Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no owulacja zaraz po @?! Nieee, nie przy cyklach 31-dniowych, jak to ostatnio u mnie bywają... tak myślę. Chyba, że mojej owulce też zachciało się pobawić w chowańca... jutro kolejny test, zobaczymy co wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:57
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:ja też tak mam, teraz pierwszy cykl w dzień owulacji czułam obydwa, a tak to od daaawna tylko lewy i lewy dlatego po cichu liczę, że skoro ten cykl jest taki całkowicie inny od pozostałych to może i inaczej niż pozostałe się skończy
skabarka, trzymam kciuki za ten miesiąc inny niż zwykleskabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskabarka - Wiec podejrzewam ze masz juz jedno jednego skarba? lub moze dwa? Ja tez mam jednego 3 letniego synka..
A dzisiejszy dzien dal mi duza nadzieje na ten cykl bo zaznaczylo mi w koncu owulke na ktora tak czekalam.Obym sie tylko tak bardzo znowu nie rozczarowala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kama005 wrote:kurde tempka w górę... no bez jaj...
-
kama005 wrote:kurde tempka w górę... no bez jaj...
Mi w ostatnim cyklu też tak wyszło. Trwało to krócej niż u Ciebie, ale i tak dłużej niż powinno. Temperatura w górę przez parę dni i @...
Trzymam kciuki, żeby się już wyjaśniło, co to. A sobota też coraz bliżej, więc może gin coś Ci podpowie.
-
nick nieaktualnyKatarzyna_121 wrote:skabarka - Wiec podejrzewam ze masz juz jedno jednego skarba? lub moze dwa? Ja tez mam jednego 3 letniego synka..
A dzisiejszy dzien dal mi duza nadzieje na ten cykl bo zaznaczylo mi w koncu owulke na ktora tak czekalam.Obym sie tylko tak bardzo znowu nie rozczarowala
mam w domu 6 letniego syna który na stwierdzenie szkrab się obraża, bo on jest już "duzy chłopak"
katarzyna, a ja myślę że będzie to piękny miesiąc
u mnie kolejny dzień endorfinowej głupawki w głowie:)
a właśnie - moja głowa to mi dzisiaj psiukusa zaczęła robić - wyobraźcie sobie, że po śniadaniu i kawie zrobiło mi się niedobrze i odijało mi się i mdliło mnie z godzinę albo i dłużej no paranoja i po obiedzie i po poobiedniej kawie powtórka z rozrywki - mdłości, odbijanie i żołądkowy dramat
JAJA JAK BERETY!! oczywiście nie mam nic przeciwko objawom, ale na takowe jest ZA WCZEŚNIE
I tu apel do mojej głowy: PANI SZANOWNA SIĘ OGARNIE!! NA ŚWIĘTA ZAMIERZAM SIĘ NAJEŚĆ A NIE UMIERAĆ!! NIE CZAS NA TO JESZCZE
Dziękuję za uwagę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to juz duzy szkrab
Mam nadzieje ze ten miesiac bedzie piekny Wlozylam w to dzisiaj tyle nadzieji.. Twoja glowa sprawiajaca psikusy tez niezle sie zapowiada .W sumie za szybko, ale nigdy nic nie wiadomo. Mamy magiczny miesiac, w nim wszystko moze sie zdarzyc Ja w niego wierze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny