Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jk88 wrote:Mam te 25 bo zle zobaczylam a zamawoalam z apteki.. i wyszlo zeroooo 😔 zrobialm popoludniu.. tylko w sumie duzo pilam i często chodziłam siuuuusiu
-
Uzależniona90 wrote:Madzia nie chce Cię straszyć, ale u mnie po zastrzyku pozytywne testy i beta wychodziły do 13 dni. Sprawdź sobie jutro betę raz jeszcze. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 18:53
-
Edyta1993 wrote:A wiec dzis znów testowałam haha
Na tescie pink nie ma nic
Facetelle bladzioszek nie da sie go uchwycic na zdjeciu
Boże zeby znow nie przyszla malpa. Czasem sama sie boje swojej glupoty po co ja robie tak wcześnie te testy 😔 -
Boże zeby znow nie przyszla malpa. Czasem sama sie boje swojej glupoty po co ja robie tak wcześnie te testy 😔
Ja się obudziłam o 3 w nocy i poszlam test zrobic.. na tym wczorajszym cień cienia ledwo widoczny.. na kolejnym nic. Jeszcze licze ze to przez jego czulosc 25 a nie 10. -
Boże zeby znow nie przyszla malpa. Czasem sama sie boje swojej glupoty po co ja robie tak wcześnie te testy 😔
Miałaś owulację wtedy kiedy ja, ja jeszcze mam brać duphaston 3 dni włącznie z dzisiejszym. Na razie nie czuje nic, żadnych bóli... To chyba nie zwiastuje żeby w tym miesiącu się udało. Ale nadzieja jest bo szyjka przynajmniej zamknięta. -
Jk88 wrote:Ja się obudziłam o 3 w nocy i poszlam test zrobic.. na tym wczorajszym cień cienia ledwo widoczny.. na kolejnym nic. Jeszcze licze ze to przez jego czulosc 25 a nie 10.