Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/550dfc21d851.jpg
Wiecie co nie wytrzymałam i sikałam dzisiaj zwłaszcza, że miałam Pink test w domu... tylko nie wiem czy taka blada jest wiarygodna? Podpowiedzcie
W rzeczywistości jest troszkę bardziej różowa niż na zdjęciu -
Dziekuje Dziewczyny :*
DorotaAnna piekny poczatek dnia wybierasz sie na bete? My tu wiesz uzaleznione od kłucia
U mnie plamuenie sie intensyfikuje. Co prawda dzis 10 dpo i wolalabym zeby to nid byl jednak pierwszy dzien cyklu (zwlaszcza ze ten progesteron zly nie byl), ale mysle, ze dlugo czekac nie bede. Do tej pory tylko cos sie babralo, co po tej biopsji jest calkiem normalbe, a teraz zaczyna mnie okresowo cmic wiec pewnie w weekend @ -
Malgonia Polecę na betę w poniedziałek żeby móc sobie sprawdzić czy rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:20
Malgonia lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
U mnie 3 dzień (póki co) plamienie, ale okres przyjdzie bo temperatura spadła do 36,5
Rozumiem ze mam liczyc pierwszy dzień cyklu od normalneg9 krwawienia?
Pytam bo nigdy wczesniej nie mialam takiego plamienia dlugiego przed okresem. Niepokoi mnie to i te dwa olamienia w 11dc i 20dc, nie wiem czym to moze byc spowodowane03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Dorota - super Czekamy na wyniki bety
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ola_445 wrote:U mnie 3 dzień (póki co) plamienie, ale okres przyjdzie bo temperatura spadła do 36,5
Rozumiem ze mam liczyc pierwszy dzień cyklu od normalneg9 krwawienia?
Pytam bo nigdy wczesniej nie mialam takiego plamienia dlugiego przed okresem. Niepokoi mnie to i te dwa olamienia w 11dc i 20dc, nie wiem czym to moze byc spowodowane
Tak. Pierwszy dzień cyklu od normalnego krwawienia.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Patrycja20 wrote:Dorota śliczna kreska
Siwulec jak Ty się w ogóle czujesz kochana ?
Małgonia bardzo mi przykro tule Cię mocno !!
Dziekuję, czuje się całkiem nieźle tylko te upały powodują duuuuuuży spadek mocy... brzuchol rośnie (trochę mnie przeraża już jego wielkość) ale najważniejsze żeby młody był zdrowy
wczoraj udało nam się całkiem spontanicznie klepnąć nocleg w Kołobrzegu - mam nadzieję że bryza morska trochę nas ochłodzi jedziemy tylko na weekend bo kupujemy mieszkanie i mam nadzieję że w poniedziałek podpiszę umowe kredytową i do końca tyg ogarnę notariusz i odbiorę w końcu klucze! Później czeka nas spory remont więc modlę się aby z małym było wszystko ok i żebym mogła normalnie funkcjonować
A Ty coś się mało odzywasz ostatnio, opowiadaj jak żyjesz?Malgonia, Patrycja20, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Dorota gratuluje bardzo ładna kreseczka
Siwulec ale macie teraz napięty grafik mam nadzieję że wszystko.pojdzie po waszej myśli i bez niespodzianek
Malgonia od kiedy macie zielone światło na starania? Już w tym cyklu który za chwilkę się zacznie ?Siwulec lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Monika ja już ma 5 cykli za sobą
W tym mamy przerwe, bo robili mi biopsje endometrium i mialam zakaz staran (w sumie to zakaz seksu) w tym miesiacu. Czekam wiec niecierpliwie zeby ten miesiac sie skonczyl, zwlaszcza, ze wyniki sa dobre. Przyczyny krotkiej FL nie znaleziono -
Siwulec wrote:Dziekuję, czuje się całkiem nieźle tylko te upały powodują duuuuuuży spadek mocy... brzuchol rośnie (trochę mnie przeraża już jego wielkość) ale najważniejsze żeby młody był zdrowy
wczoraj udało nam się całkiem spontanicznie klepnąć nocleg w Kołobrzegu - mam nadzieję że bryza morska trochę nas ochłodzi jedziemy tylko na weekend bo kupujemy mieszkanie i mam nadzieję że w poniedziałek podpiszę umowe kredytową i do końca tyg ogarnę notariusz i odbiorę w końcu klucze! Później czeka nas spory remont więc modlę się aby z małym było wszystko ok i żebym mogła normalnie funkcjonować
A Ty coś się mało odzywasz ostatnio, opowiadaj jak żyjesz?
