STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ochmanka wrote:Wygrzebałam że papola jutro miała testować ale nie wiem czy skusiła się wcześniej czy nie.
Proponuję jutro z rana poczekać na ewentualne info i ahoj luty:)
Skusiłam się wcześniej i dzisiaj zrobiłam test. Wyszła druga II, jasna bo jasna ale była, jutro powtórzę test.agge, Niecierpliwa..., Magduullina, Ochmanka, nuśka91 lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Postanowiłam nie robić bety, bo miałam iść 7 lutego do gina, bo ostatnio robiłam cyto i wyszedł mi stan zapalny, chciałam przesunąć wizytę na inny termin, żeby już było coś widać, ale rejestratorka podała, że pierwszy wolny termin jest na 7 marca. Więc biorę co mam i 7 lutego idę do gina
Magduullina lubi tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Niecierpliwa, ale sie ciesze! papola, daj foto
Magduullina lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ochmanka wrote:Wiecie co. Cieszę się że styczeń się już kończy i to tak pięknie:) zaczął się fatalnie, przepołowił też nie najlepiej ale finisz był The best!
Cały czas zastanawiam się co u staraniowej i irvine...
Tak, ja też się cieszę, że styczeń się już kończy. W moim życiu to był najgorszy miesiąc.
U mnie w miarę. Tzn. fizycznie coraz lepiej... porobiłam też trochę takich podstawowych badań i wszystko wychodzi idealnie. Mam zamiar jeszcze się trochę pobadać przed kolejnymi staraniami, które mam nadzieję już w przyszłym miesiącu nastąpią.
Psychicznie niestety znacznie gorzej... przestałam panować nad nerwami i albo płaczę, albo krzyczę na kogoś I obawiam się powrotu do pracy. Szefowa najpierw obraziła się na mnie za ciążę, a potem, po poronieniu, nikt z pracy nawet nie odezwał się z pytaniem jak się czuję... a w sprawach służbowych się odzywali, więc okazja była. Nie wiem co będzie, zaczęłam ten rok tak beznadziejnie, że szok... i strach pomyśleć, co będzie dalej.Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmmainthegarden wrote:Jam ci to nadrobiła wszystko.. Samotrzeć. Czyli ja i moje dwa żołądku bo ostatnio żre jak kornik babci szafę..
Normalnie Hitchock...
Dziewczyny gratuluje z całego serca.
najgorsze jest to, że kiedyś okres i żywa krew oznaczała okres, a teraz będę się zastanawiać...
U mnie mąż wczoraj wykorzystany, planuje jutro równiez. Nic nie mierze, żadnych testów.. W niczym mi to nie pomaga, to nie będę sobie Grażyny zawracać...
Syn choruje to siedzimy w domu, krótkie spacerki.dlaczego ja tego nie doceniałam jak z nim byłam w domu...
Ale żeby nie było. Po powrocie do pracy odżylam... Normalnie nie ten człowiek. )
Emma nie analizuj czy @ czy ciąża bo sfiksowac można to był naprawde dziwny poczatek i oby nikt tak więcej nie miał
Magduullina, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa coś w Tym jest dzieki Tobie nadzieja umiera ostatnia i teraz to nawet w trakcie @ będziemy testować i nawet po :D:D:D
moni05, Niecierpliwa..., Angelika1313, Magduullina, aeiouy lubią tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
cukrzyk1991 wrote:25 lutego. Na wszystkie wyniki badań czekam do 3 tygodni, więc powinno być OK Ja znalazłam jedynie ze p-ciała przeciw otoczce wychodzą w badaniu na p-ciała przeciw antygenom jajnika. A przeciw jądru to te wszystkie ANA1, ANA2 itd. Ja robię tylko ANA1 z tych wszystkich "ANA". Obym się nie pomyliła z tymi badaniami
Na zespół antyfosfolipidowy czekałam miesiąc, bo moje lab się opierdzielałocukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Iwona28 wrote:No niestety dzis biel nie pozostawia zludzen. Mam ochote pojsc gdzies i zaczac krzyczec. To juz prawie 2 lata staran i nic
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Hejka, wrzucam zdjęcie, po lewej wczoraj z eana allegrak, po prawej z dzisiaj z rana bobek - uwaga, bobek w ulotkowym czasie.
