Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Może być przed bo to jest okoloowu ale od wypadku mecz męża żeby nie przegapić ja miałam raz w dniu owu, a raz 2 dni przed a raz t tylko tyle pamiętam że w okolicach.. Za 1 razem telefon zlapalam i do gin szybko co się dzieje, to mnie uspokoił że jajniki pracują i że zamiast panikowac to się mam brać do roboty
-
nick nieaktualny
-
Właśnie układam sie do snu, prosto w okno świeci księżyc- duży, okrąglutki czyżby pełnia?
I tak pół-żartem, pół-serio pomyślałam czy to może pomóc (tonący brzytwy sie chwyta:) )
I co? I jest potrzeba, jest pomysł
Tak dla fun-u, jeśli lubicie troche pozytywnej magii
http://magia.onet.pl/artykuly/ksiezyc,745/ksiezyc-i-ciaza,46882.html
Edit: Urodziłam się w dniu Nowiu. Dziś pełnia- nici z rozmnażaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 00:13
-
No masakra.. Mam tak kiepski humor że to jest szok jakiś. Jeszcze mnie wczoraj M. Zezlil. Miał kiepski humor ale jak wróciłam wieczorem z pracy to go wzięło na .. Dobra zabrałam się w sobie, ale potem już byłam tak padnięta po parunastu godzinach pracy że tylko marzyłam o tym żeby iść spać.. A jemu się zbieralo na drugi Raz no i oczywiście się obraził, że on musi zawsze kiedy są płodne, a mnie nie obchodzi kiedy on chce.. No ale kurde bez jaj, dostał co chciał raz to mimo to obraża mam dość tego wszystkiego.. Po 3 cyklu z clo chyba odpuszcze:_(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 10:45
-
Inishka rozchmurz sie przejdzie mu-ten typ rozpłodowy tak ma
Mój się obraża, że ja rano nie chcę, ale rano to ja sie nadaję jedynie do siedzenia na kanapie pół przytomna pijac kawe..
Żadne odpuszcze! Może spróbuj jak ja pow, że masz płodne w inny dzień?
Powiem Ci, że pierwszybraz robimy takie dlugie przerwy bez przytulanek i naprawdę na dobre nam to wychodzi-wrocila ta chemia co sprzed starańemi2016 lubi tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:Inishka rozchmurz sie przejdzie mu-ten typ rozpłodowy tak ma
Mój się obraża, że ja rano nie chcę, ale rano to ja sie nadaję jedynie do siedzenia na kanapie pół przytomna pijac kawe..
Żadne odpuszcze! Może spróbuj jak ja pow, że masz płodne w inny dzień?
Powiem Ci, że pierwszybraz robimy takie dlugie przerwy bez przytulanek i naprawdę na dobre nam to wychodzi-wrocila ta chemia co sprzed starań
Mam to samo ;P
Jak Wam mija dzień dziewczyny ? -
U mnie humor super, Pani Dr strasznie podniosła mnie na duchu i dała dużo pozytywnej energii
Pow., de endometrium super 11mm (akurat na tym się nie znam) i śliczny okraglutki pęcherzy 19mm
Swoją droga po raz 4 się potwierdziła teoria, że boli mnie ten jajnik, ktory nie ma jajeczka
Ptogesteronu kazała się nie czepiać. Śmiała się tylko trochę, że martwi się, żebym w kolejnym cyklu nie kupiła sobie aparatu do usg, żeby oglądać jajeczka w domu
Wiec wychodzi na to, że nawet z 3 dniowej przerwy nici -
Zuza_22 wrote:Jadranka, a to pierwszy wykres jaki obserwujesz? Ponoć czasem temp z opóźnieniem podskakuje
Widziałam też płaskie wykresy, a owulacja potwierdzona monitoringiem
Masz jeszcze jakies "objawy" dni plodnych czy już nie?
W sumie jak teraz analizuję to nie zawsze mam taki ostry wzrost temperatury. Czasem tak ładnie rosła zwykle drugi dzień po pozytywnym teście, a np. w lutym rosła powoli i urosła dopiero w 6. dniu po pozytywie..
Śluzu trochę mam, ale nie dużo.
Martwi mnie szyjka. Badam dopiero pierwszy cykl, ale wydaje mi się że dalej jest twarda, albo "średnia"
No i pobolewa mnie lewy jajnik od paru dni. Testy wczoraj i dziś negatywne, więc jednak myślę że owu już była. Przynajmniej taką mam nadzieję bo czuję się tak beznadziejnie że raczej nie będzie.
Ibishka - ja miałam ostatnio odwrotnie - w poniedziałek zaplanowana "akcja", test był rano pozytywny, nogi wydepilowane, najładniejsza koszulka nocna założona, a mój mi się wieczorem za książkę zabiera bo zmęczony...
A ja mu na to "nie po to się tak ładnie ubrałam, żebyś czytał"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 15:12