Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie,
2 kreseczki na teście jako prezent świąteczny, ahhh, byłoby pięknie... ale skoro się nie udało to przecież nie będziemy czekać do świąt za rok! Jeśli już wiecie, że Mikołaj 2 kreseczek w grudniu nie podarował to czas najwyższy spojrzeć na 'magię świąt' z innej perspektywy
Czas 'przygotowań' do starań świąteczno-noworocznych uważam za otwarty. Zróbmy sobie (dosłownie ) prezent w te święta!! Tym samym, zapraszam do wspólnego testowania w połowie styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:02
BeriBlue, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kama, ja tam Ci życzę abyśmy się w tym wątku nie spotkały grudzień cały czas pozostaje dla ciebie niewyjaśniony, a zatem trzymam kciuki za twoją nieobecność w tym wątku
kama005, asik82 lubią tę wiadomość
-
Hej tez sie dopisuje do testowania w styczniu plodne dni wystepuja u mnie wlasnie w swieta. Moze sie uda i bede miec swoje szczescie pod serduszkiem:-)
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
Ale się cieszę, że robi nas się więcej
U mnie ovu prawdopodobnie w okolicach 28/29, więc końcówka świąt chyba powinna już być płodna. 26 z moim M mamy swoją małą rocznicę, więc może może może...kama005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Dziękuję za miłe słowo Obyś miała racje Ale juz nastawiam się na @
ej proszę mi się tu natychmiast ogarnąć i @ złym słowem nie przyciągać! pamiętaj i powtarzaj sobie jak mantrę: grudzień miesiącem cudówPoz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cuda cuda ale myśle że się nie uda Zrobiłam teraz kolejny test, jedna krecha Może nowy rok przyniesie mi nowe lepsze możliwości i jakiegoś małego domownika w brzuchu
kama005 lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny