Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik! Trzymam kciuki! Wszystko na pewno będzie dobrze!
Ja zaczęłam nowy cykl, 15stego mam wizytę u mojej Pani doktor, podobno ma na mnie pomysł...
Zobaczymy, mam nadzieję, że będzie owulacja i że pęcherzyk pęknie. -
Agu jeżeli plamienie było lekkie to mogło, czasami się zdarza. Dobrze że w końcu @ się pojawiła bo to był już dla Ciebie na pewno bardzo męczący cykl!
Whoosie trzymam kciuki żeby gin zaproponowała coś rozsądnego!
Ja już nie mogę spać. Szpital nie moja bajka. Mam mieć dzisiaj usg nerek i po nim powinni mnie wypisać. Więc czekam. Będę jeszcze prosić przed wyjściem o badania ginekologiczne i usg żeby wiedzieć że wszystko ok, może zrobią, w końcu na ginekologii leżę... -
Agu27 myślę, że możliwe mnie też się zdarzyło 2 razy plamić przy ovu choć fakt, że to bardzo śladowe ilości były. Agu trzymam kciuki za nowy cykl
Whoosie skoro tak mówi to na pewno tak jest !
Życze, aby to był już ostatni cykl
Pilik współczuje szpitala.... Najbardziej depresyjne miejsce na świecie - trzymaj się kochana! Rośnijcie zdrowo
Ibisha, śnieg O ranyyy u mnie lekko mróz w powietrzu poczułam i już mnie depresja dopadła Choc za śniegiem tęksnie bo lubie ten klimat już zaczynam świeta czuć hehe:P
Jak się czujesz ? U mnie luz-blues poza bębenkiem zero dolegliwości, ale synu tez był łaskawy więc może taka moja uroda Teraz chyba jakoś wizyte masz?
Whoosie lubi tę wiadomość
-
Tak. O 13.jestem cała w nerwach bo gin będzie wszystko dokładnie sprawdzać.
To nic ttlko się cieszyć że się dobrze czujesz ja mam wzloty i upadki ale generalnie też tragedii nie ma trzymajcie mocno kciuki za zdrowego malca!
Edit ja już po. Wszystko w porządku. Maluch ma 81 mm, kark i nosek w porządku więc nie ma zwiększonego ryzyka. Ogólnie zdrowy i ruchliwy :-)plci nie poznaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 14:13
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Ibishka gratulacje!
Ja wychodzę do domu. Wydębiłam jeszcze usg żeby się upewnić że jest ok, pęcherzyk urósł od soboty, pokazuje że na 5tc równo, z @ wychodzi 5t3d ale właśnie wydaje mi się że miałam troszkę później zagnieżdżenie więc wszystko w normie ... wracam odpoczywać do domu. Mam tylko brać leki moczopędne i dużo pic. Wszystko wyglada dobrze.ibishka, Agu27, Zuza_22, Whoosie lubią tę wiadomość
-
Wspaniale Ibishka że wszystko dobrze
Pilik, cieszę się że wychodzisz.
My idziemy na usg w piątek i mam cichutką nadzieję że poznamy płeć. Wszystkie dziadki są nastawione na dziewczynkę, więc pewnie złośliwie będzie chłopak;) Bo my oboje złośliwe charakterki mamy to dziecko pewnie się w nas wdaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 16:46
-
Pilik! Super, że wychodzisz! Teraz już na pewno wszystko będzie dobrze!
Ibishka! Super, że wszystko dobrze, ale szkoda że płeć nieznana
Jadranka, a wy macie jakies preferencje co do płci? -
nick nieaktualnyPilik cieszę się że już wyszłaś teraz musi być tylko lepiej, dużo wypoczywaj :*
Ibishka śniegu zazdroszczę, uwielbiam jak jest ale tylko na urlopie w górach super że na badaniu wyszło wszystko ok u mnie wstępnie płeć poznałam dopiero dwa tygodnie temu, za tydzień mam nadzieje ze juz na 99% będę wiedzieć a Ty pewnie na kolejnej wizycie ją poznasz -
Tak:) za miesiąc wizyta i wtedy obiecała popatrzeć dokładnie
Ale preferencji szczególnych nie ma może troszkę bardziej dziewczynka, bo imię mam wybrane ładne, ale coś czuję że będzie chłopak i też się bardzo cieszę. Najważniejsze że zdrowe.
KaMiszka ja mam nadzieję że szybko stopnieje ale pewnie jakbym miała mieć raz w roku na ferie w górach to też bym się cieszyła tym bardziej że tu ten śnieg jest naprawdę taki biały bajkowy, a w dużych miastach mi się zawsze taki 'brudny' wydawal:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 07:33
-
Jadranka uważaj żeby się Wam za bardzo nie spodobało! Haha, a tak serio mam szwagra Briana, ale jest Irlandczykiem więc mnie to imię jakoś nie razi, a z nim kojarzy :p
Ja nie mam ani imion, ani płciowych preferencji. Zawsze chciałam pierwszego chłopca, mężowi się chłopiec marzy, a ja tak sobie myślę że może słodka mała dziewczynka? Haha, za wczesnie u mnie na takie rozkminy :p najpierw serduszko musi być...
cieszę się że u Was dobrze dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Z męskimi u nas też gorzej, bo jakie imię bym mu nie zaproponowała to odrzuca bo mu się kojarzy z jakimś kolega hehe. I jedyne co póki co nie odrzucił kategorycznie to był Rafałek np ale zobaczymy. Twierdzi że się będzie zastanawiał jak będzie konkret. To pożyjemy zobaczymy