STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Emmainthegarden wrote:Dziewczyny, co kupić - miovarian czy ovarin? Który u nich kwas foliowy występuje, bo nie mogę znaleźć?
-
Emmainthegarden wrote:Dziewczyny, co kupić - miovarian czy ovarin? Który u nich kwas foliowy występuje, bo nie mogę znaleźć?
Agge, fertility jest taka sama strona jak ovufriend? -
ElfiaKsiężniczka wrote:Czesc, ja w tym cyklu zdecydowałam się na ovarin. Mogę sprawdzić co tam jest dokładnie, ale dopiero ok 22 bede w domu.
Agge, fertility jest taka sama strona jak ovufriend?
Ja mam aplikację Fertility, ale strona chyba też jest. Tylko to po angielsku.
Ale lubię ją -
Emmainthegarden wrote:Agge, a wiesz jak tam wykupić abonament? Mnie coś nie wychodzi, klikam i nigdzie mnie nie kieruje, żebym mogła zapłacić..
Hmm, nie wiem bo ja nie kupowałam. A co daje abonament? Nawet się nie interesowałam tym -
pteroilomonoglutaminowy -
agge wrote:Ja mam aplikację Fertility, ale strona chyba też jest. Tylko to po angielsku.
Ale lubię ją
Ale dupka chyba jeszcze mam w organizmie, bo muszę co trzy godziny jeść. Inaczej mnie mdli, a takie rewelacje to mam tylko po dupku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 15:01
agge lubi tę wiadomość
-
Emmainthegarden wrote:Agge, a wiesz jak tam wykupić abonament? Mnie coś nie wychodzi, klikam i nigdzie mnie nie kieruje, żebym mogła zapłacić..
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja mam w ogóle biede z różnymi apkami na tel, bo ja mam tego nieszczęsnego Windows Phone, który dwa lata temu stracił wsparcie techniczne... W maju ściągnęłam sobie apke kalendarz intymni, ale tam tempka dokladna co 0.05 np. 36,55 a nie mogę dać np 36,53, w grudniu ściągnęłam sobie apje, ovucontrol, tam niby mogę wpisywać temp ręcznie, ale jak wpisze 36,53, to mi zaokrągli do 36,5, ściągnęłam w końcu Eva period tracker, ale tam nie ma wykresu, wiec ściągnęłam jeszcze reperaturę log i tam wpisuje tempie do dwóch miejsc po przecinku. Dzisiejsza tempka po korekcie 36,25
Ale dupka chyba jeszcze mam w organizmie, bo muszę co trzy godziny jeść. Inaczej mnie mdli, a takie rewelacje to mam tylko po dupku.
To spróbuj na stronę wejść. Albo kup nowy telefon, haha -
agge wrote:To spróbuj na stronę wejść. Albo kup nowy telefon, haha
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Emmainthegarden wrote:Dziękuję wam dziewczyny Beti i Elfia, właśnie o kwas metylo mi chodzi, sprawdź koniecznie. Czaiłam się na ovarin bo może mogłabym zrezygnować z części innych tabsów. Może będę brać oba
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Właśnie nie chce nowego kupować nowego, dopóki ten jest dobry, ponad trzy lata go mam, bateria długo trzyma, tyle razy mi spadł i nigdy ekran nie pekl, wiec nie mam podstaw żeby go wymieniać. Jedynie ubogość dostępnych aplikacji, ale to nie powod żeby dodatkowo truć środowisko
Wiadomo, żartuję
Też bym nie kupowała nowego tylko dla aplikacji -
Beti82 wrote:Ten Ovarin tylko w tabletkach?sprawdzilam na szybko na stronie jezeli chodzi o inozytol to ja mam w 1 saszetce miovarianu 2000 mg a ovarin w 1 tabl 550 .No i u mnie na 100 %metylo kwas a tam niestety nie wiem bo jest tylko w opisie ,ze kwas foliowy.Jakby co to polecam na allegro zakupic bo w sklepie jeszcze raz taka cena
-
agge wrote:Wiadomo, żartuję
Też bym nie kupowała nowego tylko dla aplikacjiagge lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja miałam na początku staran inofem 2000mg w saszetce, ale tam chyba tez zwykły kwas foliowy jest. Kurczę chyba kupie następnym razem ten miovarian
-
MonikA_89! wrote:Oby to był dobry znak! Nie wiem co kawa w sobie ma, ale często się spotykałam, że dziewczyny we wczesnej ciąży odrzucała. Trzymamy zatem kciuki za udane testowanie za 10 dni (o ile wytrzymasz tak długo )
Muszę wytrzymać jak zrobię wcześniej i będzie biel bila po oczach to chyba pęknę z rozpaczy... chociaż wiem że przyjdzie nowy cykl i nowe nadzieje. Trzeba walczyć nie poddam się tak łatwo:) oby ten cykl był zwycięski:) tego życzę wszystkim Wam kobietkiMonikA_89! lubi tę wiadomość
7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja miałam na początku staran inofem 2000mg w saszetce, ale tam chyba tez zwykły kwas foliowy jest. Kurczę chyba kupie następnym razem ten miovarian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 17:44
7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
nick nieaktualny