Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze zn o w się wkurzylam namiętnie od 1.5 miejsca pije koper włoski tak mi smakuje i nie ma się wzdęc itp i coś mnie tknelo żeby przeczytac (szkoda ze dopiero teraz (( ) Na co wpływa koper wloski i wyczytałam ze wpływa na prolaktyne która znowu wpływa na laktacje u kobiet w ciąży; ((( i nie zaleca się go pić podczas starań (( jak mogłam być tak głupia żeby tego nie sprawdzic wcześniej; (
I stąd pewnie moja prolaktyna 35 (Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:50
Paula -
nick nieaktualny
-
KaMiszka wrote:Bejb wydaje mi się że trochę za wcześnie. Lepiej chwilkę poczekać i kiedy już pewność
Paulaaa90 niestety nie ma możliwości żebyśmy wszystko wiedziały co wpływa na co
sama wiesz jaka ciekawa jestem ale moze dam radę.
zycze Paniom miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:00
-
nick nieaktualny
-
bejb wrote:ja mam jutro 10dpo ale jeszcze chyba za wcześnie zeby testować?
niby wpisana jestem na 09.03. ale zapewne nie wytrzymam ...
No wcześnie, ale są dziewczyny, którym tak szybko wychodza- cholera je wie jak one to robią mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero 16dpo teraz w 13 też nic sie nie pokazało, taka moja uroda.
Trzymam mocno mocno kciuki :* i żeby ci te najbliższe dni szybko zlecialy, bo wiem jaka to udręka
bejb lubi tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:No wcześnie, ale są dziewczyny, którym tak szybko wychodza- cholera je wie jak one to robią mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero 16dpo teraz w 13 też nic sie nie pokazało, taka moja uroda.
Trzymam mocno mocno kciuki :* i żeby ci te najbliższe dni szybko zlecialy, bo wiem jaka to udręka
dzieki
a ja Tobie gratuluje , widziałam zieloną kropeczkę
mnie dzis rano lekkie mdłości dopadły i mocny ból piersi. na dwoje babka wróżyła- czy to na okres czy na dwie kreski -
Dziewczyny co myslicie -dzis 21dc i zdycham od tego ze mi mega niedobrze.. Od 15dc biore jednak ten duphaston [pracuje z moim gin i w pon powiedzial ze nie zaszkodzi] ale dzis bedzie juz7tabketka wiec to raczej nie reakcja na "nowy" lek.. Kurde nie chce sie nakrecac ale kazdy intensywny zapach sprawia ze mnie m2li... Myslicie ze 21dc to mogloby byc jakas oznaka?cxy raczej za wczesnie.. W 11dc pecherzyk mial 25mm i gin mowil ze bedzie ovu ale czy i kiedy byla to nie wiem.. Ehh glupieje juz
-
Ibisha myślę, że biochemiczna nie mam innego wytłumaczenia - beta fałszywie nie wychodzi.Być może to ten cholerny progesteron, a być może dzidziuch był chory i tak natura zdecydowała (chyba wole trzymać się tej drugiej wersji).
Najbardziej się boję, że mi się cykle rozregulują, ale przynajmniej mam nauczkę żadnych testów ani badań krwi do póki termin @ nie minie
No, ale nic trzeba się pozbierać, bo czort ma dzis roczek, a matka zaryczana Dobrze, że mam karton win po imprezie Trzymam za ciebie mocno kciuki :*:*
Nie wiem jakie objawy daje duphaston, ale mnie w tym cyklu skusiło badanie krwi, bo będąc w 3 sklepach "śmierdziało mi zepsuty mięsem" Więc mam nadzieje, że u ciebie jest coś na rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 09:01
-
nick nieaktualny
-
Trzymam, trzymam najgorsze mam za soba chyba nie wiem tylko co robic bo na bete w koncu nie pojechałam, a testy nieco po czasie cos tam pokazują. Jutro chyba pojade dobrze by bylo gdyby spadla do zera.
Dobrze pamietam,że w czwartek testujesz ? To będzie termin @ czy juz po? Jak ogóle się czujesz dalej dołączają Ci ye bóle? Kciuki mocno zaciśnięte:)
Kamiszka a jak tam u Ciebie starania? Dobrze widze 4-5 byla u Ciebie ovu?
No niech te małe kluski w końcu sie u nas zadomowią
Ktos wie co u Milkens? Jesli do nas wpadasz daj znac:)