SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
misiak17 wrote:Przepraszam że tak się wcinam w wątek. Ja będę testowała we wrześniu dopiero bo teraz mam torbiel.
Chciałam tylko napisać Karma ja właśnie jestem po pobraniu na subpopulacje limfocytow. Dziś rano robiłam W Instytucie Reumatologii na Spartanskiej w Warszawie. 200 zł + 6 zł pobranie. Wyniki pojutrze.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki.
Karma widzisz u mnie wszyatko zdzierają a wiem ze i w Krakowie po 250 w diagnostyce a dlaczego w mojej tyle ?!! A i subpopulacje wykonuje się w drugiej fazie cyklu najlepiej tak 7 dpo bo wtedy widać jakie mechanizny są wytwarzane.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzięki Dziewczyny. No to może zostanę .
Miałam mieć tym cyklu iui no ale ta torbiel. Byłam u innej lekarki (u niej mam mieć iui) i ona chciała żebym zrobiła to badanie i jeszcze ana1 i anca. Jestem po 3 poronieniach samoistnych wczesnych ciąż.KateHawke lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
O masz. Strasznie duża różnica w cenach w tych labach.
Czyli nie ma sensu żebym jutro robiła. Bo to będzie u mnie 8dc. To zrobię tak za jakiś czas dopiero.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Sylwia wszystkiego naj naj naj. spełnienia marzeń a szczególnie tego Jednego ! Suierpien to też moj urodzinowy miesiąc:)
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Sylwia wszystkiego najlepszego a przede wszystkim Bobaska za 9 miesięcy
Aż mnie coś naszło czytają was o tych limfocytach ;p bo niby mam w je w normie ale inne jakies takie:
Eozynofile 0,7% Norma 1,0-6,0
Bazofile 0,01tys/µl Norma 0,0-0,1
Neutrofile 1,32tys/µl Norma 2-7
czy to może wskazywać na problem z immunologią???? zawsze na każdej morfologii coś z nimi nie tak ale leukocyty i limfocyty mam ok??
never_lose_hope, nadzieja73 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
misiak17 wrote:Dzięki Dziewczyny. No to może zostanę .
Miałam mieć tym cyklu iui no ale ta torbiel. Byłam u innej lekarki (u niej mam mieć iui) i ona chciała żebym zrobiła to badanie i jeszcze ana1 i anca. Jestem po 3 poronieniach samoistnych wczesnych ciąż.
A na zespół antyfosfolipidowy i Trombofilie badałaś? I
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
key_b wrote:Sylwia wszystkiego naj naj naj. spełnienia marzeń a szczególnie tego Jednego ! Suierpien to też moj urodzinowy miesiąc:)
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Zespół badalam i kariotypy. Staram się ponad 4 lata. Po 1,5 roku miałam usuwanego miesniaka. Potem za pierwszym razem zachodzilam w ciążę ale się nie utrzymywały. Pół roku resetu. I od stycznia 2016 nic. Nie mogę zajść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 10:21
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
nick nieaktualnyJezu Dziewczyny, aż się wzruszyłam :* :*
Wielkie dzięki za życzenia!! Niech się spełnią jak najszybciej
Impreza dzisiaj, ekstra!! Jutro w pracy będzie ciężko
I tyyyle przygotowań przed nami
Dziękuję Staraczka, KateHawke, Lunaris, Meśka, Lena, Flowwer, Karma i Agniecha za pomoc przy imprezce
Dziękuję za życzonka gg88, key_b, Yoselyb, Inna, Amy, Bertha!!
Jeśli kogoś pominęłam to najmocniej przepraszam, ale dzisiaj kocioł w pracy
Ogólnie dziękuję wszystkim na raz i każdej z osobna, za to, że jesteście
Imprezkę z przyjaciółkami miałam w sobotę, było ekstra, wszystkie wczoraj odsypiałyśmy
Nawet mój buldożek spał cały dzień, bo wiernie dotrzymywał nam towarzystwa w sobotę, aż do 4 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 10:29
Lunaris, Meśka, Amy333, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:U mnie faza płaczu i rozpaczy już minęła (póki co).. Ostatnie łzy wylałam przy lekarzu po laparoskopii, wtedy gdy mówił mi diagnozę i oznajmił, że jedyna szansa to IVF..
Wcześniej - gdy przychodził okres co miesiąc - też już nie płakałam, bo po prostu czułam, że naturalnie w ciążę nie zajdę i bez pomocy się nie obejdzie..
Teraz o ciąży myślę tylko w pozytywny sposób, wiem, że któraś procedura na pewno się uda, zostaniemy rodzicami. Wiem to i tyle
Nie jest to powodem mojego dzisiejszego złego humoru
To się cieszę że się nie zamartwiasz kochana wszystkiego najlepszego 100 lat a połówka się nie przejmuj teraz tylko procedura działaj ie szybkonever_lose_hope lubi tę wiadomość
-
misiak17 wrote:Przepraszam że tak się wcinam w wątek. Ja będę testowała we wrześniu dopiero bo teraz mam torbiel.
Chciałam tylko napisać Karma ja właśnie jestem po pobraniu na subpopulacje limfocytow. Dziś rano robiłam W Instytucie Reumatologii na Spartanskiej w Warszawie. 200 zł + 6 zł pobranie. Wyniki pojutrze.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki.
Jak we wrześniu to nie ma innej opcji musi się udać ! :* -
Zubi jaki śliczny avatarek
zubii, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Sylwia wszystkiego najlepszego
O! i u Madzi też już widać pięknotę
Chociaż sobie człowiek popatrzy he hemadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Madzia i Zumbi ale cudne brzuszki !!!
Przypominajcie nam o co walczymy !!!zubii, never_lose_hope, madzia8lenka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Brzuszki śliczne :*
Ja po wizycie już - zero pęcherzyków ;(
Powodzenia dziewczyny, i gratuluję pozytywów :*never_lose_hope, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Brzuszki śliczne :*
Ja po wizycie już - zero pęcherzyków ;(
Powodzenia dziewczyny, i gratuluję pozytywów :*
przykro mi jedna z wielu co dalej?