SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobiety!
Witam się po intensywnym weekendzie i długim dniu pracy!
Staraczka -rewelacyjna podwójna betka bliźniaki działają!
Pozostałym dziewczynom też gratuluję -pięknie podnosicie statystykę, życzę wszystkim aby taki poziom utrzymał się do końca sierpniaKarma88, staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer i dobrze robisz. Kasa to tylko kasa, a marzenie o malenstwie w koncu sie spelni.
Grunt ze jest skad brac kase. Ja musze delikatnie przystopowac z tym wszystkim, bo to obiecalam K i wiem, ze ma troche racji.
Ppczekam do poniedzialkowej wizyty. To endokrynolog i internista wiec obgadam wszystko. A potem zobaczymy. Ta subpopulacje na pewno zrobie. W sumie chcialam ja juz wczesniej zrobic, ale najpierw tarczyca.
Jak tam googlalam w necie to objawy z tarczycy mam, ale to w sumie podpielabym pod wszystko, pod zryta psychoke po ciazach, po skotlowane kregi szyjne, depresje itp.
A moze do czubkow po prostu powinni mnie zamknac?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyMam pytanie,jutro muszę 2 godz wcześniej wstać niż dotychczas,jak powinnam zaznaczyć temperaturę,sen 6 godzinny(dlatego kładę się wcześniej )normalnie kładę się o pierwszej w nocy i o siódmej mierzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 22:21
-
staraczka1111 wrote:bHCG- 542
Progesteron 52,18
TSH 2,960summer86 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karma88 wrote:Flowwer i dobrze robisz. Kasa to tylko kasa, a marzenie o malenstwie w koncu sie spelni.
Grunt ze jest skad brac kase. Ja musze delikatnie przystopowac z tym wszystkim, bo to obiecalam K i wiem, ze ma troche racji.
Ppczekam do poniedzialkowej wizyty. To endokrynolog i internista wiec obgadam wszystko. A potem zobaczymy. Ta subpopulacje na pewno zrobie. W sumie chcialam ja juz wczesniej zrobic, ale najpierw tarczyca.
Jak tam googlalam w necie to objawy z tarczycy mam, ale to w sumie podpielabym pod wszystko, pod zryta psychoke po ciazach, po skotlowane kregi szyjne, depresje itp.
A moze do czubkow po prostu powinni mnie zamknac?
Bo syty głodnego nie zrozumie a gdzie jest lepsza terapia niż tu ??
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:czyli w zakładach byłaś najbliżej i wygrywasz fasolkę jako następna w kolejce bo Inna już odpada
Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
bertha wrote:Yuppi!!! Wygrałam konkurs!! Byłam najbliżej!! co wygrałam??
bertha, summer86, staraczka1111, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:bertha przepraszam. faktycznie 520 !!! hihi wygrywasz fasolkę!!
a Inna buziaki od fasolek !!summer86, Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
bertha wrote:CUDOWNIE!!! Czyli jutro dwie krechy zamiast @ będą??
Czekam na twoje podejscie do IVF.
Też czekam na @ bo muszę ustalić temin histero
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
blue00 wrote:Mam pytanie,jutro muszę 2 godz wcześniej wstać niż dotychczas,jak powinnam zaznaczyć temperaturę,sen 6 godzinny(dlatego kładę się wcześniej )normalnie kładę się o pierwszej w nocy i o siódmej mierzę.
Kompletnie się nie znam na tym
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
-Monika- ,Tynka 89,esther jutro termin testowania dziewczyny zgłaszać się z pozytywami no i bertha
bertha lubi tę wiadomość
-
Idę spać. Jakoś padam dzisiaj na twarz. Miałam dopaść dzisiaj emka, ale nie dałam rady ale w sumie chyba i tak już po owu, bo oczywiście przez weekend jak go nie było to miałam taką ochotę na że już nie widziałam co mam ze sobą zrobić. A jak wrócił to mi przeszlo tylko spać mi się chce. Także koniec na dzisiaj! Dobranoc! Jutro czekam na kolejne sierpniowe II!
-
Staraczka to kiedy wizyta ?
MalkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 23:09
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Gratuluję wszystkim szczęściarom
Próbowałam przebrnąć po nieobecności przez różne wątki, ale zabrakło czasu. U mnie 12 dpo, testu nie robię - bunt, przynajmniej jest nadzieja, zrobię dopiero po planowanym terminie @ chyba że przyjdzie.
Na objawy nie patrzę, bo moja głowa i tak powie mi to co chcę usłyszeć. Postanowione - czekam.Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Staraczka to kiedy wizyta ?
Malka -
O ja pitolę! Tyle nagadałyście że ciężko to nadrobić
Staraczka tak bardzo się cieszę! Widać bliźniaki zadomowiły się i szaleją To czekam na wizytę serduszkową
Agniechaaaa padłam na widok twoich nóg! Tak jak mówisz, solarium coś wyrówna. Tylko trochę potrwa zanim zejdzie zaczerwienienie. Okłady z maślanki sobie zrób.
Dziewczyny gratuluję pozytywnych testów! Ale się nam ten sierpień zielenimalka, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Staraczka1111 - ojejku, jaka wspaniała beta!!! Wynik wynagrodził Ci z pewnością czekanie No to teraz możesz spać spokojnie
Flowwer wrote:Ale ja tu czegoś nie rozumiem!!
Jak mozesz mieć wg gina prog niedobór progesteronu w dniu ovu ? Przecież progesteron wytwarza ciałko żółte które dopiero się przekształca z pęcherzyka grafa a na to potrzebuje ok 2 doby. Progesteron swój szczyt czyli ciałko żółte najbardziej pracuje 7-8 dpo.
A dla mnie tu po progu widać że twoje ładnie pracuje bo już osiągł poziom powyżej 5 w 3dpo !!
Dla mnie masz b.ładne wyniki!!
No widzisz Flo, ja właśnie też tego trochę nie rozumiem... Trochę poszperałam w necie i wszędzie mowa o badaniu 7 dpo. Zdecydowałam, że jutro też zbadam ten progesteron i jeżeli będzie przyrost, to wstrzymam się z tą luteiną, bo będzie szansa, że 7dpo będzie to magiczne 16 ng/ml.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.