STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czuję jajniki przez kilka dni w okresie około owulacyjnym. Pewnie im bardziej się skupiasz na terminie owulacji, tym bardziej odczuwasz te bóle. Pamiętam, że zanim zaczęłam starania (ehh kiedy to było...),to nie miałam pojęcia kiedy jest owulacja. A teraz co miesiąc czuję jajnikiNuch wrote:U mnie 16 dc, dzisiaj już nastąpił wzrost temperatury, zatem z doświadczenia owulacja powinna być wczoraj. Jednak dziś czuję ogromne bóle w dole brzucha. Czy wy też miewacie bóle owulacyjne?

Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Czyli owu jednak wczoraj?agge wrote:Hmm, jednak już mi temperatura wzrosła

Wczoraj 36.34, dziś 36.59

Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
ElfiaKsiężniczka wrote:36,20 jeżeli powinnaś mierzyć o 5. 36,40 jeżeli powinnaś mierzyć o 7
Dziekuje Kochana:*58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Juuuuuppppi! W końcu! Na razie plamienie, ale do wieczora się rozkrecoc powinno.dawno się tak z okresu nie cieszyłam!
agge, APrzybylska, makowa, Arashe, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby się rozkrecilo porządnieElfiaKsiężniczka wrote:Juuuuuppppi! W końcu! Na razie plamienie, ale do wieczora się rozkrecoc powinno.dawno się tak z okresu nie cieszyłam!

U mnie 12 dc mam nadzieję ze owulak wyjdzie wieczorem na plus
agge lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Czyli owu jednak wczoraj?

No nie wiem sama. Dopiero wczoraj test wyszedł pozytywny...
Ale skoro wzrost temperatury może być już na 3 dni przed owulacją, to może po prostu teraz tam było
-
Dzien dobry Dziewczyny

Jsszczutrku ja to juz na @ czekam
testy negatywne, temperatura w dole. Oby przyszla do jutra to jest szansa na owulacje w weekend 
Co do boli to u mnie coraz mniejsze (mam wrazenie, ze coraz mniej mam pecherzykow) ale zaczynaja sie kolo 3 dc. Zazwyczaj z lewej strony. I tak kluje mnie jajnik raz bardziej raz mniej przez jakies 2-3 dni a potem jest cisza i znow przed owulacja o sobie przypomina. Jak juz peknie jajo to boli mnie potwornie i promieniuje na pol plecow (cale zycie myslalam, ze to kolki nerkowe, dopiero jak zaczelam sie obserwowac to mi sie terminy zbiegly). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/e2ef80aa797a.jpg.html
Nie wiem czy dobrze wstawiam zdjęcie, ale rano zrobiłam test ciążowy i są!!! Jeszcze 4/5 dni do okresu a kreska taka widocznaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 09:26
agge, Stookrotka, Just199221, szona, Niecierpliwa..., ElfiaKsiężniczka, cukrzyk1991, Sasanka5, Kessi_91, APrzybylska, makowa, Arashe, MonikA_89!, JaSzczurek, NAg08 lubią tę wiadomość
-
aannkka wrote:https://naforum.zapodaj.net/e2ef80aa797a.jpg.html
Nie wiem czy dobrze wstawiam zdjęcie, ale rano zrobiłam test ciążowy i są!!! Jeszcze 4/5 dni do okresu a kreska taka widoczna
Gratulacje!
-
Dzięki dziewczyny :* te bóle brzucha od owulacji nie dawały mi spokoju codziennie nie bolał brzuch i mówię a dobra zepboe ten test chociaż nic nie będzie ale głowa będzie spokojna. A tu takie niespodzianki i dopiero wczoraj zaczęły mnie boleć piersi dziś póki co cisza. Teraz muszę się modlić żeby wszystko było dobrze żeby utrzymać ciążę z tymi miesniakiami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 09:41
szona, agge, Arashe lubią tę wiadomość
-
aannkka wrote:Dzięki dziewczyny :* te bóle brzucha od owulacji nie dawały mi spokoju codziennie nie bolał brzuch i mówię a dobra zepboe ten test chociaż nic nie będzie ale głowa będzie spokojna. A tu takie niespodzianki i dopiero wczoraj zaczęły mnie boleć piersi dziś póki co cisza. Teraz muszę się modlić żeby wszystko było dobrze żeby utrzymać ciążę z tymi miesniakiami
Gratuluje ! Trzymam kciuki
leć do lekarza i odpoczywaj
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
aannkka wrote:Dzięki dziewczyny :* te bóle brzucha od owulacji nie dawały mi spokoju codziennie nie bolał brzuch i mówię a dobra zepboe ten test chociaż nic nie będzie ale głowa będzie spokojna. A tu takie niespodzianki i dopiero wczoraj zaczęły mnie boleć piersi dziś póki co cisza. Teraz muszę się modlić żeby wszystko było dobrze żeby utrzymać ciążę z tymi miesniakiami
Trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze
gratuluję
7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
My rok ale też nie w każdym cyklu bo mąż wyjeżdża więc nie zawsze się wpasowal ale z racji tego że ja mam całą macice w miesniakach to lekarz nam dąsa ostatnie pół roku na naturalne poczęcie i się udało! To był pierwszy cykl z testami owu i okazalo się, że była dwa dni szybciejMikilove wrote:Ja 10 niby mam dostać ale teraz korci mnie żeby zrobić wcześniej test. Ile się staraliscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 09:55
-
Staramy się od roku czasu i do tej pory co miesiąc wszystkie bóle, sluzy tłumaczyłam sobie niby pierwszymi objawami ciąży dlatego teraz podchodzę do tego trochę sceptycznie i z dystansem. Mam drażliwe i bolace piersi ale to może być jeden z objawów zbliżającego się okresu. Śluz mleczny w dużej ilości. Zwariować możnaMikilove