Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Corrin, gratki!!!!
Ja się zastanawiam z kolei czy robić test jutro rano czy jeszcze poczekać... Może pomożecie w decyzji
Wydaje mi się, że owulacja była w okolicy 8-9 sierpnia - bolał mnie wówczas jajnik. Z kolei 16-17 sierpnia bolało mnie podbrzusze jak na okres z ciągnięciem, dosyć mocno. Miałam też tego dnia glutowy, zbity śluz - taka jakby galaretka, tylko przez jeden dzień.
Test ciążowy robiłam 20 sierpnia, negatywny
Ogólnie jakoś super intensywnie nie staraliśmy, dopiero zaczęliśmy po dłuższej przerwie, więc się nie nastawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:05
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Staraniowa-sikaj. 20 sierpnia mogło być za wcześnie, ale teraz jest już co najmniej 18 dni po. Coś już musi być-albo kreska, albo nie
Ja nawet nie wiem, jak możesz tak długo czekać Ja bym sikała codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 11:58
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Nadzieja22 wrote:U mnie pierwszy termin z OM na 28 lutego wychodził, ale według usg 4 marca i taki termin zostaje. Zostałam już na lutym, pewnie ostatnia będę rodzić, ale co tam
Kochana! Ja pirwsze dziecko urodzilam dwa tygodnie po terminie. Na pewno urodzę po TobieNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Malgonia-że Ty z taka temperaturą jeszcze nie sikałaś... A fe
Więc specjalnie dla Ciebie:
#^*#¥@#&^#×*@¥@*#&÷_÷*@¥₩@&Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:50
Malgonia lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Cześć Kochane,
Corrin gratuluję pięknego przyrostu ❤.
U mnie to testowanie pod koniec miesiąca to raczej formalność, bo po braku wzrost temp ten cykl raczej wygląda na bezowulacyjny. Dodatkowo, jakieś choróbsko mnie łapie (gardło zaczyna boleć).
Chyba zaczyna mi to wszystko siadać na głowę, bo dzisiaj miałam tak straszny sen związany z tematem ciążowym, że nawet nie będę opowiadać...
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra-akurat łamanie w kościach, ból gardła to był mój objaw Więc nie przekreślaj tego cyklu
Dodatkowo słaby przyrost tempki? Coś mi to mówi
Piękne cykle u mnie kończyły się @. Ten jeden dziwny, bez typowego skoku, z uczuciem rozbicia i bólem gardła i głowy skończył sięPola Róża
-
Anhydra to mnie chyba zaraziłaś. No moje objawy ciążowe wszelakie to niestety jakaś paskudna infekcja. Często tak mam, ze na zmianę pogody zdrówko mi siada
A mój wykres troszkę kłamie, bo dziś dopiero 7dpo to jednak na sikanie trochę za wcześnie.. nawet jak mnie -
Patuniek no nie lubię białych testów oglądać.. gdyby to był 9dpo i jeszcze czułabym że coś się dzieje w brzuchu czy w cyckach co mogłoby dać jakiś cień cienia szansy, ze się udało to pewnie bym siknęła no ale po tygodniu to jednak nie ma co Z reszta ciekawa jestem jak się wykres będzie zachowywał. To mój pierwszy cykl na dupku. mam nadzieję, ze do nie dostane @ szybciej jak w sobotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 14:10
-
No to siknęłam. I nic nie widzę testu nie wrzuciłam, zobaczę później w innym świetle czy cokolwiek widać, ale nie sądzę.
Inna sprawa, że miałam mieć test wykrywający od 10 ml, a mam od 25... No cóżWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:55
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
No i tu pojawia się gdybanie, bo te daty owulacji potencjalnej to tylko moje osobiste odczucia. Bolał mnie wtedy jajnik z a to co się działo w zeszły piątek to był ból całego podbrzusza, nie przypominał bólu owulacyjnego. Być może był to jednak cykl bezowulacyjny? Czort wie. Szyjka zamknięta, twarda... W niedzielę jadę na wakacje i nie wiem czy mogę pić wino hahaha taki żarcik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 14:21
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo