Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyta1993 wrote:U mnie dzis w nocy nadeszła fala czwrwonego tsunami. Wiedziałam ze bladziochy najpewniej tak sie skoncza. Szkoda mi mojego męża on tak strasznie to przeżywa. Jego łzy bola mnie jeszcze bardziej
Czyli razem zaczynamy listopadowe starania. Mi też jest szkoda męża i teraz jak zobaczę pozytywny test to i tak powiem mu o ciąży dopiero jak będę miała potwierdzenie od lekarza. Za bardzo on to wszystko przeżywa... -
Wiolala wrote:Czyli razem zaczynamy listopadowe starania. Mi też jest szkoda męża i teraz jak zobaczę pozytywny test to i tak powiem mu o ciąży dopiero jak będę miała potwierdzenie od lekarza. Za bardzo on to wszystko przeżywa...
Ja tez próbuje mu nie pokazywać ale on sam chodzi kupuje mi testy, siedzi i patrzy razem ze mna jak test sie robi. Czasem uda mi sie ukryć ale nie zawsze. Juz mi wyliczył kiedy kolejne starania. Codziennie patrzy czy łykam wszystkie witaminki czy któraś sie nie kończy. Smutno mi bo to ja jestem wadliwa a nie on. Ile juz dzieciaczków straciłam to tylko bog to wie.
-
U mnie też mąż kupuje, ale staram się też w tajemnicy kupować sama i przeciągać ten czas. 🙈
Nie wiem konkretnie w który dzień mam owu itd, póki sama nie powiem, to tylko mnie obserwuje jak się zachowuje 😂
Ale też mi serduszko pęka, jak widzę jego minę czasami. No, ale muszą być silni tak jak my. -
nick nieaktualny
-
Jk88 wrote:mi się już konczy @.. szybko.. dla pewnosci juz się postarałam troszke 😂zeby przypadkiem nie przegapić😉 jutro przyjdą testy owu.. zobaczymy co to będzie
Mi się jeszcze nie zaczęło ale czuję że ta wstręciucha przyjdzie jutro albo pojutrze... Mam nadzieję że listopad będzie naszstaraczka1995 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ! Gratulacje dla wszystkich dwóch kresek 🥳🎊
U mnie chyba raczej lipa.. zawsze przed @ mam bóle krzyża ... No i są.. No i czuję jakieś PMS bo z mężem już że 2 razy jakieś sprzeczki o byle co 😁
@ ma się pojawić za 7 dni... Więc na horyzoncie 2cs 😁 -
No ja juz tak samo o niczym nie mysle tylko czekam na kolejna owu. Ma wypaść 8 listopada. Jak zwykle starania na weekend 😂😂
Chyba moja przyszła dzidzi chce byc rozrywkowa.
Magda nie przejmuj sie tak to szkodzi. My tu wszystkie za twoja fasolkę trzymamy kciuki. Uwierz mi ze wiem co przechodzisz ja juz tyle razy to przechodziłam.
Ja wam mowie na listopad to wszystkie zajdziemy no bo wkoncu zaniedlugo mikołaj no a jak zamkna znow sklepy to przecież mikołaj nie bedzie mial jak nam kupić., więc niech lepiej nam wszystkim 2 piękne krechy za wczasu sprezentuje.
Kochane ja używam tych clearblue testów owu a jakie polecanie do tego. Nie znam sie które w Polsce dobre a chciałabym tak o dodatkowo sobie robicMonika87 lubi tę wiadomość
-
Edyta1993 wrote:No ja juz tak samo o niczym nie mysle tylko czekam na kolejna owu. Ma wypaść 8 listopada. Jak zwykle starania na weekend 😂😂
Chyba moja przyszła dzidzi chce byc rozrywkowa.
Magda nie przejmuj sie tak to szkodzi. My tu wszystkie za twoja fasolkę trzymamy kciuki. Uwierz mi ze wiem co przechodzisz ja juz tyle razy to przechodziłam.
Ja wam mowie na listopad to wszystkie zajdziemy no bo wkoncu zaniedlugo mikołaj no a jak zamkna znow sklepy to przecież mikołaj nie bedzie mial jak nam kupić., więc niech lepiej nam wszystkim 2 piękne krechy za wczasu sprezentuje.
Kochane ja używam tych clearblue testów owu a jakie polecanie do tego. Nie znam sie które w Polsce dobre a chciałabym tak o dodatkowo sobie robicMonika87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny