STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Ale w Ovufriend masz abonament? Bo mi po miesiącu już zablokowali dostęp do danych i czy ja gdzies przeoczylam darmowy dostęp?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 15:29
Niecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
Iwona28 wrote:No moja kuzynka zalatwiala ustalenie plci i akt urpdzenia martwego dziecka. Dostala 8 tygodni urlopu. Tr9che ytwalo ale nie bylo zadnego problemu jak masz jakies "resztki". Cokolwiek co zostalo z lyzeczkowania
Ja rejestrować nie będę. Chce tylko zbadać przyczyny poronienia bez oznaczania płci nawet. Do tego potrzebuje tych bloczków parafinowych z łyżeczkowania.
No i się zastanawiam na jakie trudności mogę się napatoczyć w szpitalu... Żeby być gotowa. Raczej nie powinno być problemu... Skoro te bloczki to materiał po badaniu histopatologicznym... Tak mi się wydaje...
No nic, jutro zobaczymy. Oby wniosek przyjęli.
U mnie dziś biegunka... Augmentin mnie zamęczy no ale był jeszcze spacer mały i pizza na obiad tak wyjściowo. Wyglądam jak półtorej nieszczęścia, ale mam to gdzieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 15:45
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja tez mam zablokowany ovufriend, dlatego kombinuje z innymi apkami gdzieś na ovu, jakaś dziewczyna pisala, ze co miesiąc zaklada nowe konto
-
A to na mnie ovufriend zarabia, wykupilam abonament, bo nie chciało mi się kombinować. Choć za publikację wykresów miałam miesiąc za darmo, teraz nowego cyklu brak to i czego publikować nie mam :p
Nudzę się strasznie w łóżku, przed chwilą czytałam książkę, a teraz nie wiem co robić... Na szczęście oprócz kataru nic innego mi nie dolega.agge lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja walczę dziś z jakimiś problemami żołądkowymi, mdli mnie , a wizyt w toalecie też już kilka było nie zwalam tego na możliwość ciąży bo wiem , że na takie objawy jeszcze za wcześnie. Prędzej bym powiedziała, że to przez Duphaston choć wcześniej nic takiego się nie pojawiało. Byliśmy też wczoraj na urodzinach więc może to coś od jedzenia.
-
Melduję, że u mnie rano biel bieli a oczywiście po niecałej godzinie rozkręciła się @ tak więc próbuje dalej! Pozdrawiam resztę czekającą na testowanie i oczywiście gratulacje dla tych którym się udało :* powiedzonka!
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
A ja mam taką chcicę na słodycze, że to jest nie do opisaniaaa a ja nie jestem szczególnie slodyczowa. Progesteron chyba robi swoje
Niecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
Emmainthegarden wrote:Malinowa, zazdraszczam migoczącej buźki. Widać u ciebie ok z hormonami
Fakt jak zobaczylam ta migajaca buzke to troszke mi ulzylo. Dzisiaj tez byla migajaca, wiec jutro powinna byc juz stala zobaczymy co będzie. Dzisiaj bylo.. jutro odpuszczamy i startujemy we wtorek i srode. Ciekawa jestem jak zakonczy sie ten cykl.
A jak u Ciebie?58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa91 wrote:Fakt jak zobaczylam ta migajaca buzke to troszke mi ulzylo. Dzisiaj tez byla migajaca, wiec jutro powinna byc juz stala zobaczymy co będzie. Dzisiaj bylo.. jutro odpuszczamy i startujemy we wtorek i srode. Ciekawa jestem jak zakonczy sie ten cykl.
A jak u Ciebie?
Ja sobie zaznaczyłam ovu i sprawdzę czy da się ją wymusić siła woli... Tak jak pisała agge wmówilam sobie, że test ująć raz dziennie mogłam przegapic pik.
Teraz się zastanawiam czy isc na progesteton. Z ciekawości. Tylko.. Nawet jak wyjdzie, że owulacja była to co z tego? Można mieć książkowe owulacje a jak ciąży z tego nie ma to i tak w d.. jeża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 17:28
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
W fertility jest fajnie dla kogoś kto ma obsesję staraniową..
