STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Emmainthegarden wrote:Małgonia, Ochmanka, zostawcie miejsce i dla mnie w powozie księżniczek na październik
Podczepiam się do tego kuligu
agge, Emmainthegarden, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Nuśka, to będziemy się razem pilnować, żeby nie sikać za wcześnie
Badanie nasienia to jest jedyny moment kiedy faceci mogą bezkarnie oglądać świerszczyki i jeszcze im przyklaskujeny
Ejjj jak ja sobie przeliczyłam jeszcze raz wszystko to wyszło, że jak będę miała owu np jutro to 26.01 to będzie już mój 15dpo. Chyba mogę tyle nie wytrzymać! A Twój który dpo wypada 26.01? -
Dziewczyny, mam pytanko natury mierniczej. Obudziłam się dzisiaj ok. 5.30, ale nie zmierzyłam temp. Otworzyłam po prostu oczy popatrzyłam na zegarek i poszłam dalej spać, obudziłam się o 7,30 i dopiero wtedy zmierzyłam temp. Odjęłam 0,15 (bo mierze teraz o 6) ale się zastanawiam czy wyniki beda przeklamane?
-
Dziewczyny, wejściowki biora tylko te, ktore nie przeszły selekcji na wrześniowy termin. Proszę się nie wpychać poza kolejnością :p
Ochmanka Ty mi właśnie uświadomiłaś jak ja się przyczyniam do wzrostu gospodarczego w sektorze usług medycznych :p
Elfi a ile jests przed owulacja? Mi jak sie cos takiego zdarzy i baaardzo mi to psuje ogolny obraz sytuacji to nie biore w ogole pod uwage :pOchmanka, moyeu, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Ejjj jak ja sobie przeliczyłam jeszcze raz wszystko to wyszło, że jak będę miała owu np jutro to 26.01 to będzie już mój 15dpo. Chyba mogę tyle nie wytrzymać! A Twój który dpo wypada 26.01?
Myślę czy tyle wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 09:00
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Malgonia wrote:Dziewczyny, wejściowki biora tylko te, ktore nie przeszły selekcji na wrześniowy termin. Proszę się nie wpychać poza kolejnością :p
Ochmanka Ty mi właśnie uświadomiłaś jak ja się przyczyniam do wzrostu gospodarczego w sektorze usług medycznych :p
Elfi a ile jests przed owulacja? Mi jak sie cos takiego zdarzy i baaardzo mi to psuje ogolny obraz sytuacji to nie biore w ogole pod uwage :p -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Cześć dziewczyny
u mnie dzis Ovufriend wyliczył owulacje, ale chyba coś się pospieszył, bardziej obstawiam na czwartek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc8c4db9198.jpg
Moim zdaniem też czwartekNiecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
u mnie dzis Ovufriend wyliczył owulacje, ale chyba coś się pospieszył, bardziej obstawiam na czwartek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc8c4db9198.jpgNiecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Ochmanka Ty mi właśnie uświadomiłaś jak ja się przyczyniam do wzrostu gospodarczego w sektorze usług medycznych :p
Dają chociaż kartę stałego klienta? -
No w jednym labie dorobilam sie juz 10% znizki karty nie dostalam, ale wiekszosc Psn juz mnie o nazwisko nie pyta jak po wyniki przychodze
agge lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam dla Was zagadkę, a Wy lubicie rozwiązywać zagadki Wczoraj zanim poszłam do gina to zauważyłam że śluz mam lekko podbarwiony jasno różową krwią. Od razu pomyślałam, że pewnie była owulacja. Ale na usg był pęcherzyk jeszcze cały. Dziś śluz jest bardziej brązowy (jakby stara krew). Co to może być? Zaznaczę, że nie badam szyjki.
Przedwczoraj test owu był jeszcze bardzo blady. Wczoraj nie zrobiłam testu.
Wstawiam zdjęcie na którym jest mój najmocniejszy test z poprzedniego cyklu (na górze) i test który zrobiłam przed chwilą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/918ba85d0b1f.jpg
A tak wygląda temperatura:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3320564a71f7.jpg
Dziś 16dc, owulacje mam zazwyczaj 16-17dc. było przedwczoraj i będzie dzisiaj wieczorem. Jak obstawiacie owulacje? I co to może znaczyć ta krew? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc8c4db9198.jpg
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:A wzrost temperatury masz w dniu owu? U mnie tempka wzrasta dopiero 2-3 po owulacji, więc jak już mam taki ładny skok, to wiem że pozamiatane :p
Szczerze to nie wiem, to dopiero drugi cykl jak mierzę Ale raczej na pewno jest po więc co zdziałać mogłam to zdziałałamagge lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Dziewczyny, mam dla Was zagadkę, a Wy lubicie rozwiązywać zagadki Wczoraj zanim poszłam do gina to zauważyłam że śluz mam lekko podbarwiony jasno różową krwią. Od razu pomyślałam, że pewnie była owulacja. Ale na usg był pęcherzyk jeszcze cały. Dziś śluz jest bardziej brązowy (jakby stara krew). Co to może być? Zaznaczę, że nie badam szyjki.
Przedwczoraj test owu był jeszcze bardzo blady. Wczoraj nie zrobiłam testu.
Wstawiam zdjęcie na którym jest mój najmocniejszy test z poprzedniego cyklu (na górze) i test który zrobiłam przed chwilą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/918ba85d0b1f.jpg
A tak wygląda temperatura:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3320564a71f7.jpg
Dziś 16dc, owulacje mam zazwyczaj 16-17dc. było przedwczoraj i będzie dzisiaj wieczorem. Jak obstawiacie owulacje? I co to może znaczyć ta krew?
😭
Niecierpliwa... wrote:Szczerze to nie wiem, to dopiero drugi cykl jak mierzę Ale raczej na pewno jest po więc co zdziałać mogłam to zdziałałam
Może sprawdź szyjkę, jak jest nisko to znaczy że już po owulacji, a jak jeszcze w górze, to może ovufriend ma rację nie dzisiaj warto się jeszcze bzyknąć
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62