STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, specjalnie dla Was, Wasze zdrowie! Jestem je*anym sommelierem Nowy cykl, nowe winiaczowe lekarstwo i nowe nadzieje na przyszlosc. Oby bylo jak najwiecej na pierwszej stronie
https://zapodaj.net/245fa1814a6f8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:19
makowa, Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, 5ylwian, ElfiaKsiężniczka, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę, ale mnie korci, żeby w poniedziałek iść na betę. Myślicie,że za wcześnie? Owu miałam 3/4stycznia. I teraz tak rozkminiam,czy przy okazji pregesteronu nie machnac bety. Skoro i tsk rano wstanę 10dni po powinno sie cos pokazac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:31
-
Sasanka5 wrote:Dziewczyny, specjalnie dla Was, Wasze zdrowie! Jestem je*anym sommelierem Nowy cykl, nowe winiaczowe lekarstwo i nowe nadzieje na przyszlosc. Oby bylo jak najwiecej na pierwszej stronie
https://zapodaj.net/245fa1814a6f8.jpg.html
:*Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Szczerze to kusi
Ja ogólnie lubie wszystkie projekty, nawet w badaniach GUSu brałam udział
Jeśli nie jest to nic do wyłudzania danych to czemu nie. Stąd zapytanie, bo może ktoś coś takiego dostał
Tak, ja to dostałam. I olałam.
Dostałam też bezpłatną wizytę w Klinice Niepłodności, ale też póki co nie korzystam.
-
Sasanka5 wrote:Dziewczyny, specjalnie dla Was, Wasze zdrowie! Jestem je*anym sommelierem Nowy cykl, nowe winiaczowe lekarstwo i nowe nadzieje na przyszlosc. Oby bylo jak najwiecej na pierwszej stronie
https://zapodaj.net/245fa1814a6f8.jpg.htmlSasanka5 lubi tę wiadomość
-
Jutro pewnie i ja się napije... dziś 13dpo i brzuch się okresowo odzywa:/ jak w zegarku:(
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
U mnie Flo ustaliło owu na 12 dc, a OvuFriend na 14 dc. Także teraz już nie mam pojęcia kiedy będę testować (i czy w ogóle będę, bo może @ przyjdzie znienacka ) Brzuch boli menstruacyjne już z 3 dni. Jeszcze powinien chociaż 6. PMS pełną parą, słodycze wyżarlam z każdego zakamarka.
Gratuluję szczęśliwych wizyt i zdrowych Kropek! -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Jutro pewnie i ja się napije... dziś 13dpo i brzuch się okresowo odzywa:/ jak w zegarku:(
Ja przy 1ciazy,tez sie czulam bardzo okresowo,wiec dopuki nie przyszła @,to nie myśl negatywnieOchmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Patent na odkorkowanie wina?
Pierwszy otwieracz zbyt skomplikowany dla mnie. Drugi otwieracz calkiem prosty, ale zlamala mu sie 1 reka. Trzeci otwieracz (nozyczki) dal rade. Walka podjeta, zakonczona sukcesem. Tak samo bedzie z naszymi ciazamiBeti82, Ochmanka, Arashe, szona, makowa, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Szczerze to kusi
Ja ogólnie lubie wszystkie projekty, nawet w badaniach GUSu brałam udział
Jeśli nie jest to nic do wyłudzania danych to czemu nie. Stąd zapytanie, bo może ktoś coś takiego dostałagge, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Pierwszy otwieracz zbyt skomplikowany dla mnie. Drugi otwieracz calkiem prosty, ale zlamala mu sie 1 reka. Trzeci otwieracz (nozyczki) dal rade. Walka podjeta, zakonczona sukcesem. Tak samo bedzie z naszymi ciazami
LOVE YOU!! Idealne podejście do tematu:)Sasanka5, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka...
LOVE YOU!! Idealne podejście do tematu:)
:* :* :* To ja sie teraz napije i popatrze sobie tu, jak chociaz u Was pojawiaja sie serduszka, II kreski i szczescie Jeszcze raz powodzenia!Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, Niecierpliwa..., MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Pierwszy otwieracz zbyt skomplikowany dla mnie. Drugi otwieracz calkiem prosty, ale zlamala mu sie 1 reka. Trzeci otwieracz (nozyczki) dal rade. Walka podjeta, zakonczona sukcesem. Tak samo bedzie z naszymi ciazami
Bardzo mi się ten plan podobaSasanka5 lubi tę wiadomość
-
Chwilę mi zajmie, żeby Was nadrobić.
Byłam dziś na badaniach. Chciałam sprawdzić przede wszystkim tą homocysteine po tym jak wyszedł mi kwas foliowy sporo ponad normę. W nawiasach kwadratowych normy.
Homocysteina 10,4 umol/l [5-15];
APTT-Czas kaolinowo-kefalinowy 34,2 sec.[25,9-36,6]
Witamina D3 metabolit (OH) 28 ng/mL [30-100];
Powiedzcie mi, czy mimo to, że homocysteina i aptt jest w normie to i tak mogę mieć mutacje? Czy tego kwasu taki wysoki poziom mógł być tylko ze względu na wysoką dawkę, którą brałam?
No i d3 za nisko, musze zacząć brać jakieś suple... -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Ja też nie płacę
Ani jaArashe lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Chwilę mi zajmie, żeby Was nadrobić.
Byłam dziś na badaniach. Chciałam sprawdzić przede wszystkim tą homocysteine po tym jak wyszedł mi kwas foliowy sporo ponad normę. W nawiasach kwadratowych normy.
Homocysteina 10,4 umol/l [5-15];
APTT-Czas kaolinowo-kefalinowy 34,2 sec.[25,9-36,6]
Witamina D3 metabolit (OH) 28 ng/mL [30-100];
Powiedzcie mi, czy mimo to, że homocysteina i aptt jest w normie to i tak mogę mieć mutacje? Czy tego kwasu taki wysoki poziom mógł być tylko ze względu na wysoką dawkę, którą brałam?
No i d3 za nisko, musze zacząć brać jakieś suple...
A żeby sprawdzić krzepliwość krwi, trzeba wykonać więcej badań niż samo aptt Niestety są one kosztowne i nie wiem czy w Twoim przypadku konieczne. -
Nuśka, a jaką dawkę kwasu brałaś i jak długo?