Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Fizjoterapie
Temp na szczęście się wzięła w garść! Wczoraj się wystraszylam wieczorem bo jak już leżałam do spania i jak się obrocilam to nagle poczułam klujacy ból w dole brzucha po lewej bardziej, parę sekund i potem przeszło.
Od dziś startuje z luteina! Jakieś wskazówki żeby to że mnie nie wylatywalo za wcześnie?Jadranka lubi tę wiadomość
-
Nie pomogę z luteiną, jeszcze nie miałam (pewnie wszystko przede mną).
Przed chwilą prawie zwróciłam śniadanie, aż siadłam koło muszli żeby trafić ale po chwili przeszło.... Chyba jestem chora psychicznie nie wierzę w ciążę przy takich wynikachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 09:01
-
Ibishka, ona chyba zawsze wylatuje... ja bie ogarniam tych leków dowcipnych..!
Jardanka cuda się zdarzają który dc? Aczkolwiek stres/zatrucie czy cos tez prawdopodobne więc nakręcać się nie ma co... ja w cyklu bez starań ostatnio sobie ciąże wmawiałam! Haha ... -
Właśnie Jadranka który dc? Kiedy @? Od wypadku zawsze możesz sikacza zrobić a nóż widelec cosik wyjdzie
No ciężko sobie nie wmawiać, człowiek się doszukuje, wsluchuje. Ja też Teraz jak wiem że była szansa to co chwilę albo czuje skurcze w brzuchu, albo mi słabo, albo mdlo, albo źyly widze na cyckach masakra jakaś
No ale chyba taki urok tych staran:) -
Jadranka - dzielna jesteś z tym testowaniem! Ja bym pewnie sikała z rana :p...
Mi w tym miesiącu coś temperatura dziwna, ale też przez urlop rożne pory mierzenia i długość snu. Mam nadzieję że to tylko przez to i mnie zbytnio antybiotyki nie rozregulowaly... teoretycznie dzisiaj owulacja, a spadek. No ale noc miałam kiepską (burza i ulewa koszmarne), więc może dlatego...
Pójdę w piątek na badania progesteronu i estradiolu i myślę czy warto coś jeszcze zbadać wtedy... -
Jadranka twarda sztuka jesteś ja bym już dawno test zrobiła no oby oby się zdecydowała chociaż wolałabym żeby była bardziej stanowcza u poszła w górę
Pilik a progesteron nie za wcześnie będzie? Bo z tego co wiem najlepiej zbadac w 22 dc lub 7 dni po owu -
U mnie ok, mdłości trochę mniej, zaparć też mniej w piatek miałam usg
dzidzia 18,5 mm
serduszko 167
wiek ciązy 8 t i 2 d, wiek dziecka taki sam rosnie slicznie.
Od 12 tc mam brać acard 150mg a jak to nie będzie działało ładnie na łożysko to będzie kleksan w brzuch.
od 14do24 tv bede miała usg co tydzien w sprawie szyjki czy nie trzeba szew założyć
Plus dużo badań do zrobienia m.in. na konflikt płytkowy.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Ibishka będę miała w poniedziałek 21dc i (z moich obserwacji) 6dpo, gin ostatnio mi powiedziała że jak owu była prawidłowo to spokojnie 4dpo wyjdzie odpowiedni progesteron, ostatnio tak mi powiedziała żebym poszła, poszłam 5dpo i wyniki były dobre. Można podejrzewać że jeszcze lekko urośnie jedynie jak się ten dzień wcześniej pojdzie . Kurde dziewczyny trzymajcie mnie tak mnie korci żeby męża dorwać...! Niecierpliwa jestem strasznie, gdybym tylko wiedziała jak wygląda moje endo dzisiaj... ech! Nic, poczekam, wytrzymam... mam nadzieję że nie każą mi czekać kolejnych miesiący. Powiem Wam że tak mi się przez to dni ciągną ostatnio, że mam dość...
Trzymam kciuki za Twoją temperaturę!
Jardanka liczę na jakieś poranne dobre wieści -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bba6af07aa66.jpg
Nie mogę uwierzyć! Płakałam ze szczęścia, od 6 juz nie zasnęłam. Mój P jeszcze nie wie, chrapie obokKaMiszka, ibishka, Zuza_22, Flowwer lubią tę wiadomość