Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Melduje biel Vizira - standard. Na kolejne testowanie się nie nastawiam - to chyba ponad moje siły.
W oczekiwaniu na @
Karola strasznie mi przykro :* ale może jest jeszcze szansa? to dopiero 13 dpo... tulęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 08:54
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Katik wrote:Mam pytanko, dziś miałam skok temp tylko nie wiem czy związany z cyklem czy z chorobą. Od kiedy powinnam zażywać dupka?
Ja jak miałam w czwartek ovu to od soboty brałam luteinęKatik lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
suri2016 wrote:Karola strasznie mi przykro :* ale może jest jeszcze szansa? to dopiero 13 dpo... tulę
Suri właściwie to 12 dpo bo OF mi o 1 dzień za wcześnie wyznaczył owulację, ale nie będe się łudziła...mówi się trudno. Chyba nie było takiego przypadku, żeby test o czułości 10 wykazał negatyw a potem naglę ciąża👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kaczorka wrote:Ja to nad morze mam blisko wsiadam w pociąg i zaraz jestem!
Dzisiaj chyba jeszcze bardziej mi się nie chce pracować niż wczoraj..
Ojej...ja to uwielbiam wodę, ale jestem w sumie trochę zrażona do Polskiego morza, ze względu na to, że nigdy nie trafiłam na ładną pogodę👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Aż się przez was rozmarzyłam o urlopie.. niestety ja chwilowo nie mam możliwości gdziekolwiek wyjechać bo mój M robi dodatkowe studia i co weekend ma zjazdy... Karolina też uwielbiam wodę i słońce mogłabym tak cały dzień na przemian pływać i się opalać
Karolina90 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Karolina90 wrote:Melduje biel Vizira - standard. Na kolejne testowanie się nie nastawiam - to chyba ponad moje siły.
Karola głowa do góry. Walcz dalej i nastaw sie na następne testowanie nie możemy sie poddawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 09:41
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
Kurcze Karolina tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki i myślałam, że się uda.. Ale następnym razem będzie dobrze
Mówicie, że góry dobrze robią na płodność? Oby! Bo w owulację byliśmy w górachKarolina90 lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Dzięki Dziewczynki, ale same wiecie jak jest...takie podłamanie po negatywnie to chyba norma u każdej kobiety. Za kilka dni pewnie się zepnę i znów będę zwarta i gotowa. Tylko to takie dobijające, mam w poniedziałek urodziny i tak bardzo chciałam już być w dwupaku
Mada92- mam nadzieje, że góry przyniosą mi szczęście..i grzane wino hehe👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kimmy wrote:U mnie też dzisiaj negatyw a temperatura ładna... Ale 10dpo. A miałam już więcej nie robić testów
U mnie niby 12dpo, więc już się nie łudzę moja temperatura delikatnie spadła, ale w sumie nie na tyle, żeby się przejmować...nadal w sumie jest w górze.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Dziewczyny mam pytanie bo troche mnie to nurtuje. Może troche głupie...
ale jak robiłam wczoraj test to tak sie wysylalam ,ze wylaciało mi troche brudów z plamienia na te pałeczkę na którą się siusia? czy mozliwe jest aby w nim był hormon ? Juz się może łudzę ale staram się siebie jakoś pocieszyć ,że moze dlatego wczoraj była mocniejsza ta kreseczka niż dzisiaj.
plamienie ustąpiło ,wiec liczę na to ,że to dobry znak, -
Dziewczyny jeszcze nic straconego zobaczcie ja też zrobiłam test w sylwestra było to 9 sposób gdzie moja faza wynosi 11dpo byłam pewna że nic z tego a za dwa dni pojawiła się kreseczki ! Do puki nie ma @ na prawdę wszystko może się wydarzyć ! Kiedyś w to nie wierzyłam do puki sama na sobie się nie przekonałam
Kaczora ładnie to u ciebie wygląda tak jak u Kimmy ! Będzie zielono !kaha lubi tę wiadomość
-
Dość długo mnie nie było więc na początku gratuluje wszystkim szczęśliwym przyszłym mamusią a sercem jestem cały czas też przyszłymi mamusiami ale tymi co dopiero zobaczą swoje upragnione dwie kreseczki U mnie dziś 5 dpo więc czas nadziei i oczekiwania.
W tym cyklu nawet udaje mi się za wiele nie myśleć co będzie. Czytam też te porady na OF z lekkim uśmiechem bo np. kochajcie się nie rzadziej niż raz na dwa dni , najlepiej rano , należy jeść to i owo no i na koniec nie należy zapomnieć zwariować
Sama miałam taki okres że żyłam tym dzień i noc. I cieszę się że dałam troszku czasu odpocząć swojej głowie.
Ale mam do was dziewczyny pytanie...czy śluz powinno sprawdzać się mniej więcej o jednej porze czy to nie ma znaczenia ?
kaha lubi tę wiadomość
-
Tusiek86 wrote:Dość długo mnie nie było więc na początku gratuluje wszystkim szczęśliwym przyszłym mamusią a sercem jestem cały czas też przyszłymi mamusiami ale tymi co dopiero zobaczą swoje upragnione dwie kreseczki U mnie dziś 5 dpo więc czas nadziei i oczekiwania.
W tym cyklu nawet udaje mi się za wiele nie myśleć co będzie. Czytam też te porady na OF z lekkim uśmiechem bo np. kochajcie się nie rzadziej niż raz na dwa dni , najlepiej rano , należy jeść to i owo no i na koniec nie należy zapomnieć zwariować
Sama miałam taki okres że żyłam tym dzień i noc. I cieszę się że dałam troszku czasu odpocząć swojej głowie.
Ale mam do was dziewczyny pytanie...czy śluz powinno sprawdzać się mniej więcej o jednej porze czy to nie ma znaczenia ?
Śluz sprawdza się przez cały dzień i zaznaczasz ten najbardziej plodny. PowodzeniaTusiek86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ciągle Was podczytuję, 3mam kciuki za Was i przesyłam wiruski :*:*:*
Laura - tak, anemia jest bardzo groźna w ciąży. W poprzedniej miałam chyba od 2 trymestru, miałam silne tabletki z żelazem, cały czas jadłam buraki, soki z kwaszonych buraków, ciemne jagody, borówki a poziom się ciągle obniżał bo dzidzi tyle potrzebowało
Anemia może prowadzić do wad płodu, niedorozwoju. U mnie skończyło sie ok
Natomiast teraz też wyszła mi anemia - 21dc przy okazji badania progesteronu
Czyli wkraczam już w ciążę z anemią
Aaa i jeszcze pokrzywa i natka pietruszki jest dobra na anemie -
I z tygodniowym opóźnieniem przyszły do mnie testy owulacyjne 50 szt to sobie będę testowaćTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r