Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie, jak idą przygotowania do 'starań' przy choince? U mnie choinki jeszcze nie ma, i w prawdę mówiąc nie wiem czy w ogóle będzie, ale upiekłam dziś całą górę świątecznych pierniczków. Ale by było super za rok piec te pierniczki z małym brzdącem biegającym między nogami...
-
My też się pewnie zadowolimy w tym roku namiastką choinki - jakiś mini świerk w doniczce.
Jeszcze nie czuję świątecznego klimatu. Ale listę potraw do przygotowania już mam i zastanawiam się, co jeszcze, w ramach niespodzianki, uszykować
Cieszę się, że zostajemy na święta w domu. Będzie się można starać bez żadnych przeszkód -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczekiwanie na owu dłuży się chyba jeszcze bardziej niż oczekiwanie na testowanie... Kto się zgadza ręka do góry!
(ps: w drugiej fazie cyklu pewnie będę postulować coś zupełnie odmiennego )skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka, ja mam za sobą dopiero jeden cykl obserwacji i zdecydowanie nie czuję się na siłach wypowiadać w roli eksperta. Prawdą jest, że takiej sinusoidy jeszcze nie widziałam, a przeglądam wykresy od jakiegoś czasu. Prawdą również jest to, że wiara i nadzieja, którą mają dziewczyny na tym forum czyni po prostu cuda, więc skoro ekspertem od wykresów nie jestem to zaoferuję przynajmniej to drugie. Trzymam kciuki i wierzę, że choćby nic nie miało na to wskazywać to i tak się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatarzyna - u Ciebie też krzywulce na wykresie mi koleżanka podpowiedziała, że może faktycznie owulki nie było.... ale nie chcę się nastawiać a po co jak będzie niespodzianka to super, a jak nie będzie to powiem "a nie mówiłam" sącząc wino na sylwestra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A więc i ja się dopisuję!
U mnie owulka wypada przed świętami teoretycznie, praktycznie to się okaże
choinki też jeszcze u nas nie ma, zawsze ubieramy dzień, dwa przed Wigilią.
Liczę że w styczniu Trzech Króli podaruje nam prezent w postaci pozytywnych tesów ciążowychskabarka, Katarzyna_121 lubią tę wiadomość
SYNEK FLORIAN