SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
...a ja się dorwałam do gry on line:
http://www.gry.pl/gra/wormate-io
i od 2 dni nie mogę sie oderwać nawet spać nie idę a już piasek w oczach-jak dziecko , straszne! nie próbujcie!KateHawke lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa, malka, never_lose_hope, Bajkaaa, Kaczorka, panan12, summer86, Rucola, staraczka1111, Karma88, sara9555, E_w_c_i_a, KateHawke, bertha, Lunaris, Meśka, madzia8lenka, Flowwer, Poziomka92, Yoselyn82, Madżka89, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, Dziewczyny, dzisiaj są moje urodziny, a ja od wczoraj mam tak beznadziejny humor, że głowa mała..
Popsztykałam się wczoraj z mężem, myślałam, że ogarnie na dziś jakąś randkę, kolacje cokolwiek, a okazało się, że ustawił sobie na dzisiaj trening i mecz (jest trenerem).. Wkurzyłam się strasznie.. Rok temu całkiem zapomniał o moich urodzinach, a w tym roku także się nimi nie przejął..
Co prawda znalazłam rano na stole bukiet kwiatów i liścik, ale i tak nie poprawiło mi to humoru.. Czuję się kompletnie olana przez niego w te urodziny..
Dzień się dopiero zaczął, może coś ogarnie, ale to już nie będzie to samo, wymuszone by raczej było...
Sobie samej życzę tylko jednego, Wy wiecie..
Ehh..
I tym optymistycznym akcentem zaczynam wtorek
Pomimo.beznadziejnego humoru trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj!! Niech dla kogoś ten dzień będzie najszczęśliwszy w życiu :* :* -
Wszystkim dziewczynom gratuluję staraczka moja kochana teraz czekamy na dwa serduszka ).
Key gratuluję również )
Ja wczoraj wieczorem dzwoniłam do kliniki i mam przyjechać po 15 sierpnia da mi coś na te bakterie mamy je zwalczyć ale w staraniach nic to nie przeszkadzastaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:Kurcze, Dziewczyny, dzisiaj są moje urodziny, a ja od wczoraj mam tak beznadziejny humor, że głowa mała..
Popsztykałam się wczoraj z mężem, myślałam, że ogarnie na dziś jakąś randkę, kolacje cokolwiek, a okazało się, że ustawił sobie na dzisiaj trening i mecz (jest trenerem).. Wkurzyłam się strasznie.. Rok temu całkiem zapomniał o moich urodzinach, a w tym roku także się nimi nie przejął..
Co prawda znalazłam rano na stole bukiet kwiatów i liścik, ale i tak nie poprawiło mi to humoru.. Czuję się kompletnie olana przez niego w te urodziny..
Dzień się dopiero zaczął, może coś ogarnie, ale to już nie będzie to samo, wymuszone by raczej było...
Ehh..
Pomimo.beznadziejnego humoru trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj!! Niech dla kogoś ten dzień będzie najszczęśliwszy w życiu :* :*
Wiesz co powiem Ci my się zmagamy, z niepłodnościa prawie 2 lata. Przechodziłam płaczę załamania nerwowe masakra. Teraz jestem mądrzejsza podchodzę na chłodno że jest coś nie tak i nic mi nie da ten płacz bo to mnie nie wyleczy. Ja będę się za niedługo stymulować.. Ty będziesz miała procedurę... To nie jest koniec świata nasze dolegliwości... Damy radę!!! Wygramy to!!!never_lose_hope, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie faza płaczu i rozpaczy już minęła (póki co).. Ostatnie łzy wylałam przy lekarzu po laparoskopii, wtedy gdy mówił mi diagnozę i oznajmił, że jedyna szansa to IVF..
Wcześniej - gdy przychodził okres co miesiąc - też już nie płakałam, bo po prostu czułam, że naturalnie w ciążę nie zajdę i bez pomocy się nie obejdzie..
Teraz o ciąży myślę tylko w pozytywny sposób, wiem, że któraś procedura na pewno się uda, zostaniemy rodzicami. Wiem to i tyle
Nie jest to powodem mojego dzisiejszego złego humoru -
nick nieaktualnysylwia198808 wrote:Kurcze, Dziewczyny, dzisiaj są moje urodziny, a ja od wczoraj mam tak beznadziejny humor, że głowa mała..
Ehh..
Pomimo.beznadziejnego humoru trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj!! Niech dla kogoś ten dzień będzie najszczęśliwszy w życiu :* :*
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
key_b miodzio!!! Brawo!
Dzwoniłam do mojej Diagnostyki.