Ja widzę tam cień kreski, ale jestem ostrożna, już tyle miałam cieni... w sobotę idę zrobić badania dla endo to machnę też bete i proga, jeśli jednak szanowna @ do tego czasu mnie nie odwiedzi - jestem albo 17 dpo albo 9dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/501ba8a9372f.jpgMagduullina, 5ylwian lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Iwona28 wrote:No niestety dzis biel nie pozostawia zludzen. Mam ochote pojsc gdzies i zaczac krzyczec. To juz prawie 2 lata staran i nic
Kochana, u mnie łącznie 4 lata, z przerwami 19 cykli, nikt nie chciał dokładnie badać, bo nie było 12 pod rząd... 1 cykl po operacji i zaskoczyło, u Ciebie też zaskoczy :* a dzidzia będzie miała najlepszą mamę.Iwona28 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moyeu wrote:Hejka, wrzucam zdjęcie, po lewej wczoraj z eana allegrak, po prawej z dzisiaj z rana bobek - uwaga, bobek w ulotkowym czasie.
Ja widzę tam cień kreski, ale jestem ostrożna, już tyle miałam cieni... w sobotę idę zrobić badania dla endo to machnę też bete i proga, jeśli jednak szanowna @ do tego czasu mnie nie odwiedzi - jestem albo 17 dpo albo 9dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/501ba8a9372f.jpg
Wydaje mi się, że to będzie jednak 9dpo.moyeu, Magduullina lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Pisałam też na lutówkach ale może Wy się z czymś takim też spotkałyście:
Dziewczyny miała któraś z Was szyjke taką rozpulchnioną z jednej strony wysoko i przy dotyku jakby bolesną?? Teraz jak siedzę to jakby ją czuje... taki dyskomfort... Pierwszy raz się spotykam z czymś takim... Oby to nie była jakaś nadżerka...
edit to był taki ból jakby szyjka była "obita" jak przy siniaku, nie wiem może za dużo bzykaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 07:21
Scarlet88 wrote:Pisałam też na lutówkach ale może Wy się z czymś takim też spotkałyście:
Dziewczyny miała któraś z Was szyjke taką rozpulchnioną z jednej strony wysoko i przy dotyku jakby bolesną?? Teraz jak siedzę to jakby ją czuje... taki dyskomfort... Pierwszy raz się spotykam z czymś takim... Oby to nie była jakaś nadżerka...
edit to był taki ból jakby szyjka była "obita" jak przy siniaku, nie wiem może za dużo bzykania
Stawiałabym raczej na otarcie. Zasadniczo nadżerki nie poczujesz, objawia się najczęściej upławami, stanem zapalnym, ale raczej nie bólem... Zmiana nowotworowa też mnie nie bolała, także easy. PrzetrenowałaśGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Scarlett a na jakim etapie cyklu jesteś? Pewnie pisałaś ale nie pamietam. Mnie czasem tak boli po dłuższym maratonie seksów, więc to może być to, ale z drugiej strony, w ciąży narządy rodne są dużo mocniej ukrwione niż normalnie i to też może być przyczyna30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Scarlett a na jakim etapie cyklu jesteś? Pewnie pisałaś ale nie pamietam. Mnie czasem tak boli po dłuższym maratonie seksów, więc to może być to, ale z drugiej strony, w ciąży narządy rodne są dużo mocniej ukrwione niż normalnie i to też może być przyczyna
27 dc - cykle standardowo po 32 dni choć dwa ostatnie mi się wydłużyły bo ciałko żółte nie zanikło jak trzeba...
Z moich wyliczeń wynika że owu była około 16-17 dc
Dziewczyny a jeśli pójdę dziś zbadać progesteron około 10 po kawie i jogurcie z płatkami to wynik będzie miarodajny????Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..."