STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny konto na https://www.fertilityfriend.com/ttc/
Login Lewcia
Hasło ovfriend
Nie wpisałam (oprócz daty @) nic, więc spoko. Jak ktoś chce to może sobie wpisać, zmienić datę @ i sprawdzić co mu wychodzi..
Albo, dla tych które są na progu testowania, zobaczyć jak się skończyły wykresy z podobnymi objawami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 18:55
agge lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja tez mam zablokowany ovufriend, dlatego kombinuje z innymi apkami gdzieś na ovu, jakaś dziewczyna pisala, ze co miesiąc zaklada nowe konto
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Sasanka5 wrote:Ja wypozyczalam bloczki i dostalam je bez zadnych problemow. Oby u Ciebie tez tak bylo :*
Bardzo dziękuję:*Sasanka5 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
5ylwian wrote:A jak robicie dziewczyny,ze macie te "stopki" uzupelnione? Myslalam,ze to tez w abonamencie tylko
Wchodzisz w ustawienia konta i rubrykę "społeczność". Tam masz możliwość zrobić sobie stopkęagge, Emmainthegarden, 5ylwian, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Emmainthegarden wrote:A pamiętacie jak zrobić żeby w odpowiedzi zacytować kilka osób? Czy to tylko przez kopiowanie?
Chyba tylko przez kopiowanie. Inaczej tego nigdy nie robiłam.Emmainthegarden lubi tę wiadomość
Też bym chciała wiedzieć, jak zacytować kilka osób na raz. To bardzo ułatwia odpisywanie...
agge lubi tę wiadomość
-
Olga_89 wrote:Melduję się po wizycie u ginekologa.. Trzymał mnie ze 40min! No ale w końcu za coś musiał skasować 110funtow.. Ogólnie wg monitoringu miałam owulację wczoraj lub dzisiaj w nocy (w nocy było :) no i owulacja była z drożej strony, więc szansę sa.. Mówił o in vitro że możemy się kwalifikowac tu w UK do pierwszych 2 prób za darmo.. No i, że to jest dość długotrwały proces, więc do tego momentu starać się naturalnie.. Zastanawiam się nad tym..
Moja koleżanka skorzystała z tej opcji w Londynie. Wcześniej bardzo długo walczyli o dziecko. Dziś mają cudowną córeczkę, już pierwsza próba zakonczyla się sukcesem
-
Dziewczyny co sądzicie? Nie wiem czy mogę go zaznaczyć jako pozytywny?
https://zapodaj.net/8238bd649599e.jpg.htmlMamadwojki lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Emmainthegarden wrote:Ktoś tu pytał o chcicy na słodkie..
Gdyby to u mnie był symptom ciążowy to już bym miała 8 emerytur dla matek..
Mega wypasionych
To chyba ja ale nie pytałam, tylko stwierdziłam, że żrę słodkie jak zła. A tak działa z tego co wiem progesteron. Już do mnie dotarło, że w cyklu ciążowym nie będę miała pewnie absolutnie żadnych objawów po 2 miesiącach starań, gdy znalazłam u siebie prawie wszystkie objawy swiata, teraz staram się przekonać swój mózg, że jeśli miałoby się coś wydarzyć, to i tak zapewne poczuję cokolwiek dopiero po dniu spodziewanej @
Także słodyczki to objaw... ale braku silnej woli
-
gacka89 wrote:Dziewczyny co sądzicie? Nie wiem czy mogę go zaznaczyć jako pozytywny?
https://zapodaj.net/8238bd649599e.jpg.html
Wg mnie jak najbardziej.
gacka89 lubi tę wiadomość
-
Emmainthegarden wrote:Ktoś tu pytał o chcicy na słodkie..
Gdyby to u mnie był symptom ciążowy to już bym miała 8 emerytur dla matek..
Mega wypasionychEmmainthegarden, szona, Arashe lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
gacka89 wrote:Dziewczyny co sądzicie? Nie wiem czy mogę go zaznaczyć jako pozytywny?
https://zapodaj.net/8238bd649599e.jpg.htmlgacka89 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
DziękiLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Lo matko ledwo Was nnadrobilam, ale do waszystkiego sie nie odniose. Ja sie zorientowalam, ze z uwagi na roczny staz dostalam abonament za 10 zl
agge, Arashe lubią tę wiadomość