Profil limfocytarny podstawowy (T, B, NK, T pom., T supr.) nie robią w moim punkcie, ale w głównym w Warszawie na Prymasa już tak i cena tam uwaga 210zł, czas oczekiwania 1 dzień mają w systemie zapisany, ale powiedziała mi babeczka, że może być do 5 dni roboczych.
Także z ceną się mocno zdziwiłam, że nie aż tak drogo jak myślałam, więc jutro podjadę i zrobię. Może na wizytę u endokrynologa już będzie wynik. Czy endokrynolog jak coś będzie wiedział o co chodzi w tym badaniu?staraczka1111 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
sylwia198808 wrote:Kurcze, Dziewczyny, dzisiaj są moje urodziny, a ja od wczoraj mam tak beznadziejny humor, że głowa mała..
Ehh..
Kochana, doskonale Cie rozumiem, ja tez mam wrażenie ze jak "nie wymusze" randeczki, niespodzianki, to M na nic sam nie wpadnie. I co zrobić...szkoda naszych nerwow.
Ciesz się z małych rzeczy, dostals sliczny bukiet, a dzień się dopiero zaczął i na pewno Cie jeszcze milo zaskoczy.
A od siebie życzę aby się spełniło Twoje marzenie i to w miarę szybko:) nochal do góry:-))
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
KateKum wrote:Gratuluję wszystkim szczęściarom
Próbowałam przebrnąć po nieobecności przez różne wątki, ale zabrakło czasu. U mnie 12 dpo, testu nie robię - bunt, przynajmniej jest nadzieja, zrobię dopiero po planowanym terminie @ chyba że przyjdzie.
Na objawy nie patrzę, bo moja głowa i tak powie mi to co chcę usłyszeć. Postanowione - czekam.
Ja mam takie sam postanowienie;-) Dziś 11dpo, termin @ mam na czwartek i postanowiłam do tego czasu testu nie ruszac. Tym bardziej, ze fatalnie się czuje, mam jakąs nawracającą anginę- gardlo, katar, ból głowy, cały zestaw dolegliwości;-)
Powodzenia Ci życzę Na kiedy masz termin @?? -
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Kochana, doskonale Cie rozumiem, ja tez mam wrażenie ze jak "nie wymusze" randeczki, niespodzianki, to M na nic sam nie wpadnie. I co zrobić...szkoda naszych nerwow.
Ciesz się z małych rzeczy, dostals sliczny bukiet, a dzień się dopiero zaczął i na pewno Cie jeszcze milo zaskoczy.
A od siebie życzę aby się spełniło Twoje marzenie i to w miarę szybko:) nochal do góry:-))
O matko, a myślałam, że tylko ja tak mam.. Ale jak to mówią "widziały gały co brały.."Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Ja mam takie sam postanowienie;-) Dziś 11dpo, termin @ mam na czwartek i postanowiłam do tego czasu testu nie ruszac. Tym bardziej, ze fatalnie się czuje, mam jakąs nawracającą anginę- gardlo, katar, ból głowy, cały zestaw dolegliwości;-)
Powodzenia Ci życzę Na kiedy masz termin @??
A ja powodzenia życzę tobie. Przy każdej ciąży na początku mam anginęAmy333 lubi tę wiadomość
-
Staraczka, wygrana fasolka chyba czeka na nastepny cykl, bo dzisiaj jednak negatyw
czekam na @. Takze niestety nie poprawie statystyk sierpniowych.
sylwia, spelnienia marzen!! i zeby sie twoj M ogarnął jakos. wiem co czujesz, tez czesto moj zapomina o roznych okazjach.. chyba musimy sie nauczyc z tym zyc, bo tylko same sie meczymy dolujac sie.. postanow ze sama dla siebie zrobisz cos fajowego z okazji urodzin!never_lose_hope lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Ehh..
Po pierwsze : Wszystkiego Najlepszego! A w zasadzie jednego najlepszego
A po drugie, trzecie, dziesiąte połówką swoją się nie przejmuj. Ja mam dokładnie to samo ale jak mówi Amy widziały gały co brały. On taki już po prostu jest. Miłość okazuje na swój sposób bo inaczej nie potrafi (okazuje przez naprawianie i dopieszczanie mojego samochodu ) i wiem, że i tak mnie kocha. Nauczyłam się ostatnio że nie można oczekiwać wielkich rzeczy tylko cieszyć się właśnie z takich malutkich
Mnie też czeka IVF bo na naturalsie raczej nie mam szans przy nasionach eMka. Ale jestem już spokojna, przyjęłam do wiadomości i w gruncie rzeczy już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy procedurę. A to dopiero koniec września jak już...never_lose_hope lubi tę wiadomość