ślady po drugiej kresce
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak myslałam ale znałam termin samoistne poronienie i ja tak miałam zanim zaszłamw ciaze z córcią i chyba teraz tez tak było a właśnie wyczytałam że w takich przypatkach brakuje progesteronu tak ? a czy sa jakieś preparaty bez recepty na nie ? czy tylko na receptę
-
to nie zawsze wina progesteronu, po prostu czasami zarodek jest za słaby, ma wady i dlatego tak się dzieje, nie ma jednoznacznej przyczyny. A co do leków to nie mam pojęcia, najbardziej popularna jest luteina, ale tylko na receptę.już prawie...
-
nick nieaktualnyJa mam testy bobotest - zostały mi jeszcze 3.
Wczoraj wykonałam - z tym, że po południu (10dpo) - test tej firmy i pojawił się taki cień, ślad biało-szary, gdzie wg mnie po prostu powinna się pojawić w tym miejscu kreska, w przypadku ciąży. Widać było to gołym okiem, ale po 3 minutach zniknęło i test był całkowicie czysty. Oczywiście kreska kontrolna była, czyli test dobry i prawidłowo wykonany. Miałam też tak w tamtym miesiącu ale @ dostałam o czasie tyle, że przez te ślady niepotrzebnie się nakręciłam. Teraz po prostu wiem, że to nic nie oznacza.
Tyle, że w zeszłym cyklu "miałam" objawy takie jak ciągnięcie w dole brzucha, co mi się nigdy nie zdarzyło, więc to też mnie nakręcało na maksa. A w tym miesiącu objawów nie mam w ogólę - może po prostu wyluzowałam. Wręcz bym nawet powiedziała, że zawsze mnie bolą sutki od owulacji do samej @, a tym razem nawet to mi zabrano -
mi takie ślady wychodziły na Pink testach dlatego juz ich nie kupuje
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Hej dziewczyny, ja wykonałam - mimo że wiem ze to za wczesnie - test tydzien po owulacji. i tez mialam tę kreseczkę białą która pokazała się od razu, później zniknęła. wykonałam drugi test - wiedzac dalej ze to za wczesnie - innej firmy i to samo. Naleze do osob bardzo niecierpliwychalexmk
-