Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę uważaj Kochana, a coś Cię boli oprócz tego?
Mnie od rana strasznie boli krzyż mam nadzieję, że to dobry znak.
Jadranka, miałam taką koleżankę u której wszystkie kobiety w rodzinie wymiotują prawie do końca ciąży 3 razy była na kroplówce w szpitalu....Oby u Ciebie niedługo ustąpiło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 15:43
-
Hej!
Obiecałam,że dam znać. Niestety na dwóch testach biel bieli.
Szczerze mówiąc kilka razy w życiu myślałam, że jestem w ciąży, ale nigdy tak bardzo jak teraz no, ale cóż.... Trudno trzeba nadal czekać. -
Ibishka, uważaj na siebie. Następnym razem rób sobie przerwy na przysiadniecie. MoE nie możesz długo stać.
Whoosie trzymamy kciuki, dopóki nie ma @ jest nadzieja
Kadra ja, niestety wymioty mogą się utrzymywać nawet do 25 tc. A jakieś suplementy przyjmujesz na wymioty?
Ja tak dla siebie zrobilam badania. Morfologia się polepsza, ale wyszła hypochromia ? Cokolwiek to jest ;p LH 5, progesteron 35,3. Ten Progesteron w widełkach wychodzi powyżej fazy lutealnej i jestem mega podjarana że może to być ciążaWhoosie lubi tę wiadomość
-
Whoosie wrote:Hej!
Obiecałam,że dam znać. Niestety na dwóch testach biel bieli.
Szczerze mówiąc kilka razy w życiu myślałam, że jestem w ciąży, ale nigdy tak bardzo jak teraz no, ale cóż.... Trudno trzeba nadal czekać.Whoosie lubi tę wiadomość
-
Haha no pocieszajcie mnie dalej wymiotami mi do końca ciąży :p Nie jem żadnych suplementów na wymioty ale mam dostać od dentystki jakiś żel do płukania ust "po" żeby szkliwo uzupełniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 12:07
-
Jadranka, też nie życzę Ci wymiotów tak długo, ale chciałam tylko uprzedzić jeśli nie przeszkadza Ci smak imbiru to pij wodę z imbirem, jak nie, to są tabletki z ekstraktem z imbiru i mi np pomagały w pierwszej ciąży Któraś pisała, że rano przed jedzeniem jej niedobrze i wymiotowała samą wodą.... warto mieć słone krakersy przy łóżku i zanim się wstanie schrupać kilka
Jadranka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do wymiotow niestety mi krakersy nie pomagają, i co rano biegam do toalety. Jedynie nie mecza mnie w weekendy gdyż wtedy dłużej leżę w łóżku i mnie nie ciągnie. Kuzynka wczoraj mi zasugerowała żeby na leżąco po przebudzeniu zjeść banana i z 10minut polezec. Mówi że jej to pomagało, jutro będę próbować
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny