SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:przykro mi jedna z wielu co dalej?
Przepisał mi Clostilbegyt i duphaston.
Na obecną chwilę mam dość.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Przepisał mi Clostilbegyt i duphaston.
Na obecną chwilę mam dość. -
Na obecną chwilę mam dość. -
Dziewczyny fajnie Was tu mieć moja przyjaciółka mówi o nas pieszczotliwie przyjaciółki owulacji, a dziś będziemy przyjaciółki imprezy
Ja dziś mam od rana badania, wyniki z krwi będą w czwartek wszystkie dopiero. Usg piersi ok. Usg narządów rodnych ok, pokazał mi dużo pęcherzyków w rożnej fazie wzrostu, zmierzył endometrium dziś teoretycznie 21 dc, 6 dpo endo 4,6 mm to ok? On mówił ze tak. Plamienie niestety dalej jest i mam wrażenie ze się rozkręca. Generalnie dr bardzo miły. -
nick nieaktualny
-
Lena21 endo za cienkie mi mówiła że do zagnieżdżenia minimum 7mm, u mnie ostatnio przy 4,5 biochemiczna - gin mówi że nie ma jak się zarodek zagnieździć... z naturalnych sposób na endo mi poleciła brac acard od owulacji do @ a od @ do owulacji wiesiołka (3x2 tabletki) do tego dobrze podobno działa jedzenie orzechów i czerwone wino. Trzymam kciuki!
Ja w piątek miałam kolposkopie na której wyszło hpv i rzęsistek antybiotyki dostał i muszę dorobić badania, ale znowu dołek bo kolejny miesiąc nie można działać -
Na obecną chwilę mam dość.
Dobre leki, dobrze Cię prowadzi ginex. Wiadomo, że człowiek się zniechęca i ma dość... ale spróbuj ze stymulacją dużo zielonych wykresów u dziewczyn na tablicach -tak jak Hopless pisze, w pierwszych 3 cyklach.
Ponarzekaj sobie z nami, wyłącz kompa, prześpij się, napij się czy co tam potrzebujesz żeby się zresetować i działamy dalej KIEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆ !!! -
Sylwia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, niech w tym brzuszku fasolka zagości!!!
Nie mam za bardzo czasu na zakupy to wezmę na imprezę co mam pod ręką, czyli winko Carlo Rossi i camemberta A, i śledziki mam to też wezmę
Sylwia czy twój mąż nie jest przypadkiem krewniakiem mojego? Mam to samo. Kiedyś zaczęłam mu tłumaczyć że potrzebuję więcej ciepła to mi powiedział: "to se usiądź pod grzejnikiem " Niby na żarty ale i tak mi ręce opadły. Facecinever_lose_hope lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Kate to jesteś dzielna !!!!
choć beta Ci prawdę już powie
Chyba strachliwa a nie dzielna
Ovu była w urodziny mojego eM, więc fajnie by było. Najdziwniejsze jest to, że ja z jednej strony bardzo chcę, ale z drugiej się cholernie boje i tak w kółko. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Sylwia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, niech w tym brzuszku fasolka zagości!!!
Nie mam za bardzo czasu na zakupy to wezmę na imprezę co mam pod ręką, czyli winko Carlo Rossi i camemberta A, i śledziki mam to też wezmę
Sylwia czy twój mąż nie jest przypadkiem krewniakiem mojego? Mam to samo. Kiedyś zaczęłam mu tłumaczyć że potrzebuję więcej ciepła to mi powiedział: "to se usiądź pod grzejnikiem " Niby na żarty ale i tak mi ręce opadły. FaceciCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Lena21 endo za cienkie mi mówiła że do zagnieżdżenia minimum 7mm, u mnie ostatnio przy 4,5 biochemiczna - gin mówi że nie ma jak się zarodek zagnieździć... z naturalnych sposób na endo mi poleciła brac acard od owulacji do @ a od @ do owulacji wiesiołka (3x2 tabletki) do tego dobrze podobno działa jedzenie orzechów i czerwone wino. Trzymam kciuki!
Ja w piątek miałam kolposkopie na której wyszło hpv i rzęsistek antybiotyki dostał i muszę dorobić badania, ale znowu dołek bo kolejny miesiąc nie można działać
Kurczę cały tydzień jadłam orzechy i z trzy razy czerwone wino no zobaczymy... najgorzej bo wizytę mam dopiero 14.09 (( byłam zapisana na 31.08 ale znowu mam szkolenie w pracy, masakra -
Na obecną chwilę mam dość.Czarna81
22 cs. -
Amy333 wrote:Ja mam takie sam postanowienie;-) Dziś 11dpo, termin @ mam na czwartek i postanowiłam do tego czasu testu nie ruszac. Tym bardziej, ze fatalnie się czuje, mam jakąs nawracającą anginę- gardlo, katar, ból głowy, cały zestaw dolegliwości;-)
Powodzenia Ci życzę Na kiedy masz termin @??