Już chyba o tym pisałam.np.szukasz sobie cyklu najbardziej podobnego do Twojego. Albo z takimi samymi objawami jak masz w tym samym dniu.. I widzisz co z tego wyszło.
Masz cztery metody na wyznaczanie owulacji..
Czyli jak komuś jest za mało wgapiać się w swój wykres na of, to polecam ff...
W bezpłatnym jest tak samo jak w ovufriend.
PS. Dzięki za patent. Chyba założę od przyszłego cyklu nowe konto na ff ) -
Emmainthegarden wrote:Ja sobie zaznaczyłam ovu i sprawdzę czy da się ją wymusić siła woli... Tak jak pisała agge wmówilam sobie, że test ująć raz dziennie mogłam przegapic pik.
Teraz się zastanawiam czy isc na progesteton. Z ciekawości. Tylko.. Nawet jak wyjdzie, że owulacja była to co z tego? Można mieć książkowe owulacje a jak ciąży z tego nie ma to i tak w d.. jeża
Ja w tym cyklu gdy będę miec wyznaczoną owu to pójdę w 7 dpo spradzic jak tam moj progesteron..
Przepraszam, ze zadam tak glupie pytanie, ale strach przed tym, ze mozemy ominac owu jest ogromny.. a wiec co bys zrobila na moim miejscu.. wieczoraj i dzisiak byla buzka migajaca i wczoraj jak i dzisiaj bylo i teraz zastawiam sie czy isc za ciosem probowac jutro we wtorek i srode czy jednak zrobic ten dzien przerwy i startowac tak jak w planie od wtorku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 17:51
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Melduję się po wizycie u ginekologa.. Trzymał mnie ze 40min! No ale w końcu za coś musiał skasować 110funtow.. Ogólnie wg monitoringu miałam owulację wczoraj lub dzisiaj w nocy (w nocy było :) no i owulacja była z drożej strony, więc szansę sa.. Mówił o in vitro że możemy się kwalifikowac tu w UK do pierwszych 2 prób za darmo.. No i, że to jest dość długotrwały proces, więc do tego momentu starać się naturalnie.. Zastanawiam się nad tym..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Marianka@87 wrote:Melduję, że u mnie rano biel bieli a oczywiście po niecałej godzinie rozkręciła się @ tak więc próbuje dalej! Pozdrawiam resztę czekającą na testowanie i oczywiście gratulacje dla tych którym się udało :* powiedzonka!
-
nick nieaktualnystaraniowa wrote:Ja rejestrować nie będę. Chce tylko zbadać przyczyny poronienia bez oznaczania płci nawet. Do tego potrzebuje tych bloczków parafinowych z łyżeczkowania.
No i się zastanawiam na jakie trudności mogę się napatoczyć w szpitalu... Żeby być gotowa. Raczej nie powinno być problemu... Skoro te bloczki to materiał po badaniu histopatologicznym... Tak mi się wydaje...
No nic, jutro zobaczymy. Oby wniosek przyjęli.
U mnie dziś biegunka... Augmentin mnie zamęczy no ale był jeszcze spacer mały i pizza na obiad tak wyjściowo. Wyglądam jak półtorej nieszczęścia, ale mam to gdzieś.
Ja wypozyczalam bloczki i dostalam je bez zadnych problemow. Oby u Ciebie tez tak bylo :*staraniowa lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Ale w Ovufriend masz abonament? Bo mi po miesiącu już zablokowali dostęp do danych i czy ja gdzies przeoczylam darmowy dostęp?
Założyłam konto z drugiego e-maila ale potem już chyba wykupię. Kolejnego e-maila nie będę zakładać -
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja tez mam zablokowany ovufriend, dlatego kombinuje z innymi apkami gdzieś na ovu, jakaś dziewczyna pisala, ze co miesiąc zaklada nowe konto
Haha ja właśnie założyłam ze swojego drugiego e-maila, ale żeby tak co miesiąc, to nawet nie chciałoby mi się. -
agge wrote:Haha ja właśnie założyłam ze swojego drugiego e-maila, ale żeby tak co miesiąc, to nawet nie chciałoby mi się.
agge lubi tę wiadomość