Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:<endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny><endorfiny>
proszę bardzo dzielę się -
nick nieaktualnyskabarka wrote:katarzyna ja specem od temp i owu nie jestem, ale ponoć muszą być 3 dni wyższych temp żeby OF wyznaczył owu - jeśli czegoś nie pokręciłam... nic się nie martw - popatrz na mój wykres jeśli to Cie pocieszy - tu też OF owu nie wyznaczył mimo że wczoraj test owu wyszedł pozytywny, ale temp ani myśli rosnąć... także uszy do góry, bo martwienie sie nic nie da
Mam nadzieje ze ja jutro zaznaczy, bo zaczynam watpic w ten cykl ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oho, mój jajnik nieśmiało odezwał się po raz pierwszy w tym cyklu. Pracuj kochaniutki, pracuj!!
Swoją drogą, zawsze czuję tylko jeden, lewy jajnik. Myślicie, że to normalne, że ten mój prawy nie daje znaków życia i całą robotę na lewego zrzuca?? -
nick nieaktualny
-
Ojej ile endorfinek! I ja troszeczkę łapię bo przed chwilą popsułam sobie humor tym, że upuściłam na podłogę świeżo upieczoną struclę niby połamała się tylko na pół, uratowałam ją, ale straciła na wyglądzie... niestety. Dobrze, że upiekłam dwieSYNEK FLORIAN
-
Przed wczoraj zrobiłam swój pierwszy w życiu test owulacyjny, druga kreseczka nie była blada ale trochę jaśniejsza od kontrolnej. Pomyślałam, że ocho, pewnie do owulacji niedługo, wczoraj nawet tempka mi spadła i powtórzyłam test o tej samej porze. Druga kreska wyszła ale ledwo widoczna... nie rozumiem.SYNEK FLORIAN