Według moich wyliczeń pojutrze. I widzę, że jedziemy na jednym wózku, też mnie klima załatwiła i kicham, prycham itd
Trzymam mocno kciuki za CiebieAmy333 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie. Mam dzisiejsze wyniki mojego TSH. Wynik - 7,3. Od grudnia się leczę, zaczynałam od prawie 8, dostałam euthyrox 50, wynik spadł do 0,3, potem okazało się, że mam mniej niz 0,0005 i teraz po 6 tygodniach od odstawienia euthyroksu (zgodnie z zaleceniem lekarza) znów mam pod górkę. Wracam w przyszłym tygodniu z urlopu i nie mam pojęcia, co do tego czasu robić. Czy wziąć na własną rękę euthyroks w jakiejś malutkiej dawce, czy czekać na wizytę (moja endokrylogo wraca dopiero we wrześniu z urlopu). Co byście zrobiły na moim miejscu? Trochę mi witki opadły, że znów mam takie wysokie TSH...
-
Sylwia wszystkiego najwspanialszego w dniu urodzin i oczywiście spełnienia najważniejszego marzenia!
Staraczka, podejrzalam wczoraj przed zaśnięciem Twoja betę i oszalałam z radosci! Piekna, dorodna, bliźniacza betka Czekam niecierpliwie na 18.08
Inna jak prenatalne?staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Mam dzisiejsze wyniki mojego TSH. Wynik - 7,3. Od grudnia się leczę, zaczynałam od prawie 8, dostałam euthyrox 50, wynik spadł do 0,3, potem okazało się, że mam mniej niz 0,0005 i teraz po 6 tygodniach od odstawienia euthyroksu (zgodnie z zaleceniem lekarza) znów mam pod górkę. Wracam w przyszłym tygodniu z urlopu i nie mam pojęcia, co do tego czasu robić. Czy wziąć na własną rękę euthyroks w jakiejś malutkiej dawce, czy czekać na wizytę (moja endokrylogo wraca dopiero we wrześniu z urlopu). Co byście zrobiły na moim miejscu? Trochę mi witki opadły, że znów mam takie wysokie TSH...
a czemu odstawialas lek? z tego co wiem to sie nie odstawia tego leku i bierze sie juz go zawsze? wysoki masz wynik. Ja bym wziela na twoim miejscu i nie czekala do wrzesnia. Przed wizyta zrobilabym kontrolne badanie i lekarka widziala by wynik ten co masz i nowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 16:29
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lena21 wrote:Dziewczyny fajnie Was tu mieć moja przyjaciółka mówi o nas pieszczotliwie przyjaciółki owulacji, a dziś będziemy przyjaciółki imprezy
Ja dziś mam od rana badania, wyniki z krwi będą w czwartek wszystkie dopiero. Usg piersi ok. Usg narządów rodnych ok, pokazał mi dużo pęcherzyków w rożnej fazie wzrostu, zmierzył endometrium dziś teoretycznie 21 dc, 6 dpo endo 4,6 mm to ok? On mówił ze tak. Plamienie niestety dalej jest i mam wrażenie ze się rozkręca. Generalnie dr bardzo miły.Syn ur. 2011 r.
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Mam dzisiejsze wyniki mojego TSH. Wynik - 7,3. Od grudnia się leczę, zaczynałam od prawie 8, dostałam euthyrox 50, wynik spadł do 0,3, potem okazało się, że mam mniej niz 0,0005 i teraz po 6 tygodniach od odstawienia euthyroksu (zgodnie z zaleceniem lekarza) znów mam pod górkę. Wracam w przyszłym tygodniu z urlopu i nie mam pojęcia, co do tego czasu robić. Czy wziąć na własną rękę euthyroks w jakiejś malutkiej dawce, czy czekać na wizytę (moja endokrylogo wraca dopiero we wrześniu z urlopu). Co byście zrobiły na moim miejscu? Trochę mi witki opadły, że znów mam takie wysokie TSH...
Ja też biorę euthyrox, po jakim czasie brania 50 mg tak spadło Ci TSH ?Anna Stesia lubi tę wiadomość