Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuza_22 wrote:Bejbi szybko zorientowalas się, że masz problemy z hormonami?
od poczatku mierzyłam temp i wychodziło słabo i cykle bardzo długie więc gin skierował mnie do Endo.
Endo wysłał na prolaktyne i wyszło. Leki stosuje od listopada i teraz jestem w trakcie drugiego normalnego cyklu gdzie OvyFriend wykrył mi owulacje.
Mam nadzieje na extra prezent 09.03. na spóźniony dzień kobiet -
Bejb to super przynajmniej nie stracilas czasu, a to zawsze powoduje niepotrzebną frustrację
Czyli znasz sie na wykresach:D? Mogłabyś do mnie zerkac? Teraz badała progesteron wyszło niecale 12ng prolaktyny nie zbadalam, ale wydaje mi się że slabo temp przyrasta
Dzis wstalam o 2 do dziecka, o 5 z budzikiem zmierzylam 36,5 a po wstaniu o 7 37,00 spora różnica.bejb lubi tę wiadomość
-
widzę! dziekuję
Ja bym się nie martwiła tylko testowała już wkrótce nieraz przeglądam wykresy na OvuFriend i dziewczyny z miejszym przyrostem maja dwie kreski.
Życzę Ci powodzenia!Zuza_22 lubi tę wiadomość
-
Hej wczoraj byłam na wizycie.
Więc serduszko bije dzidziuś ma 4mm (6tydz. 1d.)
Ale jak zawsze jest jakieś ale.
Mam krwiak 1cm. Przez najbliższe 3 tyg. jestem przytwierdzona do łóżka
Oby wszystko się skończyło dobrze, boję się ale cóż muszę się stosować do zaleceń i zobaczymy za 3 tyg co będzie.
Buziaki :*
Trzymam za Wasz wszystkie kciukibejb, Zuza_22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW_nika cudownie że bije teraz dużo wypoczywaj a będzie wszystko dobrze.
Moja kuzynka równiez na początku ciąży dowiedziała się że na krwiaka, fakt była tydzień w szpitalu, później musiała 2tygodnie leżeć w domu, ale krwiak się wchlonal i teraz jest wszystko w porządku, obecnie jest w 8mc ciąży.
Życzę by i u Ciebie krwiak się wchlonal. A dzidziuś rozwijał się prawidłowo.w_nika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie. Dopóki się @nie pojawi to musisz mieć nadzieję. Nieraz dziewczyny mówiły że brzuch bolał jak na @ a okazywało się że były w ciązy.. Jeszcze czekamy! :-*
Mnie dziś zaczął znów pobolewac brzuch i tak mnie bolą cycki że to ludzkie pojęcie przechodzi ale ból piersi to już od kilku cykli się pojawia. W ogóle jakieś takie zniechęcenie mnie ogarnia. Wczoraj było mi z tego wszystkiego niedobrze i nie miałam siły na nich, dziś od rana mam wrażenie że zaraz kogoś w pracy rozszarpie.. A to dopiero 18 dc.. Gdzie tam do 11-12.03 ehhh
Zamiast wiosenna poprawa humoru to chyba jakaś depresja mnie łapie -
Dzięki dziewczyny z małym test wyszedł mi po 2 dniach po @, ale wtedy to byla inna bajka całkiem inne cykle.
Ibishka doskonale Cie rozumiem, wiem że 2cs to nic, ale z móją głową dobrze nie jest z tyłu głowy jest myśl, że musi byc cos nie tak skoro z pierwszym szybko sie udalo- wiem ze nawet rok to nic strasznego, ale głową dziala tylko w swój niezrozumiały sposób i logiczne argumentu nie docierają. Mam też presje czasu, bo jak w najbliższym czasie sie nie uda to starania bede musiala odłożyć na rok- półtorej ze wzgledu na prace i to też mnie dołuje dobrze ze ten weekend bede miala zalatany to może jakos zleci... -
W_nika dziekuje dajesz nadzieje:* już trochę ochlonelam i powoli humor wraca:)
Wcale Ci sie nie dziwie takie leżenie tez potrafi zmęczyc:) duzo książek i seriali i jakos ten czas ci szybko zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 11:03
bejb, w_nika lubią tę wiadomość
-
Przyłączam się do wątku staramy się z mężem 5 cykl. Dziś mam 9 dpo i idę do gina , w poniedziałek robiłam wyniki i moje tsh 2.92 (przy euthyroxie 23) progesteron 14 a prolakyyna 35!(( co prawda mam w tym miesiącu najlepszy wykres ale te wyniki mnie załamalyPaula