STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHolibka wrote:Niecierpliwa trzymam kciuki! Ja miałam w pierwszej ciąży późno zagnieżdżenie, obstawiam 12-14dpo, w każdym razie w dzień @. A dzisiaj to późne zagnieżdżenie mówi tyaaaaaatooooo [czyt. traktor]
Bardzo bardzo trzymam za was wszystkie kciuki! W końcu każdej się uda, wierzę w to! W tym cyklu choćby skały srały nie zrobię testu przed terminem @.
Po przyjściu @ musiałam zrobić sobie kilka dni przerwy od forum, ale chyba powoli wracam już zapisałam się na lutówki, i cóż - obym tam nie spotkała tych które jeszcze nie testowały Niecierpliwa i ciebie również tam sobie nie życzę!!
Black whisky niezła rodzinka... ale niektórzy tak mają i tyle, niesprawiedliwość natury. Jak przeczytałam twój post jeszcze przypomniały mi się słowa mojej cioci, zasłyszane gdzieśtam: że najlepszy tym kobiety jako matki to krowa (tak, dobrze czytacie:D ). Chodzi oczywiście nie o wygląd czy poosturę, a o postawę życiową - miej wyjebane a będzie ci dane. Po części się z tym zgadzam, jest masa przypadków staraczek, które zaszły w ciążę, kiedy... przestały się starać, odpuściły, wyluzowały, no po prostu miały wyjebane. I takie pato myślę że często taką postawę życiową prezentuje, czasem zazdroszczę takim ludziom beztroski, niestety sama tak nie potrafię i wymyślam nieraz problemy do przodu.
W tym mcu jedziemy do zielarki, u której "leczyliśmy się" przed pierwszym bobaskiem. Może to przypadek ale po 2 czy 3 wizytach u niej byłam w ciąży (2 lub 3 cykle). Piłam ziółka na wyregulowanie hormonów bo niby miałam w nich bałagan. Nie piszę tego aby kogoś zachęcić, wiem że to kontrowerysjne, sama podchodzę do tego "a może akurat pomoże a na pewno nie zaszkodzi".
Nie ma innej możliwości stawiam sie obowiązkowo
Buziaki dla Olusia -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Mnie prawie cały czas pobolewa lekko brzuch taki ból jak okresowy tylko o mikro natężeniu ( wmawiam sobie że fasolek wije gniazdo ) także spokojnie
agge, Sasanka5 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Przemeblowanie w macicy musi zrobić
Hahaha, niemożliwa jesteś
Trzymam kciuki strasznie mocno!
Czemu wynik nie może być od razu...MonikA_89! lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa... wrote:Mnie prawie cały czas pobolewa lekko brzuch taki ból jak okresowy tylko o mikro natężeniu ( wmawiam sobie że fasolek wije gniazdo ) także spokojnie
Staram się być spokojna. Ale tak to już jest, że nie umiem nawet piersi bolą mnie jakoś mniejGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Hahaha, niemożliwa jesteś
Trzymam kciuki strasznie mocno!
Czemu wynik nie może być od razu...moni05, agge lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Na razie czekam 30 min żeby mi pobrali krew. Zanim będę wynik to ja oszaleję
No teraz chcesz szaleć?! ej, ej... A kiedy wynik?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa SUPER!!! Oby beta rosła ładniutko:)
MonikA89 myślami jestem z Tobą i bardzo kibicuję!
Blackkkwhisky miło znów Cię widzieć ale to jest chyba najgorsza okoliczność do ponownego spotkania. Strasznie Ci współczuję...
Odnośnie tesciowych to moja BYŁA teściowa moje małżeństwo rozwaliła. Ale teraz jak widzę jakie życie może być piękne u boku mojego faceta to wcale nie jest mi szkoda tamtego związku. Bo synio był tak samo nieogarnięty a ja głupia gówniara chciałam mu nieba przychylić. A z moją samooceną też było słabo.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff63a2b6039d.jpg
Mój wściekły owulak. Takiego jeszcze nie miałam. Chyba mi odwaliło ale o 18.20 lecę jeszcze na usg sprawdzić sytuacje a potem wpada mój i wio!MonikA_89!, agge, Malgonia, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Niecierpliwa SUPER!!! Oby beta rosła ładniutko:)
MonikA89 myślami jestem z Tobą i bardzo kibicuję!
Blackkkwhisky miło znów Cię widzieć ale to jest chyba najgorsza okoliczność do ponownego spotkania. Strasznie Ci współczuję...
Odnośnie tesciowych to moja BYŁA teściowa moje małżeństwo rozwaliła. Ale teraz jak widzę jakie życie może być piękne u boku mojego faceta to wcale nie jest mi szkoda tamtego związku. Bo synio był tak samo nieogarnięty a ja głupia gówniara chciałam mu nieba przychylić. A z moją samooceną też było słabo.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff63a2b6039d.jpg
Mój wściekły owulak. Takiego jeszcze nie miałam. Chyba mi odwaliło ale o 18.20 lecę jeszcze na usg sprawdzić sytuacje a potem wpada mój i wio!
Ojej, piękny! Wio! Koniecznie owocnych przytulaskow... Ale daj znać po usgOchmanka lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:No teraz chcesz szaleć?! ej, ej... A kiedy wynik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:56
moni05, agge lubią tę wiadomość
😭
Ochmanka, to gorącej i owocnej nocy życzę! Tylko daj się mężowi rozebrać chociaż z kurtki zanim się na niego rzucisz
😭
MonikA_89! wrote:Za 2h mam podjechać. Robiłam betę w szpitalu, bo mają z 19zł (szaleństwo), ale minus jest taki, że nie mają obsługi internetowej i trzeba potem lecieć po wyniki drugi też
Ale super! Ja bym leciała i to na skrzydłach, bo ja na betę muszę jeździć 16 km... czekam w takim razieGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
MonikA_89! wrote:Ochmanka, to gorącej i owocnej nocy życzę! Tylko daj się mężowi rozebrać chociaż z kurtki zanim się na niego rzucisz
moni05, MonikA_89!, agge lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Jak mi mojego faceta plecy do niczego nie są potrzebne hahahaha
Zgrzeje się biednyGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka wrote:Jak mi mojego faceta plecy do niczego nie są potrzebne hahahaha
moni05, moyeu, Ochmanka lubią tę wiadomość
😭
MonikA_89! wrote:Ale wiesz, jak jemu będzie mu za ciepło to żołnierzykom też, a tych panów to lepiej w chłodzie trzymać Takie zimne dranie
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Ale wiesz, jak jemu będzie mu za ciepło to żołnierzykom też, a tych panów to lepiej w chłodzie trzymać Takie zimne dranie
Ja wlasnie z mezem w trasie i po przeczytaniu wpisu, mowie mu: "wlacz sobie chlodzenie fotela", a on do mnie "zwariowalas? Zima jest, a mi i tak chce sie lac". O, i taka z nim gadka.
Dziewczyny, za Was wszystkie mocno trzymam kciuki! Niech juz nic sie zlego nie wydarza, wszystkie tyle przeszlysmy, ze teraz juz musi byc dobrze :*Ochmanka, moni05, agge lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak się u was sprawdzają właśnie te testy owulacyjne?
Ma ktoś może tak jak takie długie cykle I mimo to pokazał test owulacyjny owulacje?
Co jaki czas je robicie? Od którego dnia już? Ja mając cykle około 40-45dniowe kiedypowinnam zacząć je robić?