Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałyście kiedy taki nagły, dziwny ból jakby macicy i pochwy? Kurde Teraz jak wstałam to mnie trochę brzuch pobolewal, ale po chwili się rozkręcilo niemiłosiernie, centralnie na środku. Taki ból który ami nie przypomina okresowego ami owulacyjnego, takie uczucie jakby ktoś obcegami chwytal i wyrywal fragmenty macicy.. Dziś 8 dc..
-
ibishka wrote:Miałyście kiedy taki nagły, dziwny ból jakby macicy i pochwy? Kurde Teraz jak wstałam to mnie trochę brzuch pobolewal, ale po chwili się rozkręcilo niemiłosiernie, centralnie na środku. Taki ból który ami nie przypomina okresowego ami owulacyjnego, takie uczucie jakby ktoś obcegami chwytal i wyrywal fragmenty macicy.. Dziś 8 dc..
-
Ibishka też miałam tak w tym cyklu, myślałam dosłownie, że umieram, aż na sor chciałam jechać. Okazało się, że to owulacja przeszła mi przed nosem Nie był to ból jajnika typu kłocie jak zwykle tylko wszystko, macica, jajniki, pochwa, kłucie w szyjce, rozpychanie i skurcze aż po plecach ciągnęło.
-
Różowepaznokcie wrote:Ibishka też miałam tak w tym cyklu, myślałam dosłownie, że umieram, aż na sor chciałam jechać. Okazało się, że to owulacja przeszła mi przed nosem Nie był to ból jajnika typu kłocie jak zwykle tylko wszystko, macica, jajniki, pochwa, kłucie w szyjce, rozpychanie i skurcze aż po plecach ciągnęło.
-
Jutro mam usg to się dowiem co to się wyrabia. Dziś 8 dc wczoraj dopiero skończyłam clo więc to raczej za wcześnie na owu. Może to kwestia grypy? Dziś znowu temp wysoka. A teraz to w ogóle mam gorączkę. Udało mi się zwolnić z pracy, po 11 idę do domu, a po południu do lekarza po l4 na kilka dni..
-
Zuza_22 wrote:Dziewczyny orientujecie sie czy można gdzieś stacjonarnie kupić ten żel?
Czy tylko internet?
Pytasz o conceive? Nie wiem. Chyba najlepiej podzwonić po aptekach żeby nie łazić bez sensu. Jest też jakiś inny, chyba proseed(?) się nazywa, to jak nie jeden to może drugi będzie.
-
Dziewczyny jestem załamana byłam na usg. Torbiel i brak, tam gdzie ból (środek i lewa strona) nie jest to kwestia przestymulowania bo na lewym jajniku nawet nie ma pęcherzyka dominującego. Na prawym jest 12 mm, endometrium 9 mm.. Ale.. Jest krwawienie i to spore i nie wiadomo skąd.. Wysłał mnie lekarz na bete z podejrzeniem pozamacznicznej:-( temperatura podwyzszona, tętno szybkie, i niemiłosierny ból :-(czekam na wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 15:09
-
Ibishka nawet nie wiesz jak mi przykro
Kurcze czyli faktycznie ovu mogła być z lewego teraz?
Modle się, żeby jednak podejrzenia sie nie sprawdzily! Daj znać
Wiem, że nie wiele Cie teraz pocieszy, ale będzie dobrze! Jesteś fajna dziewczyną,- to da się odczuć, a dobrych ludzi zło nie spotyka