Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja akurat sie nie znam, ale też jak miałam słaby wyniki insuliny to gadałam o tym z moim lekarzem i on akurat prowadzi ciaze na mecie. na całe szczeście u mnei pomogła dieta... gorzej, ze na codzień ciezko mi jakoś ją stosować
-
No to sporo czasu, moze zrob bete po prostu. Jak negatywna wyjdzie to koniecznie do lekarza.
U mnie wlasnie lekko zabarwiony sluz z krwia przy podcieraniu. Podczas badania szyjki brak. Ale to i tak juz pewne ze okres za chwile przyjdzie, dzisiaj bądź jutro sie rozwinie. -
Ciężko mi wyjść z domu na betę. Nie mam dziecka z kim zostawić. Jedynie popołudniu może uda mi się wyskoczyć po test. Coś mnie od 3 dni piersi bolą, podbrzusze. Czuję, że albo na @ albo ciąża. Choć temperatura wysoko, test 15.08 wyszedł negatywny, a @ powinnam dostać 6.08. To ciąże powinien już taki test pokazać. To nie wiem
-
PannaNikt, jeśli masz taaaakie opóźnienie to raczej stawiałabym, ze owulacja Ci się przesunęła, bo od 4 lipca to już byś była koło 8 tygodnia wiec raczej byś czuła ciążę Mam wiec nadzieje, ze koło tego 15 to owulacja dopiero była.
Ola a Ty ilu dniowe masz FL? -
Malgonia wrote:PannaNikt, jeśli masz taaaakie opóźnienie to raczej stawiałabym, ze owulacja Ci się przesunęła, bo od 4 lipca to już byś była koło 8 tygodnia wiec raczej byś czuła ciążę Mam wiec nadzieje, ze koło tego 15 to owulacja dopiero była.
Ola a Ty ilu dniowe masz FL? -
Przesunięta owulacja nie wyklucza ciaży. może tylko tego 15 była jeszcze zbyt wczesna, a teraz jesteś kolo 6 tygodnia trzymamy tu wszystkie kciuki.
Ola mam nadzieje, ze jednak okaże się, ze to implantacja. -
Malgonia wrote:Przesunięta owulacja nie wyklucza ciaży. może tylko tego 15 była jeszcze zbyt wczesna, a teraz jesteś kolo 6 tygodnia trzymamy tu wszystkie kciuki.
Ola mam nadzieje, ze jednak okaże się, ze to implantacja.
To trzymajcie kciuki, żeby to jednak nie była ciąża. Nie jest mi teraz ciąża na rękę.