Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza bardzo dziękuje
Polecam szycie! Super wkręca. Ja od maja szyje tak po prawdzie!
Ibishka na logikę to możliwe, w końcu progesteron odpowiada za nasz cudowny pms więc coś w tym może być..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 22:15
-
Kciuki zacisniete! Na pewno będzie piękna beta!
Pilik niesamowite są te rzeczy
Dziś zrobiłam eksperyment identyczny jak wczoraj. Wstałam na budzik i zmierzyłam temp. 36.77,poszlam do WC i założyłam luteine, wróciłam do łóżka, temp 36.92 czyli jednak może się aż tyle podnieść . Muszę skorygować wczorajszą
Mój mąż stwierdził że kocha luteine - moje cycki urosły do kolosalnych rozmiarów przy tym progesteronie, a przy tym nie bolą więc nie są strefa zakazanaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 10:47
-
nick nieaktualny
-
Beta 1587!!!!
TSH 3.29
FT4 1.56 (ok)
Testosteron 58.55
Progesteron 12.72!!!
Udało mi się wcisnąć na 19 na wizytę, muszę dostać luteinę/dupka! Niby norma proga jest od 11 ale to chyba za nisko, co?
Beta nie jest za wysoka na 19/20 dpo???
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Jadranka nic się nie martw Kochana
Masz wizyte to lekarz na pewno coś ci da, a jak nie ma plamień to nic się nie zamartwiaj
Beta piękna więc maluszek rośnie, a z tym progiem to szaleństwo poczytaj sobie o progach na watku "progesteron na początku ciązy" to tam są dziewczyny od 10ng po 50- ze skrajności w skrajność i wszystkie pięknie donosiły Chyba progesteron jest naprawdę bardzo indywidualny
A beta jak na moje oko bardzo ok -
Dzięki za słowa otuchy bo strasznie zaczęłam panikować.
Ciekawe co powie na ten testosteron bo znów ciut wzrósł. A jakby była dziewczynka to chyba nie za dobrze Piję 2-3 szklanki mięty dziennie i żadnej poprawy -
Jadranka wrote:Kurde, nie mam żadnych plamień, czemu taki niski jest?
Gratuluję! Progesteron za niski zdecydowanie. Odpoczywaj i idź do lekarza...
Mi przy 25 kazała zwiększyć dawkę 2x. Ale póki nei ma żadnych plamień nie panikuj - bo tylko zaszkodzisz ! Idź do lekarza i odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 12:51
-
Dziś o 19. To i tak wieczność
Raczej niemożliwe żeby była wcześniej bo w tym cyklu było mało serduszek. W 16 dc dzień przed pojawieniem się śluzu płodnego (wiec odpada) i potem w 20 dc. Podejrzewam że owu była wtedy albo następnego dnia. Dziś jest 40 dc...