Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bergamota więc albo jesteś już po owulce albo dopiero przyjdzie. ze mną się w chowanego przez 5 dni bawiła ;)

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no owulacja zaraz po @?! Nieee, nie przy cyklach 31-dniowych, jak to ostatnio u mnie bywają... tak myślę. Chyba, że mojej owulce też zachciało się pobawić w chowańca... ;) jutro kolejny test, zobaczymy co wyjdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:57

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś spadek temp...miejmy nadzieję,że na owulkę :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal gory i doliny aczkolwiek tym razem spadek o 0,05 wiec nie biorę go do głowy :-) od dzisiaj dołączam lutke :-) mam nadzieję że pomoże i ewentualną fasolka się utrzyma :-)

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ja też tak mam, teraz pierwszy cykl w dzień owulacji czułam obydwa, a tak to od daaawna tylko lewy i lewy :) dlatego po cichu liczę, że skoro ten cykl jest taki całkowicie inny od pozostałych to może i inaczej niż pozostałe się skończy ;)
    trochę mnie pocieszyłaś :) ja zaczynam znajdować u siebie miliard możliwych schorzeń, które na pewno są odpowiedzialne za nasze niepowodzenia. Moją ostatnią teorią spiskową było to, że prawy jajnik mam niepełnosprawny a lewy jajowód niedrożny i dlatego się nie udaje. Oczywiście nie robiłam jeszcze żadnych badań pod tym kątem i są to tylko i wyłącznie moje czarne wizje, ale taka już moja natura, że zawsze wymyślę jakiś czarny scenariusz...

skabarka, trzymam kciuki za ten miesiąc inny niż zwykle :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazwyczaj czułam prawy jajnik a w tym cyklu czuję oba a czasami nawet bardziej lewy :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka - Wiec podejrzewam ze masz juz jedno jednego skarba? lub moze dwa? Ja tez mam jednego 3 letniego synka..
    A dzisiejszy dzien dal mi duza nadzieje na ten cykl bo zaznaczylo mi w koncu owulke na ktora tak czekalam.Obym sie tylko tak bardzo znowu nie rozczarowala :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co najdziwniejsze to to ze owuf wyznaczyl mi nowy termin @ .. ktora mam dostac w wigilie.. troche mnie to dziwi, nigdy nie mialam przed poronieniem takich krotkich cykli ani takiej wczesnej owulacji..bardzo mnie ciekawi co z tego bedzie

• kama005 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tempka w górę... no bez jaj...

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005- moze jednak mialam racje =)

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    kama, nie przejmuj się, możesz się jutro obudzić z @ i tempką o kilka kresek niżej. Widziałam gdzieś tutaj wykresy, że najpierw zaczynała się @ a dopiero potem spadała tempka

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Lianna Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:

Mi w ostatnim cyklu też tak wyszło. Trwało to krócej niż u Ciebie, ale i tak dłużej niż powinno. Temperatura w górę przez parę dni i @...
    Trzymam kciuki, żeby się już wyjaśniło, co to. A sobota też coraz bliżej, więc może gin coś Ci podpowie.

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    skabarka - Wiec podejrzewam ze masz juz jedno jednego skarba? lub moze dwa? Ja tez mam jednego 3 letniego synka..
    A dzisiejszy dzien dal mi duza nadzieje na ten cykl bo zaznaczylo mi w koncu owulke na ktora tak czekalam.Obym sie tylko tak bardzo znowu nie rozczarowala :/

mam w domu 6 letniego syna który na stwierdzenie szkrab się obraża, bo on jest już "duzy chłopak" ;)

katarzyna, a ja myślę że będzie to piękny miesiąc ;)

u mnie kolejny dzień endorfinowej głupawki w głowie:)

a właśnie - moja głowa to mi dzisiaj psiukusa zaczęła robić - wyobraźcie sobie, że po śniadaniu i kawie zrobiło mi się niedobrze :D i odijało mi się i mdliło mnie z godzinę albo i dłużej :D no paranoja ;) i po obiedzie i po poobiedniej kawie powtórka z rozrywki - mdłości, odbijanie i żołądkowy dramat :D
    JAJA JAK BERETY!! :D oczywiście nie mam nic przeciwko objawom, ale na takowe jest ZA WCZEŚNIE :D

I tu apel do mojej głowy: PANI SZANOWNA SIĘ OGARNIE!! NA ŚWIĘTA ZAMIERZAM SIĘ NAJEŚĆ A NIE UMIERAĆ!! NIE CZAS NA TO JESZCZE ;)
    Dziękuję za uwagę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:

sobota za pasem - wszystko sie wyjaśni, tylko koniecznie usg postaraj sie załatwić!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to juz duzy szkrab =)
    Mam nadzieje ze ten miesiac bedzie piekny =) Wlozylam w to dzisiaj tyle nadzieji.. Twoja glowa sprawiajaca psikusy tez niezle sie zapowiada .W sumie za szybko, ale nigdy nic nie wiadomo. Mamy magiczny miesiac, w nim wszystko moze sie zdarzyc =) Ja w niego wierze =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no temp mam dzisiaj 37,1-37,3 zależy kiedy, ale to sprawia że mi zimno ;-/ i siedzę pod kocem i siorbię gorącą herbatę ;)

• Lianna Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, Ty to w ogóle gorąca kobieta jesteś ;) zawsze masz takie wysokie tempki?
    Ja nabyłam dziś testy owulacyjne i nie mogę się doczekać końca @ :)

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no do tej pory nigdy tego nie sprawdzałam, ale wygląda na to że odkąd mi się cykle w końcu wyregulowały to chyba tak ;)

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie!! :( :( :(

Owulacja chyba przyjdzie wcześniej a mąż w delegacji :(
    Jak szybko nie wróci, to pozostanie mi trzymać za Was kciuki i liczyć na to że nie spotkamy się w wątku "dwie kreski na walentynki" czy coś w tym stylu..

doł :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj duży lot w dół :( nie wiem już sama co z tą temperaturą, owu znikneła :(

‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