Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia, wrzucam wykres z moimi objawami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/176c1c1a1edb.pngef36 lubi tę wiadomość
-
Malgonia ja 7 dpo nie miałam objawów żadnych teraz jak myśle to nie mogłam zapanować nad cerą. I byłam strasznie rozkojarzona👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dupa blada to tez objaw !
DorotaAnna, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zrobiłam betę. Trzymajcie kciuki za negatywny wynik. Starania odkładamy na rok 2019, na po wakacjach w tropikach i mając już wszystkie wyniki badań.. wracam do Was w styczniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 07:53
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Wiecie dziewczyny, u mnie to tak jest że podróże mmie nakrecają do życia, a teraz po poronieniu potrzebuję tej energii jak nigdy. Oczywiście zdaję sobie sprawę z zagrożenia dlatego dodatkowych szczepień nie robię a po powrocie odczekamy swoje 8 tygodni przed planowaniem kolejnego transferu. Chwilowo zapominamy o staraniach, bo i tak psychicznie nie jestem gotowa na ciążę.
W ciąży na pewno bym się na to nie zdecydowała...
patuniek86 lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Ef ja dopuero w piatek.. strasznie sie dluzy. Mam nadzieje, ze dzieki dupkowi nie dostane wczesniej @
Pewnie na transfer bym sie w okllicach dlugiej podrozy nie zdecydowala, ale gdyby mi ciaza spadla z nieba to bym ja brala
No wlasnie Dziewczyny gdzie sie podzialyscie. Koniec miesiaca sie zbliza, zapisane pol miasta a tylko dwie zagladaja.
Corrin mysle, ze isc wsrto, zawsze jest szansa zeby sprawdzic gdzie jest pecherzyk. Co do bromka i mety to sa rozne szkoly. Moj lekarz prowadzi ciaze na glucophagu. Ba bromku sie nie znam.ef36 lubi tę wiadomość
-
Ef, a teraz rozumiem Cię jeszcze lepiej
Czekając na poronienie w listopadzie (które nie nastąpiło, bo to był jednak zaśniad) kupiłam bilety lotnicze do Neapolu Przez 5 dni byliśmy w Rzymie i właśnie Nepolu - w styczniu. 18 stopni, słoneczko, pizza... To był najlepszy reset w całym moim życiu
A męża nie pytałam o zdanie, bo był właśnie nad oceanem atlantyckim Wracał z Chile
Więc leć, wypoczywaj, resetuj umysł i siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 10:04
ef36 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm