Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ostatnio coraz mniej możliwości żeby tu zaglądać...
Przede wszystkim gratuluję pięknych bet wszystkim Wam, które ominęłam (oczywiście nadrobilam wątek )
Miałam mieć zabieg 31.08,zabieg wykonuje się najlepiej 1-3 dni po @. @ miałam dostać w piątek. I jej nie ma... Byłam wczoraj u gin, nie widzi nic niepokojącego. Brzuch mi rozsadza od czwartkuGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Też mi się wydaje, że to może być od stresu. Niestety @ zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie (maraton, wakacje, dzień ślubu itd. ).
Tak więc przezornie pomyśl, że wcale jej nie chcesz .
P.S. Podobno jej przyjście nagle przyspiesza również założenie białych obcisłych spodniWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 20:19
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Kochana niestety w połowie cyklu (z niemałą frustracją po wizycie u gina) porzuciłam pomiar temperatury. ..tak więc nie mam co udostępnić.
Natomiast nie trudno sobie wyobrazić, że w przypadku kontynuacji wyglądałby jak linia prosta ;
Malgonia - dziękuję to na pewno stres, spowodowany tym, że przed L4 zrzucili na mnie ogrom pracy i nadgodzin. Nie mam zastępstwa w pracy.
Anhydra - ciekawe sposoby Wcale o nim nie myślę, z przełożeniem zabiegu czekam aż przyjdzie. I wcale mi się do niego nie spieszy...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
No ja jestem już przekonana, że w tym miesiącu nic z tego i raczej się z tym pogodziłam.
Za to trzymam za Was niezmiennie kciuki!
P.S. Oczywiście nie twierdzę, że nie zatestuję w tym cyklu ze 2-3 razy co by po 1)nie wypaść z wprawy, po 2) nie odrzucać dawnych przyzwyczajeń- wszak dla psychiki mógłby to być szokMalgonia, moyeu lubią tę wiadomość
To u mnie za ciaza chyba najbardziej przemawia zmiennosc nastrojow, bo w jednej chwili mysle, ze musialo sie udac a chwile potem mysle, ze cykl stracony
ef36 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:To u mnie za ciaza chyba najbardziej przemawia zmiennosc nastrojow, bo w jednej chwili mysle, ze musialo sie udac a chwile potem mysle, ze cykl stracony
No wlssnie vo do wykresu to sie nie zgodze. Bo tak wygladaja wszystkie moje nieciazowe wykresy, a ten szczesliwy wcale tak sprktakularny nie byl.. no i jak w zegarku spadek 9dpo
-
Tak, ale jestem niemal pewna, kiedy mialam owulacje bo raz ze test wyszedl fopiero w niedziele a w poniedzialek mialam typowo owulacyjny bol.. no mi tez zazwyczaj odbija na 10 dzien i 11 znow leci.. zobaczymy jak bedzie ale wczoraj w ciagu dnia wspomoglsm sie luteina bo bol @ byl silny a chce za wszelka cene miec min 11 dni FL
Ola a sikasz jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 07:29
-
No niby tak ale zobacz ze temperatura rosnie od niedzieli juz. Z reszta, ja to juz mam przez te temperatury namoeszane w glowie.
Narazie sie wstrzymam z testowaniem Nie czuje sie jakos inaczej, no oprócz sporadycznego bólu sutków, bo ogolnie cale piersi mnie nie bola. Ale ten bol brzucha sprowadza mnie na ziemie. Wiec vonajmniej 3 dni jeszcze wysokich temperatur i dopiero chyba zatestuje -
Ja musze w piatek bo konczy mi sie dupek. Mysle, ze jak cos jest to juz cos wyjdzie ns tescie... no chyba ze jutro gruchnie temperatura na 36.3
-
Raczej juz powinno cos wyjsc
Mi sie we wrzesniu zacznie pakiet w luxmedzie z pracy to wroce przy okazji do mojej ginekolog ktora prowadzila moja ciaze z Filipkiem. Co prawda bede musiala przyjechac do Warszawy a to 200 km ponad ale przy okazji odwiedzi sie kogos z rodziny A ona akurat nie robi problemow ze skierowaniami w8ec jak mi zarzuci skierowania to nie wiem czy mi krwi starczy na badania hahahaha -
To ja z kolei od września mam ubezpieczenie w pzu i też czekam już jak na wybawienie żeby zrobić rundę po lekarzach i się pobadać trochę
Alexa85, Dori1811, Iga66, Mileczka96, Morelowanowa, PuskaMiki gdzie się podziewacie?
Corrin a miałaś kiedyś problemy z cukrem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:40
-
Corrin wrote:Czekam na dobre wieści od Was. U mnie dzisiaj humor okrutny... czarne mysli mnie nachodzą .. zaczelam mierzyć glukozę glukometrem, oczywiście wszystko powyżej normy...załamka.