon letni dużo słońca i takie tam....
Przy subpopulacji linfocytów wyjdzie które ramiona immunologi są zaburzone.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
To to samo co to:
https://diag.pl/katalogi/badanie/hematologia/profil-limfocytarny-podstawowy-t-b-nk-t-pom-t-supr/ ???
Jaki jest koszt mniej więcej i długo się czeka na wynik?Emilka
Staraczka - serdeczne gratulacje!! I kciuki nie przestają być zaciśnięte! Podobnie jak reszta dziewczyn, odświeżałam co chwilę stronę To niesamowite, ale nie znamy się a tak bardzo się tymi betami forumowych koleżanek przejmujemy
Ja zaczęłam nowy cykl!!! I dobrze, bo już zaczynałam sobie ciąże wkręcać mimo wyraźnie bezowulacyjnego cyklu. Pojutrze biegnę do laboratorium na badania i w 11dc mam zaplanowaną wizytę u nowej gin i chcę zrobić monitoring.
W sierpniu już się nie załapię na testowanie z Wami, ale jako że jestem od forum uzależniona, więc będę śledzić losy innych dziewczyn na tym wątkustaraczka1111, innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Flowwer wrote:nie siedź tutaj tylko ogiera bierz w obroty !!! na jednym jajniku masz takie dwa łądne ? bo już chwila i ovu możliwe że dziś w nocy lub jutro a nasienie w musi dojrzeć ok 6-7 h.
Pokazał mi te jajka jedno kolo drugiego wiec chyba na jednym ale nie zapytalam bo w szoku bylam bo szczerze to nie wierzylam ze cos urosnie pierworodny dzis pojdzie szybciej spacstaraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Karma88 wrote:To to samo co to:
https://diag.pl/katalogi/badanie/hematologia/profil-limfocytarny-podstawowy-t-b-nk-t-pom-t-supr/ ???
Jaki jest koszt mniej więcej i długo się czeka na wynik?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:bHCG- 542
Progesteron 52,18
TSH 2,960
meeega gratulacjestaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Karma88 wrote:Kupa kasy na to i tak pojdzie. Najpierw chyba pojde do endokrynolog za tydzien a potem to badanie jeszcze dorobie. A nie dam rady juz go zrobic.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Meśka wrote:Pokazał mi te jajka jedno kolo drugiego wiec chyba na jednym ale nie zapytalam bo w szoku bylam bo szczerze to nie wierzylam ze cos urosnie pierworodny dzis pojdzie szybciej spac
Dobranocka się skończyła więc już śpistaraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:U mnie średnio cykl kosztuje 1500 zl a nastepny będzie kosztować 2500 zł bo sama histero z biopsią 1600 zl ale bedzie to cykl bez starań więc wlewy mogę odliczyć
O ludzie. Jajo mozna znieść. Skąd na to kasę brać...Emilka
Flowwer wrote:U mnie średnio cykl kosztuje 1500 zl a nastepny będzie kosztować 2500 zł bo sama histero z biopsią 1600 zl ale bedzie to cykl bez starań więc wlewy mogę odliczyć
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Staraczki, strasznie dawno mnie tu nie bylo, a to dlatego poniewaz odpuscilam ostatnie kilka miesiecy bo zaczynalam juz się dolowac tymi niepowodzeniami, dlatego tez przestalam przegladac fora o tematyce zachodzenia W ciaze. Wlasniem mija 2 lata staran o rodzeństwie dla synka. Ten call byl pierwszym z Clo I na monitoringu W 13dc pecherzyk mial 16mm, a dzisiaj W 17dc juz go nie bylo a gun Stwierdzona że piekna owulacja byla z soboty na niedziele , oczywiscie caly weekend staralismy się, a teraz pozostaje tylko czakac na cud...
staraczka1111, Flowwer, KateHawke, Karma88, Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość
Syn ur. 2011 r.
-
staraczka1111 wrote:Wkrótce zostanie to wynagrodzone piękną fasolką!!! życzę Ci tego z całego serca. Jak u mnie będzie wszystko wporzadku raz w tygodniu będą specjalne wiruski od weteranki dla weteranki!!
A ja czekam na serduszka za tydz u Ciebie na USG
I oczywiście wszystkie liczymy na wiruski od weteranek dla weteranek
Karma po prostu od roku nie funduję nic w domu, M miał zaoszczędzone pieniądzę na samochód więc kasa idzie z tej póli na bobasa a jak będzie trzeba to wezmę kredyt. U mnie teraz to mieć lub nie mieć fasolki a kredyt i czy inne tam się spłaci a peselu nikt mi nie cofnie i zegar biologiczny zaciska mi już pętlę na szyji.staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A jak endo ?
Dobranocka się skończyła więc już śpi
Zapytam w srode o endo
Z ❤ na razie nici bo leci Gra o Tron wiec moj siedzi przyklejony do tv... musze czekac na swoja kolejMini89, Lunaris, madzioszka lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Zapytam w srode o endo
Z ❤ na razie nici bo leci Gra o Tron wiec moj siedzi przyklejony do tv... musze czekac na swoja kolej
Provita-Paliga
⛄⛄⛄