Co do spraw remontowych,wiem o czym mówisz,też planujemy tzw.brudny remont od września (chyba się wyprowadze na ten czas )
Pokazywałaś gdzieś swój brzusio?naprawdę już tak widoczny?u mnie 9 tydzień i tylko tzw.grubiaństwo pospolite poki co (za to staniki wszystkie do wymiany),w nocy sie kiedyś pozabijam tymi bimbałami
DorotaAnna gratuluję!
Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki,podczytuje Was z racji mocnego przyzwyczajenia.
Małgonia-za Ciebie trzymam po trzykroć!Malgonia lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny miło że tak reagujecie naprawdę zwłaszcza, że jeszcze nie zamierzam się nikomu chwalić, jedna ciążą całkiem niedawno już się chwaliłam . Cieszę się bardzo z powodu tej kreski, ale chyba wole na chłodno do tego podejść...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Bonda wrote:Siwulcu, już jesteś po prenatalnych? (Nie doczytałam nigdzie,no i z góry w sumie założyłam,że robisz )
Co do spraw remontowych,wiem o czym mówisz,też planujemy tzw.brudny remont od września (chyba się wyprowadze na ten czas )
Pokazywałaś gdzieś swój brzusio?naprawdę już tak widoczny?u mnie 9 tydzień i tylko tzw.grubiaństwo pospolite poki co (za to staniki wszystkie do wymiany),w nocy sie kiedyś pozabijam tymi bimbałami
DorotaAnna gratuluję!
Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki,podczytuje Was z racji mocnego przyzwyczajenia.
Małgonia-za Ciebie trzymam po trzykroć!
miałam prenatalne w poniedziałek
to mój (najprawdopodobniej) syn
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb1690883d8d.jpg
a tu pomachał do mnie rączką (i nie istotnie że jednocześnie wypiął się dupcią )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce92aafdad83.jpg
cycki przestały rosnąć więc mieszczę w jeden stanik jaki miałam za duży ale po remontach będę musiała pomyśleć o czymś konkretniejszymDorotaAnna, Patrycja20, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Dorota Anna gratulacje! też podchodzę raczej na chłodno, w pon mam pierwsze usg w 4tyg plus 7 dni i mam nadzieję, że będzie już coś widać
Siwulcu, jestem w podobnej sytuacji; w grudniu sprzedaliśmy nasze mniejsze mieszkanie, żeby już mieć na wkład na większe, od którego klucze odebraliśmy tydzień temu. 1 sierpnia miała wejść ekipa, ale Innogy się spóźnia z podłączeniem prądu, a oni bez niego nic nie zrobią, to już mamy kolejne opóźnienia, a mieszkamy już tyle miesięcy w dziadków męża na poddaszu gdzie kiedyś robotnicy zwalili izolację i zimą bylo cholernie lodowato, a teraz jest jak w saunie, no i nie mamy kuchni, bo ja do nich na dół nie mam zamiaru schodzić i przy nich gotować (dziadkowie mają taką gosposię od chyba 20 lat, wredną ukrainkę, którą staram się omijać szerokim łukiem) dlatego kupujemy jedzenie na wynos i przez to wydajemy muuultum kasy, lepiej by było wynająć kawalerkę, ale już te 2 miesiące przekoczujemy tu, trudno:) -
jaaaaa napisałam tak długa wiadomość i się usunęło ... dobra jeszcze raz
Wiec ... Siwulcu super ze się wybierasz w moje strony bo pogoda typowo plażowa u nas
Upały tez mi dają popalić padam jak kawka wieczorami .... i w nocy ciężko spać przy takiej temperaturze .
Powiem Ci ze mój brzuszek tez już jest niezłych rozmiarów zwłaszcza wieczorem...
nie zapeszajac mdłości nie dają już mi tak bardzo w kość w zamian za to czuje delikatne ruchy od jakiegoś czasu
W poniedziałek podglad nie mogę się doczekaćMalgonia lubi tę wiadomość
-
Nat90 jak ja miałam usg na przełomie 4 i 5 tygodnia to było widać pęcherzyk tylko👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Siwulec wrote:miałam prenatalne w poniedziałek
to mój (najprawdopodobniej) syn
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb1690883d8d.jpg
a tu pomachał do mnie rączką (i nie istotnie że jednocześnie wypiął się dupcią )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce92aafdad83.jpg
cycki przestały rosnąć więc mieszczę w jeden stanik jaki miałam za duży ale po remontach będę musiała pomyśleć o czymś konkretniejszym