SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia198808 -wszystkiego spełnionego !!!
Kochana nie przejmuj się, Amy ma rację -ja też myślę, że coś jeszcze wymyśli dla Ciebie. A Ty masz dziś wolne czy pracujesz? Przez kilka lat byłam sama i samotnie spędzałam urodziny, czasem nawet nikt do mnie z życzeniami nie zadzwonił bo każdy zajęty swoim życiem... Ale wiesz co? nauczyłam się sama doceniać własne urodziny Kiedyś nawet tort sobie kupiłam haha (zjadłam go sama oczywiście ), kupowałam sobie coś co sprawiało mi przyjemność- fajną książkę, ciuszek, kosmetyk. Tak mi to weszło w krew, że do tej pory co roku idę sobie do jubilera i sama sobie robię prezent :] nie musi być drogi ale musi BYĆ! Jestem wspaniała i nie widzę powodów, żeby samej siebie nie doceniać I Ty zrób to samo:
JESTEŚ WSPANIAŁA -zrób sobie prezent! cokolwiek co sprawi Ci radość :* Miłego dnia urodzin!
P.s. nie kupuj niemowlęcych śpiochów!KateHawke, staraczka1111, Karma88, Amy333, never_lose_hope, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś wieczór e- impreza dla Sylwii wpadamy wszystkie
Flowwer, KateHawke, Amy333, never_lose_hope, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry , gratuluję wszystkim zafasolkowanym , u mnie 21 dc, objawów brak oprócz tego, że rano obudziłam się cała mokra z zatkanym nosem i śnił mi się straszny koszmar, oprócz tego ból piersi jak co miesiącSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
I @ przylazła...
Nastepne testowanie 31.08.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 09:17
staraczka1111, panan12, Poziomka92 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
sara9555 wrote:A ja powodzenia życzę tobie. Przy każdej ciąży na początku mam anginę
Sara, to teraz mi dałas do myślenia! Sfiksuje całkiem, hehe;-)
sara9555, KateHawke, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Sylwia życzę Ci aby Twoje marzenie spełniło się jak najszybciej
Nie przejmuj się, mój jest z tego samego typu o wszystko muszę prosić i walczyć.
Idę dziś do endo na 19 ale jak wróce to wypije lampkę wytrawnego za Twoje zdrówkonever_lose_hope lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny dziś wieczór e- impreza dla Sylwii wpadamy wszystkie
staraczka1111, Flowwer, never_lose_hope, Maja84, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
bertha wrote:I @ przylazła...
Nastepne testowanie 31.08.bertha lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ja mam wolne i mam MArtini kto robi sałatkę?
never_lose_hope, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Ja daję ciacho na imprezkę!!!
bertha @ wredota. Może nowy cykl przyniesie szczęście. :*staraczka1111, Lunaris, never_lose_hope, innamorata88, bertha lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
To jeszcze striptizer i balony
Flowwer, staraczka1111, never_lose_hope, innamorata88, Maja84, Czrna 81, blue00, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
No to ja mięcho a i drinki potrafię mieszać na największego dołka zaserwuję kamikadze
Sylwia szybkiej procedury życzę a M nie przejmuj się.
Panan damy radę ale pierwszym cyklem po takiej długiej przerwie jamnik mogą nie załapać więc głowa do góry i imprezuj dziś z nami.staraczka1111, Lunaris, never_lose_hope, innamorata88, Poziomka92 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:To jeszcze striptizer i balony
Po moim striptizie leczyłybyście oczy, ale balony mam tak napuchnięte, że moje dwa w zupełności na imprezkę wystarczą Tylko nie dotykać bo pogryzęFlowwer, Lunaris, staraczka1111, Amy333, innamorata88, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam że tak się wcinam w wątek. Ja będę testowała we wrześniu dopiero bo teraz mam torbiel.
Chciałam tylko napisać Karma ja właśnie jestem po pobraniu na subpopulacje limfocytow. Dziś rano robiłam W Instytucie Reumatologii na Spartanskiej w Warszawie. 200 zł + 6 zł pobranie. Wyniki pojutrze.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki.KateHawke, Poziomka92 lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
bertha wrote:I @ przylazła...
Nastepne testowanie 31.08.
Do końca roku będzie u Ciebie fasolka !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sylwia wszystkiego najlepszego spelnienie tego NAJWIEKSZEGO MARZENIA!
Dziewczyny a ja wczoraj mialam malutki kryzys w pracy i polecialy mi lzy z tej bezradnosci..mialam dyzur akurat z moja bliska kolezanka wiec ona mi pomogla, dodala otuchy i bylo mi lepiej..never_lose_hope lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
misiak17 wrote:Przepraszam że tak się wcinam w wątek. Ja będę testowała we wrześniu dopiero bo teraz mam torbiel.
Chciałam tylko napisać Karma ja właśnie jestem po pobraniu na subpopulacje limfocytow. Dziś rano robiłam W Instytucie Reumatologii na Spartanskiej w Warszawie. 200 zł + 6 zł pobranie. Wyniki pojutrze.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki.
Nie przepraszaj Zostań z nami na wątku bo zawsze miło z kimś pogadać. Życzę szybkiego pozbycia się torbielizubii lubi tę wiadomość
-
misiak17 wrote:Przepraszam że tak się wcinam w wątek. Ja będę testowała we wrześniu dopiero bo teraz mam torbiel.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki.
O proszę. To trzymam kciuki za wyniki. Daj znać jak będą. A dlaczego je robiłaś? Coś nie tak miałaś?
Misiak to jesteśmy dwie z torbielą. Damy radę!
Yoselyn przychodzą takie załamania, nawet człowiek nie jest w stanie zapanować nad sobą. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 10:06
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia