Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
No z jednego roku łapie się na tym że już sobie myślę że poród wtedy i wtedy itp.. A potem sobie myślę, a co jeśli coś będzie nie tak
Z ciekawości, na kiedy macie przypuszczalne terminy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 11:57
-
nick nieaktualnyibishka wrote:No z jednego roku łapie się na tym że już sobie myślę że poród wtedy i wtedy itp.. A potem sobie myślę, a co jeśli coś będzie nie tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ibishka tak jak Jadranka mowi - koło 5 tc zobaczysz pęcherzyk, a koło 6, a najlepiej 7tc już serduszko. Raczej celuj na wrzesień
Ja mam jakiś kryzys, coś mi się wydaje że pozostanie mi szycie różnych dziecięcych rzeczy nadal dla obcych dzieciaczków, ech. Chyba mnie napięcie dopadło . Piersi bolą jak nigdy, oszaleć można . Lecę jutro zbadać prog, estradiol i TSH. Zobaczę jak sytuacja się ma... -
Pilik nie mow tak! kiedys w koncu musi się udać. jeśli nawet dla takiego weterana jak ja jest szansa to dla Ciebie tym bardziej!!
Dawaj znać jak będziesz mieć wyniki!
Kiedy wizyta u gin?
Ulałaś troche tej krwi??
Ja poszłam przed pracą, wyniki mogę odebrać zaraz po pracy !
Kciuki zaciśnięte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 07:04
-
Zaciśnięte! Ja czekam wlasnie w kolejce w lab. Mam nadzieję że wyjdzie wysoki estradiol i prog, jestem 7, 8 albo 9dpo, więc mam nadzieję że jak ostatnia wersja to że nie za późno... Wizyta w czwartek ale to u gin na NFZ, więc nie liczę na natłok informacji :p a do mojej po @ dię dopiero umowie. Zależy mi na ocenie endo więc w tym momencie stwierdziłam że to chyba jednak strata kasy iść... jeszcze na przyszły tydzien umówiłam wizytę na lux med z nadzieja że dostanę jakieś skierowania na badania... pewnie bede miała wtedy @, ale moze to i lepiej bo powiem że badanie nir ma sensu pokaże wyniki i zobaczę co powie. A ze na termin trzeba ze trzy tygodnie czekać to może mnie gin od razu nie zbyje...
-
nick nieaktualny