Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania w październiku
Odpowiedz

Starania w październiku

Oceń ten wątek:
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta1993 wrote:
    U mnie dzis w nocy nadeszła fala czwrwonego tsunami. Wiedziałam ze bladziochy najpewniej tak sie skoncza. Szkoda mi mojego męża on tak strasznie to przeżywa. Jego łzy bola mnie jeszcze bardziej

Czyli razem zaczynamy listopadowe starania. Mi też jest szkoda męża i teraz jak zobaczę pozytywny test to i tak powiem mu o ciąży dopiero jak będę miała potwierdzenie od lekarza. Za bardzo on to wszystko przeżywa...

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1234 wrote:
    Ja już bym zrobiła dawno test 😀
    Rob test, nie trzymaj nas w napięciu 😂
    Robiłam dzisiaj.
    Test był zepsuty, zrobił się cały różowy od połowy 😂
    Więc kolejny sikaniec jutro. 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Edyta1993 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolala wrote:
    Czyli razem zaczynamy listopadowe starania. Mi też jest szkoda męża i teraz jak zobaczę pozytywny test to i tak powiem mu o ciąży dopiero jak będę miała potwierdzenie od lekarza. Za bardzo on to wszystko przeżywa...

Ja tez próbuje mu nie pokazywać ale on sam chodzi kupuje mi testy, siedzi i patrzy razem ze mna jak test sie robi. Czasem uda mi sie ukryć ale nie zawsze. Juz mi wyliczył kiedy kolejne starania. Codziennie patrzy czy łykam wszystkie witaminki czy któraś sie nie kończy. Smutno mi bo to ja jestem wadliwa a nie on. Ile juz dzieciaczków straciłam to tylko bog to wie.

nlzjgox1emvw4add.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mąż kupuje, ale staram się też w tajemnicy kupować sama i przeciągać ten czas. 🙈
    Nie wiem konkretnie w który dzień mam owu itd, póki sama nie powiem, to tylko mnie obserwuje jak się zachowuje 😂

Ale też mi serduszko pęka, jak widzę jego minę czasami. No, ale muszą być silni tak jak my.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Edyta1993 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję tylko przez ta cała pandemia bede mogla normalnie isc do gina. Mam termin na 29 tego ale chce go przesunąć na 6 tego listopada zeby moc zobaczyć przed owu jak rozwinął sie pęcherzyk.

nlzjgox1emvw4add.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2020, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1234 wrote:
    Czyli nie jestem sama której udało się w październiku ✊
    Beta Hcg dzis 22

• Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1995 wrote:
    Beta Hcg dzis 22
    Gratuluję kochana 🤰

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1995 wrote:
    Beta Hcg dzis 22
    Gratuluje 🤗🤗🤗🤗

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje i powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2020, 15:56

age.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się już konczy @.. szybko.. dla pewnosci juz się postarałam troszke 😂zeby przypadkiem nie przegapić😉 jutro przyjdą testy owu.. zobaczymy co to będzie

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    mi się już konczy @.. szybko.. dla pewnosci juz się postarałam troszke 😂zeby przypadkiem nie przegapić😉 jutro przyjdą testy owu.. zobaczymy co to będzie

Mi się jeszcze nie zaczęło ale czuję że ta wstręciucha przyjdzie jutro albo pojutrze... Mam nadzieję że listopad będzie nasz

staraczka1995 lubi tę wiadomość

age.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolala wrote:
    Mi się jeszcze nie zaczęło ale czuję że ta wstręciucha przyjdzie jutro albo pojutrze... Mam nadzieję że listopad będzie nasz

Będzie! 💪💪💪💪

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynyyyy, brzuch mnie boli i już chciałabym żreć przeciwbólowe 😛
    Normalnie jakbym miała dostać za 3,2,1!

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Dziewczynyyyy, brzuch mnie boli i już chciałabym żreć przeciwbólowe 😛
    Normalnie jakbym miała dostać za 3,2,1!

3mamy kciuki żeby nie przyszla wredna małpa!! 😊😊

• Monika87 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Gratulacje dla wszystkich dwóch kresek 🥳🎊
    U mnie chyba raczej lipa.. zawsze przed @ mam bóle krzyża ... No i są.. No i czuję jakieś PMS bo z mężem już że 2 razy jakieś sprzeczki o byle co 😁
    @ ma się pojawić za 7 dni... Więc na horyzoncie 2cs 😁

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też boli brzuch jak to na początku ciąży. Jak poczuje ukłucie to od razu panika i lecę sprawdzić czy krew się czasem nie pojawiła. Wykończę się przez te 8 miesięcy 😲🤦

• Edyta1993 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2020, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja juz tak samo o niczym nie mysle tylko czekam na kolejna owu. Ma wypaść 8 listopada. Jak zwykle starania na weekend 😂😂
    Chyba moja przyszła dzidzi chce byc rozrywkowa.

Magda nie przejmuj sie tak to szkodzi. My tu wszystkie za twoja fasolkę trzymamy kciuki. Uwierz mi ze wiem co przechodzisz ja juz tyle razy to przechodziłam.

Ja wam mowie na listopad to wszystkie zajdziemy no bo wkoncu zaniedlugo mikołaj no a jak zamkna znow sklepy to przecież mikołaj nie bedzie mial jak nam kupić., więc niech lepiej nam wszystkim 2 piękne krechy za wczasu sprezentuje.

Kochane ja używam tych clearblue testów owu a jakie polecanie do tego. Nie znam sie które w Polsce dobre a chciałabym tak o dodatkowo sobie robic

Monika87 lubi tę wiadomość

nlzjgox1emvw4add.png
  • Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2020, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta1993 wrote:
    No ja juz tak samo o niczym nie mysle tylko czekam na kolejna owu. Ma wypaść 8 listopada. Jak zwykle starania na weekend 😂😂
    Chyba moja przyszła dzidzi chce byc rozrywkowa.

Magda nie przejmuj sie tak to szkodzi. My tu wszystkie za twoja fasolkę trzymamy kciuki. Uwierz mi ze wiem co przechodzisz ja juz tyle razy to przechodziłam.

Ja wam mowie na listopad to wszystkie zajdziemy no bo wkoncu zaniedlugo mikołaj no a jak zamkna znow sklepy to przecież mikołaj nie bedzie mial jak nam kupić., więc niech lepiej nam wszystkim 2 piękne krechy za wczasu sprezentuje.

Kochane ja używam tych clearblue testów owu a jakie polecanie do tego. Nie znam sie które w Polsce dobre a chciałabym tak o dodatkowo sobie robic
    Trzymam kciuki za was wystkie żeby się udało i żebyśmy na święta wszystkie zafasolkowane były. Ahh co by to były za święta! 🤗

Monika87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2020, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1234 wrote:
    Trzymam kciuki za was wystkie żeby się udało i żebyśmy na święta wszystkie zafasolkowane były. Ahh co by to były za święta! 🤗

Magda, w którym tc jesteś?

• Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2020, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1995 wrote:
    Magda, w którym tc jesteś?
    w czwartek zaczynam dopiero 6
    Tzn wg om

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 08:44

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