STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlet88 wrote:Dziewczyny a jeśli pójdę dziś zbadać progesteron około 10 po kawie i jogurcie z płatkami to wynik będzie miarodajny????
Tak.
U mnie to był jeden z objawów, wszystko mi tak spuchło w środku, że chłop mój narzekał, że mu ciasno
Więc mooooże taka opcja?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moyeu ja wiwrze, ze ten styczen to miesiac cudow i oby w kpncu ten cien Ci zciemnial. Z calych sil trzymam kciuki.
Scarlet ja tak mialam raz.. jak bylam w ciazy. Po tym sie zorientowalam ze cos sie dzieje. Mialam az problem szyjke zbadac. Ale mnie bolalo wszystko: szyjka, pochwa i w sumue samo wejscie mialam opuchniete.
Ja dzis rozpoczynam swoja ciaze. Musze wrocuc do starego dobrego zwyczaju nakrecania sie i srawdzania terminow porodu. Choc przez jakis czas sie pocieszyc ze mogloby sie udac.
Na monitoring jestem umowiona na 9-12-14 dc wiec temperatury nie bede mierzyc. Nad owulakami sie zastanowie po puerwszym usg. Jutro ide krew na hormony upuscic.. a poki co musze przezyc bo boli mnie niemilosiernie. Oby w zabce byl jakis apap bo zwariuje.moyeu, Magduullina, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Malgonia lubię za pierwszą część posta, ostatnia mi się nie podoba, ale ja za Ciebie nieustannie trzymam kciuki więc musi być dobrze!30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Moyeu ja wiwrze, ze ten styczen to miesiac cudow i oby w kpncu ten cien Ci zciemnial. Z calych sil trzymam kciuki.
Scarlet ja tak mialam raz.. jak bylam w ciazy. Po tym sie zorientowalam ze cos sie dzieje. Mialam az problem szyjke zbadac. Ale mnie bolalo wszystko: szyjka, pochwa i w sumue samo wejscie mialam opuchniete.
Ja dzis rozpoczynam swoja ciaze. Musze wrocuc do starego dobrego zwyczaju nakrecania sie i srawdzania terminow porodu. Choc przez jakis czas sie pocieszyc ze mogloby sie udac.
Na monitoring jestem umowiona na 9-12-14 dc wiec temperatury nie bede mierzyc. Nad owulakami sie zastanowie po puerwszym usg. Jutro ide krew na hormony upuscic.. a poki co musze przezyc bo boli mnie niemilosiernie. Oby w zabce byl jakis apap bo zwariuje.
Malgonia, ja zaraz ide do Zabki po ciastka w nagrode, ze bylam dzielna na pobraniu krwi Moge Ci kupic caly wor Apapu, tylko niech boli Cie ciazowo -
Malgonia wrote:Ja dzis rozpoczynam swoja ciaze. Musze wrocuc do starego dobrego zwyczaju nakrecania sie i srawdzania terminow porodu. Choc przez jakis czas sie pocieszyc ze mogloby sie udac.
Ochmanka, Niecierpliwa..., moni05, agge lubią tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Niecierpliwa gratuluję kochana weź bo teraz to sobie będę wmawiala ciążę nawet po @ a to nie jest dobre!!
MonikA_89!, Niecierpliwa..., agge lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Arashe wrote:Moyeu już wcześniej chciałem zapytać jak zmieniłaś av, domyślam się, że sama robisz avatary, ale chcę zapytać dla potwierdzenia, czy to prawda?
Arashe lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Irvine90 wrote:
Tak, ja też się cieszę, że styczeń się już kończy. W moim życiu to był najgorszy miesiąc.
U mnie w miarę. Tzn. fizycznie coraz lepiej... porobiłam też trochę takich podstawowych badań i wszystko wychodzi idealnie. Mam zamiar jeszcze się trochę pobadać przed kolejnymi staraniami, które mam nadzieję już w przyszłym miesiącu nastąpią.
Psychicznie niestety znacznie gorzej... przestałam panować nad nerwami i albo płaczę, albo krzyczę na kogoś I obawiam się powrotu do pracy. Szefowa najpierw obraziła się na mnie za ciążę, a potem, po poronieniu, nikt z pracy nawet nie odezwał się z pytaniem jak się czuję... a w sprawach służbowych się odzywali, więc okazja była. Nie wiem co będzie, zaczęłam ten rok tak beznadziejnie, że szok... i strach pomyśleć, co będzie dalej.
Ale nie martw się Kochana, tutaj możesz napisać wszystko i nikt Cię nie spławi:*
Bardzo wierzę w szybkie powodzenie u Ciebie, 2019 musi zrekompensować Ci taki fatalny początek. Sciskam"*Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Izape chyba każdej z nas to chodzi po głowie hahah
agge, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Izape chyba każdej z nas to chodzi po głowie hahah
moni05, Ochmanka lubią tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnymoyeu wrote:Hejka, wrzucam zdjęcie, po lewej wczoraj z eana allegrak, po prawej z dzisiaj z rana bobek - uwaga, bobek w ulotkowym czasie.
Ja widzę tam cień kreski, ale jestem ostrożna, już tyle miałam cieni... w sobotę idę zrobić badania dla endo to machnę też bete i proga, jeśli jednak szanowna @ do tego czasu mnie nie odwiedzi - jestem albo 17 dpo albo 9dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/501ba8a9372f.jpg
Masz rację z ostroznoscia ale jest
To bete robisz? Bo normalnie czytajac nadrabialam i juz nie pamiętamJust199221, moyeu lubią tę wiadomość
-
moyeu wrote:Hejka, wrzucam zdjęcie, po lewej wczoraj z eana allegrak, po prawej z dzisiaj z rana bobek - uwaga, bobek w ulotkowym czasie.
Ja widzę tam cień kreski, ale jestem ostrożna, już tyle miałam cieni... w sobotę idę zrobić badania dla endo to machnę też bete i proga, jeśli jednak szanowna @ do tego czasu mnie nie odwiedzi - jestem albo 17 dpo albo 9dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/501ba8a9372f.jpgmoyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nie uciekajcie z watku bo fajne jesteście... wystarczy nazwe zmienic styczen tak pieknie owocny musicie nas zarazac ciazowymi wiruskami!!
Ja mam jutro wizytę u gina czy wszystko ok itd i poprosze od razu o cos ... mam nadzieję że i ja 8/9 luty pochwale sie kreseczkami... wczoraj zapobiegawczo wykorzystalam meza i zobaczymy co z tego wyniknie. 3dpo.nuśka91 lubi tę wiadomość
-
moyeu wrote:Ja te avatary robię za pomocą Bitmoji - możesz sobie ściągnąć aplikację, albo zainstalować wtyczkę do przeglądarki, wrzucam linka https://www.bitmoji.com
moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Niecierpliwa gratuluję kochana weź bo teraz to sobie będę wmawiala ciążę nawet po @ a to nie jest dobre!!
Magduullina, moni05 lubią tę wiadomość
-
Ochmanka
Magdulina, jeśli @ nie przyjdzie to beta w sobotęMagduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
nick nieaktualny
-
Magdulinka dziękuję, kochana jesteś!
Magduullina lubi tę wiadomość
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